Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 5 kohta 5

Thread: Kuidas vbet ja hoida tõlked välja lülitada?

Senior liige

Default Kuidas vbet ja hoida tõlked välja lülitada?

Hi saab keegi ütle mulle, kuidas vbet välja lülitada, kuid kõik tõlked, mitte ennistamine postitusi? Mul on spetsiaalne server 2.6 Ghz 12 mb vahemälu *** RAM-I ja veel koormus on kõrge ja mõnikord liiga palju, ma olen teinud optimeerides at on konteeritud ümber, kuid ta on teinud väike erinevus, madalam seda praegu ainus viis oleks blokeerida otsingumootorid, mis tähendaks meie ühenduse surma, muidugi.

Nii, ma tahaksin teha, on minna tagasi lihtsalt kasutades vbseo, kuid säilitama kõik mul on siiani tõlked. Võiks keegi nõu Palun?

Pensionär;)

Tere
    vBET toetab ei ole tõlkimise uut ametikohta. Võite proovida gust vahemälu TTL laiendada, mõjutab see vähem proces kasutamisega kuid külalisena sisu on ei kuupäeval.
    Ma tegin reageerimise aeg katse alates websitepulse.com ja ta on orignal lehel: 1.018, ja translated(as guest) 1.151, seetõttu võib-olla me võiks possiblie käsitleda muu põhjus, miks foorum toimib nii aeglasemalt.
    Viimati muutis r.dziadusz; 15-04-12 juures 12:49.

Senior liige

Hi vabandust ma ei ole seda varem, kuid enamik korda, kui üritan oma saidi selle alla.

Minu sait ei tööta aeglane, mis tahan on koormus on kõrge, alati, kui mul on vbet kasutusel, kui pöörduma tagasi vbseo nagu standardi koormus langeb, olen liikunud-sever, mis on nüüd **** RAM-I ja 3.2 Ghz protsessor (Quad-Core).

Mida ma küsisin oli, kas ikkagi tõlked, mis on juba vahemälu ja andmebaasi nii, et inimesed võiks ikka külastada, kuid peatus vBet tõlkimise enam www.mysite.com/FR/mythread_content.html ja Prantsuse tõlkimine, et olen juba seda.

Tõlkimise muutub liiga kallis, tõlked, nüüd makstud Google ja Microsoft pole liiga palju Apertium ja serveri koormust. See on, miks puhul nüüd soovin lülitada alates tõlkimise veelgi, kuid lubate kasutajatel näha juba tõlgitud sisu, ma aru, et "ei saa olla uue tõlgitud sisu ja tõlked on vana, kuid nagu iga sisu tõlgitud postitus ei muutu (kasutajad ei saa redigeerida nende ametikohad) probleeme ei teki.

Regards,
    Simon

Pensionär;)

Mida ma küsisin oli, kas ikkagi tõlked, mis on juba vahemälu ja andmebaasi nii, et inimesed võiks ikka külastada, kuid peatus vBet tõlkimise enam www.mysite.com/FR/mythread_content.html ja Prantsuse tõlkimine, et olen juba seda.
    Ei ole selliseid võimalusi vBET. Aga kui sa tahad ainult stop tõlkimise uut ametikohta - muutmata teile Foorum-efektiivsus - lihtsalt eemaldada kõik võtmed/sisselogimised jne alates oma adminCP -> vBET -> tõlkimine pakkujad

Liige

Proovige load balancing...Kasutada 2 servereid. CDN võib aidata ka.

Pluss pisendama ja kasutada vahemällu programmid brauseri vahemälu jaoks nädalas.
    OPCODE vahemällu kaudu memcache on parim valik, kuna saab mitu serverid koos pilv aga APC on teine hea võimalus

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •