Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 2 kohta 2

Thread: Lippude inglise keele valik

Junior Member

Default Lippude inglise keele valik

Foorum käitada inglise keeles. 90% minu foorum kasutajad on USAst. Kas soovite võimalust valida vaikimisi inglise lipu mis USA lippu (UK "Liidu Jack" on hetkel lipp). Ma vabandan küsida seda, sest ma olen tegelikult inglise ise, kuid mul on mu kasutajatele anda, nad tahavad! Hetkel ma käsitsi redigeerida all_flags.gif GIF-pilti UK lipu asendamiseks mis USA lippu.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Käsitsi väljaanne on hästi. Nagu me oletame, et te ei pea seda enam muuta. Ka teised kasutajad kui vaja on seada see kord ja jäetakse seisma. Nii tulemuslikkuse seisukohast on parem lihtsalt redigeerida pildi asemel kasutada täiendavaid suvandeid, mis võimaldab määrata igale lipule. Me ei saa kasutada CSS Sprite - sellisel juhul saab ainult ühe taotluse nüüd kõikide lippude all sõitvate. CSS Sprite ilma seda ühe taotluse kohta ühe lipuga = 53 taotlusi. Muudatused, mis on väga harva vBET pilte ka nii, et põhimõtteliselt on juba lahenduse.

Me mõistame oma vajadust, siiski meeles pidada, et see halvendaks tulemuslikkuse ja et puudub lihtne lahendus selle (just redigeerida pilti) hoidmine arvame, et me ei lähe see.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •