Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 2 od 2

Thread: Sigurnosni problem s admincp linkovi

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default Sigurnosni problem s admincp linkovi

Imam. Htaccess zaštite na moj admincp mape. Međutim, kada se pristupa s Lang parametra u URL-u (tj. site.com / PL / admincp /), a zatim da je pristup zaobići! Ovo izgleda kao prilično ozbiljan sigurnosni problem ako je to doista bug.

Isto tako, ako je moj forum je preveden, tada mi admincp veze uključuju jezik paremeter iz nekog razloga, oni nisu prije.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Pa dodati zaštita za prevedene admincp URL-ove, ili još bolje - preusmjeravanje u htaccess prevedene acmincp URL-u normalu jedan.. To će prisiliti će admincp na normalan način i sigurnost će raditi. To je specifična rješenja za vaš forum - molimo da ga usvoje stvarnim postavke Ako vam je potrebna pomoć za ovo - Molim Vas, pokažite mi vaše stvarne Htaccess datoteku..

Ako ne želite da se URL za praćenje rada za admincp samo koristiti "Zanemari URL-ova" opciju. Osobno mislim da to nije potrebno uopće - kada idete na admincp ne to učiniti iz prevedeno stranica, pa čak i ako, onda možete ručno promijeniti URL. U svakom slučaju 'Ignoriraj URL-ova "će se zadržati bilo koju vezu koju želite iz prijevoda praćenje.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •