Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 2 kohta 2

Thread: Ma olen kaotanud lol

Junior Member

Default Ma olen kaotanud lol

Ma purtchased vbet vanuses tagasi peatada vaid, kasutades ükskõik millisel põhjusel ei mäleta. Olen otsustanud oma litsentsi uuendama ja installige see uuesti ainult leian, et kõik on muutunud ja ma ei ole kindel, et ma olen installinud selle õigesti. Mul on jäänud vaikesätteid microsoft tõlkimiseks, kui ma nüüd on mõned tasud ja ma saan no traanslations olenemata sellest, mis lipu klõpsamisel. Kas on midagi muud, ma pean tegema? Ma otsimist, kuid raske leida teavet ma olen pδrast

Minu foorum Digiscrap foorum

Thanx eelnevalt
    Lissa

* Redigeeri, ma sain tööle pärast leida postitus, mis on aidanud tõlked, on tõlkimise seda ametikohta, kui ma postitamiseks kuigi nii mitu otsimine mulle kui keegi on mugav aidata katse

I uninstalled selle ja mõne teise $30 taala alla uhutud n/m. Juhised on halb on parim ja viimati varte oli leida, et paljude täiendavate kasutajagrupid lisatud mis oleks muutnud selle photopost mulle palju rohkem tööd installimise õigusi. Lõpuks otsustasin, see ei ole väärt probleemideta, vabandust
    Viimati muutis Lissa; 01-07-12 juures 09:02.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Samuti pange tähele nende kasutajagrupid automaatselt haldavad vBET ja üksnes täiendavate kasutajagrupid, seega ei muuda kõik õigused vormi teistele kasutajatele kasutajagrupid.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •