Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 18

Thread: Kirjutamine erinevates keeltes

Junior Member

Default Kirjutamine erinevates keeltes

Hi Michal,

Sa küsisid mult teistes thread kirjeldada seda Feature Request foorum.

Vaata, link uuesti: kliki

Selle hack sul on valida kas inglise või urdu. Vali Urdu ning Teil tegelikult kirjutades Urdu ja siis saate selle tagasi inglise lülita Seejärel pannakse paremalt vasakule.

See on midagi, ma armastan näha lisada, kuid ma kahtlen, et see juhtub.
    Viimati muutis vBET; 15-10-09 juures 00:39.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Täname taotluse.

Ma ei tea, mis on urdu, nii et ma ei mõista probleemi. Ka live demo on foorum, mis ma ei suutnud üldse aru

Kas sa palun kirjelda mind rohkem, mida ta teeb?

Ka siis, kui te kirjutate inglise keeles, määrake vaikimisi keel inglise või kehtestada võimalus mitte automaatselt lisada keeles BBKoode kui kirjutada uus ametikoht. Vaikimisi keel ütleb, mis on vaikimisi keele oma postitusi Sa saad seda muuta maailmas User CP või teatavat uus sõnum toimetaja.

Junior Member

Urdu on keel.

Kui sa loed kirjeldust, mis viitavad ta ütleb teile.

See võimaldab teil kirjutada või tüübi Urdu.

Aga Urdu ei toeta Google tõlked, nii vBET ei oska seda veel, tekitada teksti ei oleks tõlgitud teistesse keeltesse ...

Junior Member

See oli lihtsalt näide.

Minu funktsioon taotlus on, kas oleks meil võimalik kirjutada erinevates keeltes (reaalajas) asemel kirjalikult ühes keeles ja siis kõik muutub tõlgitakse hiljem.

Vaata koodi, et hack näha, mida ma mõtlen.

Aga sa võid kirjutada erinevates keeltes ... Vabandust, aga ma tõesti ei saa oma punkti.

Kui Sa kirjutad midagi, siis kirjutage see reaalajas. Ja võite kirjutada seda iga toetatud keelt ja isegi mitmes keeles ühes sõnumis. Te ei pea kirjutama ühes keeles

Lihtsalt loe seda artiklit: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Junior Member

Ma arvan, et sa mõtled oma hack saate tippida Poola kasutades inglise klaviatuuri või inglise keeles ja siis oma hack tõlgib seda.

On see, et kuidas see toimib?

Või näiteks on mul võimalik kirjutada Hindi in Hindi tähestik ja mitte inglise keeles. Hindi on ta enda tähestiku erinevate tähtedega.

Loodan, et on parem mõte.

Kui Sa kirjutad mõnes keeles kirjutada selles keeles. Kasutades seda keelt tähemärki. Mine test sõnum - need on kirjutatud erinevates keeltes - saab näha originaali (enne tõlge) - just klõpsake noolt paremal lipu originaalkeeles.

Või parem vaadata siin. Järgnev teade on Jaapani - see tähendab et see on kirjutatud Jaapani - kliki noolt ja sa näed originaalteksti, mis oli kirjutatud (ma ei tea, Jaapani - see on lihtsalt kopeeritud Wiki )

Text automatically translated from: Japanese to: Estonian
    Translated text
    On koogid, mitte alkoholi
    Original text

In katse sõnumid ala, mida näete ka potid kirjutatud teistes keeltes - need kõik on kirjutatud oma riigi märki. Nii et kui kasutaja mõne riigi logida oma foorum. Ta ei saa näha ainult oma foorum tema keeles - ta saab ka kirjutada oma keeles!
    Viimati muutis vBET; 17-10-09 juures 03:45.

Junior Member

Vaata screenprint, valisin minu keel jaapani alates UserCP -> Muuda oma andmeid.

Niisiis, kui ma alustan uut teemat ja tüüp Ma näen ainult inglise tähemärki?

Junior Member

Olen kindel, et see muutub masendav teile Michal aga palun vaadake minu viimane ekraanil.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •