Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Muudatused Rakendusliidese pakkujad

Banned

Default Muudatused Rakendusliidese pakkujad

Google on hakanud tõlgete eest ja MS tulevikus tasustruktuur ei tunta (kui kaua nad pakuvad tasuta teenus?)

Kui ma osta teie toote, siis mis tahes tagamine, et ma oleks tulevikus Tõlketeenistuse ilma täiendavate kohta-sõna maksu?

See tähendab, kui tulevikus, MS lõpetab oma tasuta teenus ja te ei suuda leida mis tahes vaba API-sid, tuleb saada toetust oma tarkvara?

Aitäh.

-Andy.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Google'i tõlke API v1, mis on saadaval ainult kuni 1 detsembrini 2011.
    Google'i tõlke API v2 on juba saadaval ja makstud.
    Microsoft tõlke API on tasuta kuni märts 2012. Juba on saadaval ka teenistuse eest tasu struktuur on saadaval.
    Bloom vaba tõlke API on juba kehtestatud.

Me ei anna ja me ei saa anda mis tahes kindlus, et pääsete tõlke teenuseosutajate suhtes. Hoolitseda selle kasutaja küljel on (luua asjakohaselt arvesse tõlke pakkujate süsteemide, kui teenuse makstud tasu kasutatakse, on nende kasutustingimused OK). Me ei saa seda teha, meie kasutajatele. Me ei saa anda ka kolmandate osapoolte kinnituse. Kui soovite nende tõlkimise pakkujate paluge sellise kinnituse.

Ning teie viimane küsimus - ei. Tõesti - miks? Te ei ole meile tasunud tõlked - te meile vBET litsents, mis kasutab teenuse osutajad pakuvad kolmandate osapoolte tõlgetega tasunud. vBET ei turusta ja sama asja - küsida tõlkimine, tõlkimine pakkuja valida (alates toetatud) ja nende tulemusi. Kui teenuse osutajad muutub midagi oma strateegia, on vBET endiselt teha sama asja. Nii et miks isegi soovite meilt toetuse kui me veel teile sama asja? -kirjaliku tõlke pakkujate tuleneb.

Tuleviku - keegi meist teavad, kui ma oleks, isiklikult ma ei kirjutada lihtsalt minna sõnumi mõned loterii Meie ettevõtte riski on, oleme sõltuvad vabakutseliste teenuseosutajate API. Meie kasutajatele oht on, et nad sõltuvad teenuse vabakutseliste teenuseosutajate pädevuse. Keegi saab seda muuta. Kui teie videomajutuse pakkujale küsida rohkem te majutava serveri hakkab nõudma toetuse ajast, olete kasutanud server? Võimaldab olema realistlik - te soovite seda kasutada ja on ei idee, mida hakatakse tulevikus (nagu alati kõike) või sa hoia voodis terve päev, sest te ei tea, mis juhtub, kui te saate. Me ei ole kindlustusselts ja me ei lõplikult fortune-tellers. Me ei tea, mis juhtub - meie kava on vastu

Nii annan sulle ei lubadusi, mida ei saa hoida. Kui ostate piima teil paluda hankida kogu toetust kui teil on juua kogu piima (kuna tükeldada, lahkuvad, pudel või midagi murda). Kas teil on vbseo? Ei teilt neid hankida kogu toetust kui vBulletin lõpuks SEO linkide lisamine ja saab selle eest vaba asemel maksmisviisid teise mod - mida Sa suudad seda nüüd. Miks sa isegi ei küsi meile selle kohta? Lugege litsentsileping hoolikalt - see on õiglane ja realistlik. Sama asi leiad muu tarkvara - eriti juhul, kui see sõltub kolmas isikutelt.

Kui teil on veel küsimusi, siis küsige
    Viimati muutis vBET; 11-10-11 juures 19:48.

Ma lugesin Google'i lehekülgede API tõlkimise teenuse eest on 20$ /Mb

Mul on vaja hinnata maksumuse, et teenus oleks luua sivustoni.
    On ka praegu iga päev/kuu summa saada nii tõlgitud sisu teie toode, mis on juba installitud ja töötavad veebi?

Tänan

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

vBET ei ole tehtud statistika, ise - see on otstarbekas sest Google'i tõlge API v2. Ka Google tõlke API v2 saate suudavad oma piirangute seadmiseks. V2 on makstud. V1 on tasuta, kuid see suletakse 1. detsembrini 2011. Microsoft API on tasuta kuni märts 2012. Hetkel me toetame kõiki nende rakendusliideste omanikke 3

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •