Hi!
vBET 4.9.2
Yandex Translation API
when translating the website into Belarusian (/be), the whole text looks like: "\u0441\u0442\u0430\u0440\u043e\u043d\u043a\u0430"
other languages are translated normally.
how to fix?
Hi!
vBET 4.9.2
Yandex Translation API
when translating the website into Belarusian (/be), the whole text looks like: "\u0441\u0442\u0430\u0440\u043e\u043d\u043a\u0430"
other languages are translated normally.
how to fix?
Viimati muutis vBET; 03-06-19 juures 20:30. Põhjus: eemaldatud lang bbcode
Kas sa näed seda ka meie leheküljel kuskil? Wee vaja esitada küsimus, et oleks võimalik seda parandada ja sel hetkel me ei tea, kust tõlge osutaja see tõlge on. Mis pakkujate te kasutate? Kas sa annad meile algne tekst ja keel (enne tõlge)? Püüame reprodutseerida, mida meie pakkujate test faile.
Samuti ma näen, et sa kasutad vanemat vBET versioon. Me uuendatud vBET, et mõned pakkujad API muudatused, seega on võimalik, et probleem on juba läinud või on seotud pakkujad muutusi, mis ei ole hõlmatud vanemad vBET versioonid. Me ei tea, nii et me kontrollime seda meie uusim release niipea, kui sa andsid meile nõutud andmed. Ka palun vaadake release notes kohta tõlked pakkujad API muudatused:
http://www.vbenterprisetranslator.co...e-changes.html
Viimati muutis vBET; 03-06-19 juures 20:55.
Nagu sa kirjutasid PM pärast vBET actualization probleem kadunud, nii et ma olen muutmine lõng staatuse lahendatud.