See on vastuolus Photopost Pro. kui inimestel on valida tõlge photopost annab 404-vigu ja ka need, kes kasutavad vbseo linke, mis teed pp muutused / en / gallery etc
isegi wghen lisan ignoreerida url / albumit
See on vastuolus Photopost Pro. kui inimestel on valida tõlge photopost annab 404-vigu ja ka need, kes kasutavad vbseo linke, mis teed pp muutused / en / gallery etc
isegi wghen lisan ignoreerida url / albumit
Viimati muutis tsak76; 15-02-10 juures 13:46.
Me ei teinud veel lõimumisküsimuste jaoks Photopost Pro ja me ei tea üksikasju, kuidas see toimib.
Kui te võite eksperimendi ajal ja vaadata see teeme koostööd sidemeid "keel
Umbes ignoreerides - sa kirjutasid, et lingid photopost on / Gallery, Aga te blokeeritud / Albumit - See on küsimus. Block vastaval lingil ning photopost ei tõlgita üldse.
Samuti olen huvitatud lahendus Photopost ... Mul on see minu sait pedicabforum / com
Palun jaga, kui olete leidnud lahenduse ....
Tx
Nii et praegusel hetkel saab seada toeta tõlked üldse Photopost Pro.
Kui te siis võib PM mulle juurdepääsu üksikasjad mis tahes foorumis (saab test foorum), kes on paigaldanud Photopost Pro ja vBET kui ma näen, kuidas see toimib ja võibolla nuputada viis, kuidas seda toetada. Niikaua kui lehtedel Photopost Pro on loodud vBulletin tuleb viis toetada tõlge. Nii nagu me seda toetada meie lehekülgedel väljaspool foorumit kataloogis.
Integratsioon Photo Post Pro toetab nüüd See oli tõesti varem, kuid me kirjutasime selle muu koha nii lihtsalt võlukepp anda tegelik teade siit. Juhised leiate siit:
http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html