Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Käsitsi tõlked: kuidas Redigeeri/tõlkida teksti, mis ei ole sees keha lehe?

Default Käsitsi tõlked: kuidas Redigeeri/tõlkida teksti, mis ei ole sees keha lehe?

Tere kutid

Redigeeri/tõlkida teksti käsitsi valida ja klõpsake nuppu Redigeeri sees keha lehekülg

Kuid teksti redigeerimise mis ei sees keha lehe URL-i nimi, kirjeldus, märksõnad, nagu jne?
    kui on vaja meil muuta otse phpmyadmin, võta meiega milline tabel ja kuidas

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Käesoleva hetke käsitsi tõlked, toetab ainult tekst nähtav lehel. Lisame rohkem funktsioone seda tulevikus
    Kui soovite seda redigeerida andmebaasis, siis peate selle tabeli, mille nimi algab poolt vbenterprisetranslator_cache_
    Pärast seda on teil tabeli nimi keele tähis (, millega see on tõlgitud). iga langiage puhul on teil 3 lauda nagu:
    Code:
    vbenterprisetranslator_cache_pl
    vbenterprisetranslator_cache_medium_pl
    vbenterprisetranslator_cache_short_pl
    Tõlked on olemas jagada vastavalt esialgse teksti pikkus.

Hea uudis poisid, mul on juba Redigeeri/tõlkida lehe pealkiri, meta kirjeldus, pluginad trikk

trikk on väga lihtne, lihtsalt lisada/dubleeritud lehe pealkiri, meta kirjeldus, meta märksõnu, ükskõik kus lehel keha liiga, nii et me saame seda käsitsi muuta

näiteks lihtsalt lisada showthread Mall enne lõppu body code koodi alla </body>

< kui tingimus = "$ _REQUEST ['keel"] ($bbuserinfo 6) ja is_member_of">
    $niit [pealkiri] < kui tingimus = "$ televiisori küljel > 1" >-< 1 lause = "$ televiisori küljel" >$ vbphrase [page_x] </phrase> </if>-$vboptions [bbtitle]
    <br>

< kui tingimus = "$ televiisori küljel > 1" >< lause 1 = "$ televiisori küljel" >$ vbphrase [page_x] </phrase>-</if> $ $threadinfo [pealkiri] foruminfo [title_clean]
    <br>

$vboptions [märksõna] $threadinfo [pealkiri],
    <br>
    </ Kui>

ja teil juba võimalus Redigeeri/käsitsi tõlkida teema pealkiri, meta kirjeldus, meta märksõnu teie lehekülje allosas
    at seda ma tahan jagada

Aga ma ikka ei saa muuta/muuta URL-i, URL-i veel tõlkimata, kui te kasutate vbseo.
    Kui vbseo muutuja helistamine praeguse lehe url-i mall on $_SERVER[VBSEO_URI] (otsides juba enne vbseo.com muutuja)

Üritasin lisada see nagu eespool trikk:

$_SERVER [VBSEO_URI]
    <br>

või

http://Domain.com/$_SERVER[VBSEO_URI]
    <br>

või

http://Domain.com/ES$_SERVER[VBSEO_URI]
    <br>
    muutuja töötavad nähtaval praeguse vbseo lehe URL-i, ja ma saan muuta käsitsi seda ja salvestatud,
    Aga teema url aadressiribale ikka ei ole muutunud, asendusostu lehekülge või avada URL-i tõlgitud keha juba proovinud, kuid ikka uuesti tagasi algse URL-i

Kui teil on ettepanekuid kuidas tõlkida/muuta URL-i, siis palun andke aimugi, et muuta see täiuslik

Banned

Tõlked URL, te ei tööta niimoodi, sest URL läheb täiendavaid muutusi, mis on võetud arvesse tavalise teksti ja muutus, mis on nagu tavaline tekst on ei leia vahemälust.
    Me töötame teie poolt pakutud parandamine. Palun ole kannatlik. Me ei ole võimalik kirjeldada seda kiirparandus - muu hulgas, sest see on alles kujunemisjärgus.
    Ma tänan teid teie ettepanekuid, oleks meil kasu saada.
    Viimati muutis Marcin Kalak; 04-10-12 juures 19:32.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •