Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 3 kohta 5 FirstEsimene 12345 ViimaneLast
Tulemused 21 kuni 30 kohta 50

Thread: Teade webmaster tööriistad seoses ebaõige rel-asendusliige sildid

Banned

Tõlkinud URL peab esimene olema leitud andmebaas vahemälu. Lipud on tõlgitud kui aadress on juba tõlgitud andmebaas vahemälu.

Senior liige

Okei - nii mis takistaks tõlgitud URL olemast vahemälu andmebaasi? Näites, millest ma eespool kursis URL on tõlgitud, vaid lipu lingid ei ole. Kas see tähendab, et need ei ole andmebaasis Cache?

Banned

Meil ei ole võimalik lisada andmebaasi vahemälu tõlgitakse ainult url - vahemälu on lubatud või mitte. Me ei toeta seda vahet teha. Kui URL on tõlgitud ja lipu ei tõlgita siis URL ei ole andmebaasides vahemälu.
    Eeldades nii: see töötab ainult külalised, venivat taotlused tõlkimine - jõudluse põhjustel. Rohkem infot: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13517

Senior liige

Okei - ma olen teinud kõik, mis on eelnevalt esitatud kkk URL on mainitud, aga lippu ei ole tõlgitud.

Senior liige

Quote Algselt postitas tavenger5 View Post
    Olgu, ma arvan, et midagi on sõna otseses mõttes ära kaduma.

Ma saan aru, kuidas kõik toimib. Olen Vaadatakse läbi kuidas lipp URL-id peaksid olema tõlgitud Ainult siis, kui külalised on selle kuvamisel. Probleem on, neid ei tõlgitud. See on mitte sellepärast, et ma olen väljas kvoodi kohta, see on sellepärast, et midagi ei tööta korralikult.

Näide:
    Inglise leht: ** Spectrum 2 muutus APN seaded
    Lipu URL sellel leheküljel Prantsuse: Http://cellphoneforums.net/**/fr/t36...-settings.html
    Lipu URL prantsuse tuleks: (FrançAIS) ** spekter 2 modification des paramètres de l'APN

Pange tähele, et lipp URL on ei ole tõlgitud URL on vaatamata lehekülgede tõlgitud. Külaliste vahemälu on klaarunud alates tõlkeid on tehtud.
    Jälle, vt eespool nimetatud. Kas ma olen midagi õigesti või ei ole säte on putukas tarkvara ennetada lipud näitamast tõlgitud URL.

Banned

Ok, ma katsetasin seda küsimust.

Senior liige

Quote Algselt postitas Marcin Kalak View Post
    Ok, ma katsetasin seda küsimust.
    Aitäh - kui see aitab, on mu foorum viia andmekadudeni ISO-8859-1

Banned

Küsimus on konks parse_templates liiga kiiresti käivitada. Palun Uuenda oma vB.

Senior liige

Quote Algselt postitas Marcin Kalak View Post
    Küsimus on konks parse_templates liiga kiiresti käivitada. Palun Uuenda oma vB.
    Ma ei tea täpselt, mida see tähendab. Kas sa mõtled täienda et vbulletin 4.2.2 ? Mis on selle vahe 1.4.12 ja 4.2.2 . Mõju kui parse_templates on seni tegelenud?

Senior liige

.. .või sa mõtled uuendada "Genereeri lipud" täitmise korra, mis kasutab parse_templates konks?

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •