Tõlkinud URL peab esimene olema leitud andmebaas vahemälu. Lipud on tõlgitud kui aadress on juba tõlgitud andmebaas vahemälu.
Tõlkinud URL peab esimene olema leitud andmebaas vahemälu. Lipud on tõlgitud kui aadress on juba tõlgitud andmebaas vahemälu.
Okei - nii mis takistaks tõlgitud URL olemast vahemälu andmebaasi? Näites, millest ma eespool kursis URL on tõlgitud, vaid lipu lingid ei ole. Kas see tähendab, et need ei ole andmebaasis Cache?
Meil ei ole võimalik lisada andmebaasi vahemälu tõlgitakse ainult url - vahemälu on lubatud või mitte. Me ei toeta seda vahet teha. Kui URL on tõlgitud ja lipu ei tõlgita siis URL ei ole andmebaasides vahemälu.
Eeldades nii: see töötab ainult külalised, venivat taotlused tõlkimine - jõudluse põhjustel. Rohkem infot: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13517
Okei - ma olen teinud kõik, mis on eelnevalt esitatud kkk URL on mainitud, aga lippu ei ole tõlgitud.
Ok, ma katsetasin seda küsimust.
Küsimus on konks parse_templates liiga kiiresti käivitada. Palun Uuenda oma vB.
.. .või sa mõtled uuendada "Genereeri lipud" täitmise korra, mis kasutab parse_templates konks?