Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: vBET ja seo

Hybrid vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus
    Junior Member

Default vBET ja seo

Text automatically translated from: Polish to: Estonian
    Translated text
    Kuidas on ettevõtte seo.
    Plaanin osta suur plugin foorumis, kuid ma kardan läbi kukkuda.
    Kui palju inimesi tuleb, kui on sisse lülitatud.
    Lisaks on äkki hinnaalandust?
    Original text

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

vBET on integreeritud putka vBSEO ja vB sõbralikud URL's lehelinke tõlkides. Nii et iga uus leht on tõlgitud mitte ainult sisu märksõnad, kirjeldus, vaid ka URL-i. See kindlustab, et ämblikud see on nähtav teise keele Sipelgas ta indekseeritud kätte täiesti uue leheküljena. Kõik asjakohased SEO tehnikat, mis on juba loetletud jääb, me lihtsalt tõlkida sisu, meta ja URL.

Kui teie Foorum on suur, siis soovitame esimese sammuna piir keeled, mida te tahate teenida. Nagu tõesti piirata seda (näiteks 2-3 keeled - oma ühe ja mõned täiendavad). Ja siis on aeg lisada veel keeli. Sellepärast, et isegi kui sa kasutada makstud tõlked (saate kasutada ainult Kapitalism) siis enamasti te piirata oma kulud ja mõned lehed on oodata tõlkimiseks kasutatud piirid tõttu. Samas kasutades ainult vaba tõlge. Nii pärast mõnda aega, kuna puhverdatakse tõlked vBET saate lisada uue keele ja nii üks aegajalt. Siis on see ka hea SEO, sest kui teil on tõesti suur Foorum, siis kui sa korrutada sisältöäsi 53 kohe siis teie SEO võib olla haiget mingil viisil (üksikasju indekseerimine on kunagi teada, kuid ei tegutse kahtlane).

Me ei saa öelda, kui palju uusi kasutajaid registreerida oma foorum. See sõltub enamasti teema ja ju-foorumi kasutajad on. Kindlasti oma liiklus kasvab palju ja mõned uued Külalised saavad registreerida. Just nagu sellel saidil: lihtsalt NLP.pl Darmowe forum o NLP - foorum o NLP - see on, kasutades ainult vaba tõlked (Microsoft ja Apertium juba Yandex, sest meil seda kasutada, kui reaalne katse foorum, mis annab tegelikke andmeid tõlked ja võimaldab meil leida vigu, enne kui me release) ja seal on palju välis-kasutajatele, kes ka kirjutab postitusi keeled (vBET märkab ja käepidemed ta - nii nagu teie teate). Otsin rühmadele vaikimisi keel (lisatud ja haldab vBET) ma näen, et meil on seal mitu tuhat välismaa kasutajatele (peamiselt inglise keele vaikimisi keel) ja kuna me ei sunni, et määrata vaikimisi keel (see on võimalik variant) tõenäoliselt seal on palju rohkem (kindlasti, vaadates, kui palju poola kasutajad komplekt.

Pakume soodushinnaga ja seekord.

Senior liige

Ie töötab arvesse küsimusi, kus ma peaks olema outranking palju saite, kuid im leida masin tõlgitud lehti, tundub, et üks võti minu madalama pingeread, Mingeid mõtteid selle kohta, nagu ma lugedes palju artivles, et google tõlgitud lehti on deathnail seo? Mul on ben kasutades toodet aastat ja olen väga rahul, kuid ma arvan, et ma võib-olla vaja eemaldada tõlkeid.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Me ei tunne kunagi, et masin tranlsation madalama pingeread. Tegelikult me tundsime vastupidine - tõlgitud lehekülgede toob rohkem kasutajaid ja alustada miltilanguate arutelusid.

Kui ämblikud on indekseerimise oma lehel nad võtta tekst, mis järgmine samm on indekseeritud. See tähendab, et teie sisu on meeles pidada tervikuna ja osade kaupa, kasutades keeruline algoritm skriptid on pingereas oma sisu eraldi sõnad. Skript ei ole võimalik öelda, kas teie sisu on loodud meeste poolt või automaatselt tõlgitud, eriti, et vBET toetab käsitsi parandused. Skripte ei saa öelda seda, sest tõlgitud sisu on loodud skriptid ise - sul on oma sisu kõige paremini, mida skript võib teha ala teksti analüüsida. Nii läheb see viis, kuidas seda arvata, et parim sisu indeks scripts\programmide, sest see on vorm, mis skript aru parim - see on loodud skriptide.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •