Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 2 kohta 2

Thread: Turvalisuse küsimus admincp lingid

Senior liige

Default Turvalisuse küsimus admincp lingid

Mul on. Htaccess kaitse mu admincp kausta. Samas, kui avada see lang parameeter URL (st site.com / PL / admincp /) siis, et juurdepääs mööda! See tundub üsna raske julgeoleku küsimus, kas see on tõesti viga.

Samuti, kui minu foorum on tõlgitud, siis minu admincp linkide hulka keel paremeter mingil põhjusel-nad ei ole varem.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Nii lisada kaitse ka tõlgitud admincp aadressi või veelgi parem - suunata in. Htaccess tõlgitud acmincp URLid normaalne üks. See sunnib kavatse admincp tavalise tee ja oma turvalisuse töötab. See on konkreetne lahendus kasutada oma foorum - palun võtta seda tegelikku seaded Kui vajad abi selle - palun näita mulle oma tegelikke. Htaccess faili.

Kui sa ei taha olla URL jälgimise töötavad admincp lihtsalt kasutada "Ignoreeri Aadressid" variant. Isiklikult arvan, et see ei ole üldse vaja - kui lähete admincp sa ei tee seda tõlgitud leht ja isegi kui, siis saab käsitsi muuta URL. Anyway 'Ignoreeri URL-id hoiab mingit seost sa tahad välja tõlkimine jälgimist.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •