Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 4 του 4 FirstΠρώτα ... 234
Αποτελέσματα 31 να 40 του 40

Θέμα: Σημαντικά θέματα μετάφρασης

Συνταξιούχος?)

Quote Αρχικό μήνυμα από Simon Lloyd View Post
    Έχω αναβαθμιστεί με την beta για να προσπαθήσει να λύσει τα ζητήματα, αλλά μου φαίνεται ότι δεν παίρνω μεταφράσεις από τη Microsoft;

Εδώ είναι το micorsoft αποτέλεσμα της δοκιμής:

Έχω διπλή chaecked έχω την ταυτότητα MS σωστό!
    Microsoft μετάφραση σας API ID είναι σωστό, αυτό το είδος του λάθους εμφανίζεται εδώ: MSDN-θέμα Παρακαλούμε διαβάστε το. Αλλά google δοκιμή σας φαίνεται καλό. Επίσης εάν pm acces του λογαριασμού σας θα μπορούσα να αναζητήσει για κάθε εσωτερικό πρόβλημα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 03-10-11 στο 08:45.

Senior Member

Βλέπω αλλά έχω πάντα να χρησιμοποιείτε το Google που και χρησιμοποιώντας api v2 έτσι θα έχω χτυπήσει πάντα όριο μου; Έχω επίσης ggogle API v2, όπως η ανίχνευση

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Καταλαβαίνω σωστά - που δεν χρησιμοποιούν το Microsoft; Ποτέ δεν ήταν ενεργοποιημένος, στο φόρουμ σας; Παρακαλώ σημειώστε ότι η Microsoft έχει μηνιαία όρια, έτσι ώστε να φτάσετε από το όριο σας θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη χρονική περίοδο. Δεν είναι ημερήσιο όριο. Αλλά αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το Microsoft πριν από τότε δεν θα πρέπει να φτάσει το όριο. Παρακαλούμε να αποσαφηνίσει - εσείς δεν το χρησιμοποιείτε πλέον ή δεν το χρησιμοποιούν καθόλου.

Senior Member

Μιχαήλ, επί του παρόντος δεν χρησιμοποιώ Microsoft, έχω vBET που έχουν ρυθμιστεί για χρήση Google μόνο, ανίχνευση Google API V2, χρήση Google API V2, πριν από την που χρησιμοποίησα V1, εκτελεί τη σύνδεση για τη Microsoft παράγει τώρα μετάφραση, αλλά τη σποραδική, αν θεωρείτε ότι λέτε είναι μηνιαία όρια, τότε φυσικά μου όρια πρέπει να δεν έχει ακόμη να επαναφορά μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

Senior Member

Έχω όριο χαρακτήρων μου για το Google που σε 100.000 perday τόσο με τις ρυθμίσεις μου πάνω όταν φτάσει το όριο αυτό και δεν έχουμε αποτελέσματα από το Google θα καταβάλει η ελεύθερη APIs στη συνέχεια να αρχίσουν να παράγουν αποτελέσματα;

Μιχαήλ, επί του παρόντος δεν χρησιμοποιώ Microsoft, έχω vBET που έχουν ρυθμιστεί για χρήση Google μόνο, ανίχνευση Google API V2, χρήση Google API V2, πριν από την που χρησιμοποίησα V1, εκτελεί τη σύνδεση για τη Microsoft παράγει τώρα μετάφραση, αλλά τη σποραδική, αν θεωρείτε ότι λέτε είναι μηνιαία όρια, τότε φυσικά μου όρια πρέπει να δεν έχει ακόμη να επαναφορά μέχρι την 1η Νοεμβρίου.
    Τα όρια δεν είναι με το μέρος μας, αλλά από την πλευρά της Microsoft. Οι πληροφορίες ότι υπάρχει μηνιαίο όριο έχει ληφθεί από εδώ: InvalidOperationException:: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
    Αντ έχετε δίκιο έκανα λίγο λάθος - όλες τις πληροφορίες είναι:
    περιορισμών σε όγκο για την ελεύθερη χρήση, σε 4 εκατομμύρια χαρακτήρες σε ένα μήνα και όχι περισσότερο από 400K ανά ώρα
    Έτσι, έχετε επίσης ωριαία όρια. Συγγνώμη για λίγο παραπληροφόρηση - ότι πρέπει να το διαβάσει πιο προσεκτικά. Η Microsoft έχει άλλα όρια - παρακαλούμε να ζητήσουν από τη Microsoft. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ενήμερος για άλλα όρια. Αν πήρατε το μήνυμα σφάλματος μορφή Microsoft τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε φτάσει μερικά από τα όριά τους. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Microsoft για πιο λεπτομερείς πληροφορίες - είναι αυτά που σου δίνει το σφάλμα για τη σχετική αίτηση. Δεν μπορώ να τους εξηγήσω. Είναι 3rd party. Σε περίπτωση λάθος βασικό μήνυμα λάθους είναι διαφορετικό το τι μπορείτε απλά να ελέγξετε.

Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν πρέπει να είναι 1η Νοεμβρίου - δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το πότε νέα περίοδο έχει ξεκινήσει. Είναι ανά ημερολογιακό μήνα, ή να είναι άθροισμα των τελευταίων 30 ημερών, ή άλλο τρόπο ... Πραγματικά δεν έχουν ιδέα πώς η Microsoft θα διαχειριστεί - παρακαλούμε να ζητήσουν από τη Microsoft, εάν απαιτούνται περισσότερες λεπτομέρειες. Εν πάση περιπτώσει αν είναι μορφή τελευταίες 30 ημέρες τότε θα σας επιτρέψει κάθε ημέρα για να γίνουν νέες αιτήσεις (αν δεν χρησιμοποιήσετε όλη όριο σε μια μέρα).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 04-10-11 στο 00:15.

Έχω όριο χαρακτήρων μου για το Google που σε 100.000 perday τόσο με τις ρυθμίσεις μου πάνω όταν φτάσει το όριο αυτό και δεν έχουμε αποτελέσματα από το Google θα καταβάλει η ελεύθερη APIs στη συνέχεια να αρχίσουν να παράγουν αποτελέσματα;
    Όχι. Αυτή τη στιγμή vBET ζητεί, για τη μετάφραση, μόνο μια υπηρεσία παροχής (ανάλογα με τη ρύθμιση παραμέτρων σας φόρουμ). Εάν υπάρχει σφάλμα σε απάντηση δεν ζητούμε άλλη υπηρεσία παροχής. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα δυνατότητα αίτησης για αυτό, αν πιστεύετε ότι είναι σημαντικό.

Senior Member

Ok Μιχαήλ, θα ξεκινήσει ένα αίτημα χαρακτηριστικό, μπορείτε να επισημάνετε αυτό το νήμα λυθεί για μένα, καθώς δεν εξυπηρετεί πλέον κανένα σκοπό

Εντάξει έτσι - σήμανση λυθεί

Συνταξιούχος?)

Ξεκινώντας μετάφραση δοκιμή MS
    Αποτέλεσμα δοκιμής: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Σφάλμα δοκιμής:
    Χρόνος σύνδεσης (ms): 237.756103516
    Έχω προσπαθήσει να ερευνήσει αυτό το σφάλμα με μεγαλύτερη προσοχή, αλλά είναι αδύνατο.
    Θα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας Microsoft, γιατί θα μπορούσε επίσης να είναι εσωτερικό ζήτημα της Microsoft, αν είστε βέβαιοι ότι δεν είχε φτάσει στα όριά σας:
    Για να γίνει αυτό παρακαλώ γράψτε ένα email στο: mtcont@microsoft.com
    Περιγράψτε το πρόβλημά σας - λανθασμένης χρήσης από δοκιμή
    Αποστολή της Microsoft Μετάφραση σας API ID - Αυτό είναι κατά κύριο λόγο τον τρόπο δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου
    Γράψτε σας όγκος των μεταφράσεων που αποστέλλονται σε υπηρεσία χαρακτήρες ή MB/ώρα και χαρακτήρες ή MB/ημέρα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 05-10-11 στο 11:16.

Σελίδα 4 του 4 FirstΠρώτα ... 234

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί