Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 4 kohta 4 FirstEsimene ... 234
Tulemused 31 kuni 40 kohta 40

Thread: Major tõlke küsimustes

Pensionär;)

Quote Algselt postitas Simon Lloyd View Post
    Olen ülendatud beta püüda lahendada minu probleeme, kuid tundub, et ma ei saada tõlkeid Microsoft?

Siin on Micorsoft testi tulemus:

Olen topelt chaecked olen MS ID õige!
    Teie Microsoft tõlke api-ID on õige, seda liiki tõrge kuvatakse siin: MSDN-i-küsimus Palun loe. Kuid google katse näeb hea. Samuti kui teil pm teie konto acces võib taotleda mis tahes sisemine probleem
    Viimati muutis r.dziadusz; 03-10-11 juures 08:45.

Senior liige

Ma näen, kuid mul on alati kasutada Google'i komplekt ja kasutades api v2 nii oleks ma alati tabanud minu piir? Samuti on mul ggogle api v2 avastamisega

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ma mυistan parandate - te ei kasuta Microsoft? See ei olnud kunagi sisse lülitatud, teie foorum? Pange tähele, et Microsoft on igakuine piirmäärad, nii saate ulatuda teie piirmäära peate ootama, kuni järgmise ajavahemiku. Ei ole päevalimiidi. Kuid kui olete kunagi kasutanud enne Microsoft seejärel ei tohiks jõuate piirmäära. Palun täpsustada - te ei kasuta seda nüüd või ei ole seda üldse kasutada.

Senior liige

Michael, ma olen praegu ei kasuta Microsoft, mul on seatud ainult kasutamiseks Google avastamise Google API V2, kasutamise Google'i API V2, enne, et ma kasutasin V1, link Microsoft toodab nüüd tõlget, kuid selle juhuslik, kui te ei pea te ütlete, on igakuine piirnormid, siis loomulikult minu piirnormid tuleks ei ole veel lähtestada novembrist kuni vBET.

Senior liige

Mul on seatud 100 000 perday nii eespool kui ma jõudnud minu sätetega piirata ja enam tulemuste saamiseks makstud Google oleks vaba APIs alustage tagajärje Google minu märgistest?

Michael, ma olen praegu ei kasuta Microsoft, mul on seatud ainult kasutamiseks Google avastamise Google API V2, kasutamise Google'i API V2, enne, et ma kasutasin V1, link Microsoft toodab nüüd tõlget, kuid selle juhuslik, kui te ei pea te ütlete, on igakuine piirnormid, siis loomulikult minu piirnormid tuleks ei ole veel lähtestada novembrist kuni vBET.
    Piirmäärad on meie poolel ei ole, kuid Microsoft küljel. On olemas Kasutuslimiidi teave võetakse siit: InvalidOperationException:: ID=3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
    Sul on õigus, ma tegin vea vähe - ant kogu teave on:
    vaba maht piiranguid kasutada, 4 miljonit märkide kuus ja mitte rohkem kui 400 K tunnis
    Nii on ka tunnitasu piirid. Vabandame vähe disinformation - ma tuleks lugeda seda hoolikamalt. Microsoft on muud piirid - paluge Microsoft. Praegu ma ei tunne diplomite kohta muud piirid. Kui sul on tõrge sõnumi vorm Microsoft seejärel tähendab see, et jõuate osa oma piirid. Pöörduge Microsofti üksikasjalikuma teabe saamiseks - on neid, kes annab teile tõrge asjakohase taotluse. Ei saa seletada neid. See on kolmas isik. Vale oluline viga sõnum on eri mida saate lihtsalt kontrollida.

Samuti pange tähele, et see ei pea olema novembrist - me ei tea üksikasju kohta pärast uue perioodi käivitamist. See kalendrikuu või on viimase 30 päeva jooksul rahasumma või muul viisil... Tegelikult on aimugi, kuidas Microsoft seda - hallata paluge Microsoft kui vajatakse rohkem üksikasju. Igatahes, kui see on viimase 30 päeva jooksul seejärel see võimaldaks saate iga päev esitanud uue taotluse (kui te ei kasutada kogu ühe päeva jooksul).
    Viimati muutis vBET; 04-10-11 juures 00:15.

Mul on seatud 100 000 perday nii eespool kui ma jõudnud minu sätetega piirata ja enam tulemuste saamiseks makstud Google oleks vaba APIs alustage tagajärje Google minu märgistest?
    Ei. Praegu vBET küsib tõlge (sõltuvalt konfiguratsioonist foorum) ainult üks teenuse pakkuja. Kui vastus on viga ei palume muu pakkuja. Saate luua uue funktsiooni taotluse selle kui teil on tunne, on oluline.

Senior liige

OK Michael, saate käivitada funktsiooni taotluse, võite märkida selle lõime lahendada mind, kui see ei ole enam mõtet

OK - märgistatud lahendati

Pensionär;)

Alustades tõlge test MS
    Testi tulemus: ï »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Test error:
    Ühenduse loomise aeg (ms): 237,756103516
    Olen proovinud see tõrge rohkem hoolikalt uurida, kuid see on võimalik.
    Olete Microsoft endalt küsima, kuna see võiks ka olla sisemine microsoft küsimus, kui olete kindel, et ei ole jõuate oma piirid:
    Selleks et kirjutage kiri: mtcont@Microsoft.com
    Kirjeldage probleemi - viga katse
    Saada Microsoft tõlke API-ID -see on peamiselt viisil, ma ei saa ise
    Kirjutage oma teenuse märke või MB tunnis ja arvuni MB päevas saadetud tõlgete maht
    Viimati muutis r.dziadusz; 05-10-11 juures 11:16.

Leht 4 kohta 4 FirstEsimene ... 234

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •