Vigu pole ma Apache logisid, juurdepääsu tõrge või muul viisil
Vastus koos qoute, vaata youll pakkumine ja salvestamisel sisestada pakkumine on kadunud, kυik tφφtas VBet keelamise korral
Vigu pole ma Apache logisid, juurdepääsu tõrge või muul viisil
Vastus koos qoute, vaata youll pakkumine ja salvestamisel sisestada pakkumine on kadunud, kυik tφφtas VBet keelamise korral
Viimati muutis techanalyst; 11-10-11 juures 21:17.
Palun rääkige täpselt, kuidas reprodutseerida.
-Kuidas vastus (kiire või täiustatud või boksis on küsimus)?
-Kas see juhtub iga sõnumi või mõnede spetsiifiliste (Palun URL täpne näiteks sõnumile kui me näeme seda pärast neile vastamist, mille pakkumine)? (praegu peame me teame, et see katkestab teie foorum sisu)
-Kas see juhtub, kui teie vastuse tõlgitud lehe või tõlkimata lehekülg või boksis?
Kõigepealt proovime reprodutseerida meie katsetamine foorum (siin me ei uuenda veel vBulletin 4.1.7 meil on veel kontrollimise see meie katse astme kohta).
Lihtsalt klõpsake ametikohale, vastuse pakkumine, youll näha, siis kui te konteerite ta ei ole seal midagi erilist
1.) Klõpsake nuppu vasta Qoute
2.) Salvestamine
3.) ainult vastuse salvestatakse, pakkumine on kadunud
Keelatud poole mõtlemine oli teise pluginad ei muudeta, puudega VBet ja töötanud boom
Palun vastake nii, et meil on võimalik seada kõigile küsimustele täpselt sama meie katse foorumil. See säästa, saates meile juurdepääsu andmed, kui meil on võimalik reprodutseerida meie katse foorum. Sel hetkel te vastas ainult 1 3 küsimusi.
Tere üritasin minu katse foorumi thiss probleemi taasesilekutsumise ja alati kuvatakse kõik sõnumid (noteeritud ja vastuse)
Võite esitada meile rohkem teavet - teie acces üksikasjalikult ja kontrollib ta läbi koht pm
Intressid kokku saada see töö, ainult kaotatud IVE on kolm päeva, kuid Ill peab heaks kiitma 200 + kahju, mulle öeldi, et eksporditoetust, peate värskendama KKK "Ei toetused"
Ei saa jätkata, on foorumid alandada, ja kui teie plugin ei tφφta minu jaoks (periood), ei kavatse luba minna minu foorumitel, Im trash see, kuvatakse ainult teie plugin töö kuulda teile öelda "meie töötab kontakti teiste", ma võib elada withlut tõlgi teenuseid, ma põikkalde elusate teine plugins ilma
Halva tulevad tagasi, kui see toimib nii see seni minu kasutajanimi, kontole ja kustutada kõik muu palun, Im viis irritated
Viimati muutis techanalyst; 12-10-11 juures 13:28.
Hei. Meil ei ole FAQ värskendamiseks pole FAQ - kogu poliitika on kirjeldatud litsentsileping, mis olete aktsepteerinud. Ma ei mõista oma 200 + kahju - ei tea täpselt mida teha sa mõtled, kuid vBET ei crash oma foorum, mis on funktsionaalne ja see oli oma otsuse tegelik foorum töötamist alustada. Kõige läbi kliendid ei pea mingeid probleeme vBET mis on suurepärane kvaliteet (käesoleval ajal ei ole mis tahes veaaruanne, mis on avatud). Me ei saa, mis on teie probleemiga ilma teie foorum põhjus - see on ei reprodutseeritavad meie katse foorumites. Palun märkus, et igaühel on eri plugins ja võib-olla on mõned vastuollu teise mod või lihtsalt midagi oli valesti installimise ja konfigureerimise ajal. Loomulikult võib-olla on vBET viga, kuid me ei saa kinnitamiseks enne, kui me suudame reprodutseerida meie testide keskkonnale.
![]()
Täna/tomorrow Radek värskendab seda väga foorum-vBulletin 4.1.7 - olete teretulnud proovima teie küsimus siin reprodutseerida. Kui te ei saa seda siin teha e ka meil saada juurdepääsu üksikasjad töötamiseks küsimust, sest see tähendab, et teie küsimus on seotud ei vBET vaid teie teatud keskkonnas (konfiguratsiooni, muud pluginad, võimalik Vale paigaldus). Samuti palun ärge proovige prognoosida tulevikus – te ei saa seda teha. Nii et palun just stick väljaandmine asemel kirjalikult fantaasia umbes mida oleks - see toob meid kusagil. Keegi ütles teil blokeerida kõik teie plugins - te olete hysterical, siia või lihtsalt püüdnud teha müra (milleks?). Usun, et teil on olnud kuulda midagi nagu enne – võib-olla vBulletin meeskond, võib-olla sellest vbseo meeskond, võib-olla kusagil mujal. Kuid te ei kuule seda siin. Seda Palun tegemata lood. Palun jääda küsimus - keegi, ei tea, milline saab olema. Võib-olla tõesti teavitame midagi sellist, kuid nagu näete meie integratsiooni jaotises me kulutavad palju meie aega, et aidata kasutajatel teiste modifikatsioonid ja vBET.
Nii et proovige oma probleemi taastekitada tule tagasi, kui vBulletin 4.1.7 on meie foorum ant. Kohe see meie teadmised vastavalt vBET tegeleb trahvi vBulletin 4.1.7 meie katse juhtude kohta. Teil on võimalik vaadata seda isiklikult. Nii, et see toimib meie kasutajad vajavad seda - nii töötab õigesti. Meil on väga õnnelik, kui leitud vigu vBET ja naeratus koos saab teisaldada selle lõime viga aruandluse jagu-sest see tähendab, et saame parandada vBET, veel üks kord, kõrgetasemelisi meie kasutajatele anda. Kas olete Tere tulemast tagasi siia ja näitab meile küsimus. Me peaks suutma ei lahenda midagi ilma võimalust taasesitada. Kui see saab reprodutseeritakse ainult teie foorum (nr ühe nõuded ta on sama probleemi ja kunagi juhtunud midagi sarnased enne) siis meil on vaja leida meie mis toimub ja kas kõik küsimused üldse oma foorum.
Teabe eemaldamiseks ja desinstallige see asi, failide kood iga osa kõike ilma põhjustab mis tahes küsimused ON minu praegune foorum Palun mulle
PEATA KLIENDI ÜTLEB, NAD TAHAVAD, IM KLIENDI JA MA ÜTLEN TEILE, MIDA MA TAHAN
Vajan et 52 keeles esitada?
Hi - Palun punkti kui ma ütlesin teile, mida soovite - ma ei tea, mida te viitavad ja juba kinnitust tehtud laused ilma mis tahes kaas, nii ma tahaksin küsida, mida täpselt kirjutamise kohta. See väga lõime sõnad "soovitud" ja "klient" on ainult viimane postitus. Just nüüd, ma ei tea, mida kirjutamise kohta.
Desinstallimiseks palun:
1. Desinstallida admin CP
2. Eemaldada vBET eeskirjadele .htaccess kui selline lisati
3. Eemaldage kõik failid FTP (see on piisav, et kõrvaldada ainult faile üles laadida üles laadida / hõlmab/xml mõjutab see ka teie Admin CP menüü kogu ülejäänud saab lihtsalt peatada pärast desinstallida,)