Tere
Võiks Palun kirjeldage oma probleemi pisut rohkem specyfic, ma ei saa ei täielikult aru saate
???? Miks sa ei m⌡ista? Nagu ma ütlesin, ma ostnud logod tasuta koopia vBet, kuid see isnt! See näitab, et "tänu vBET 3.5.4 saate nautida automaatsele tõlkimisele" - > Vau foorum | Vau Fair Play Bot foorum Soovin seda eemaldada!
Viimati muutis vBET; 14-04-12 juures 10:56. Põhjus: BBCode parandus
Ütlesite
VBET on praegu erinevad versioonid brandingfree, nii et palun andke mulle kui olete kindel, et olen laadisite õige?Palun saatke mulle uusi juhiseid kuidas eemaldada, et vana ones doenst töötada...
Ma ei saa aru saate.
Palun vaata minu arvesse.
Ostsin BRANDING vaba koos vbet.
Ma alla laadinud ja installeerinud "vBET354BF.zip", kuid meie foorum on ei branding tasuta, kuidas eemaldada autoriõiguse märge?
Hei. Palun viisakas - ei ole tõesti põhjust Kaotuspettumuse. Ma tean, et Radek ei mõista te esimest korda, kuid kui sa lugeda väga esimene postitus, saate teada, et ta ei olnud täiesti selge, mida soovite eemaldada - vBET, branding... Sain aru, kuid endiselt see ei olnud täiesti selge ja Radek lihtsalt palutakse mida täpselt te tähendavad.
Pärast seda, kui ta teatanud viisakas viisil, on muude pakendi märgistamine vaba ja saate lihtsalt laadige alla ja installige see uuesti. Ta oli, et sa juba tegid seda teilt enne teavet.
Nii et palun - ilma karjuvad Jah - näeme, et teil on tasuta märgistamine Meie töötajad on see teave lisada iga postitus. I 'm just going kontrollida meie FTP ei esitatud BF pakend on OK või seal on mõned bug. Annan sulle lahus mõne minuti pärast kontrollimine
Tere
Tõepoolest BF väljalase oli programmiviga - palun seda uuesti alla laadida ja uusi faile teie serverisse üles laadida.
Vabandame oma probleeme. Palun kinnitada, kas probleem on lahendatud.
Ärge mind valesti, ma oli ei karjumine, ma tahan teha selge, mida ma tahan... oma tööd, nüüd on vaja ainult 5 päeva:-/
Niikuinii tänu!