Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: translate to /be like \u0441\u0442\u0430\u0440\u043e\u043d\u043a\u0430

Default translate to /be like \u0441\u0442\u0430\u0440\u043e\u043d\u043a\u0430

Hi!

vBET 4.9.2
    Yandex Translation API

when translating the website into Belarusian (/be), the whole text looks like: "\u0441\u0442\u0430\u0440\u043e\u043d\u043a\u0430"
    other languages are translated normally.
    how to fix?
    Viimati muutis vBET; 03-06-19 juures 20:30. Põhjus: eemaldatud lang bbcode

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Kas sa näed seda ka meie leheküljel kuskil? Wee vaja esitada küsimus, et oleks võimalik seda parandada ja sel hetkel me ei tea, kust tõlge osutaja see tõlge on. Mis pakkujate te kasutate? Kas sa annad meile algne tekst ja keel (enne tõlge)? Püüame reprodutseerida, mida meie pakkujate test faile.

Samuti ma näen, et sa kasutad vanemat vBET versioon. Me uuendatud vBET, et mõned pakkujad API muudatused, seega on võimalik, et probleem on juba läinud või on seotud pakkujad muutusi, mis ei ole hõlmatud vanemad vBET versioonid. Me ei tea, nii et me kontrollime seda meie uusim release niipea, kui sa andsid meile nõutud andmed. Ka palun vaadake release notes kohta tõlked pakkujad API muudatused:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...e-changes.html
    Viimati muutis vBET; 03-06-19 juures 20:55.

Text automatically translated from: Russian to: Estonian
    Translated text
    Отправил персональным сообщением примеры страниц перевода с Русского на Белорусский
    Original text

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Nagu sa kirjutasid PM pärast vBET actualization probleem kadunud, nii et ma olen muutmine lõng staatuse lahendatud.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •