Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 5 kohta 5 FirstEsimene ... 345
Tulemused 41 kuni 46 kohta 46

Thread: MORE Bugs - Sõidad mind hulluks.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Beta staadiumis ja see on selgelt kirjeldatud lae lõik:
    Lae alla Tasuta BETA (ebastabiilne)
    See on selgelt kirjeldatud, et see versioon on ebastabiilne - igaüks kasutab BETA versioon ta enda risk ja ta on teadlik, et ta on ebastabiilne.

Beta versioon on tavapärane osa iga tarkvaraarenduse - vBulletin ja muud Modifikatsioonid ka vabastatakse beetaversiooni.

Juhul küsimused - lihtsalt teatavad meile, et me saaksime seda lahendada ja kui see on kriitiline minna tagasi viimane stabiilne versioon, mis on veel saadaval allalaadimise

Quote Algselt postitas Snake View Post
    Selle aja raiskamine niikuinii, MS limiit on 4m tähemärki kuus.

Kui ma võimaldas v2 google i kasutatud 4m tähemärki umbes 15 minutit.

Isegi kui ma tahtsin maksma $ 1000 50m tähemärki (max kuus) Google, id kasutavad neid päeva jooksul.

See mod on surnud, kui VBET võib leida tasuta moodus, et seda jätkata.
    Quote Algselt postitas r.dziadusz View Post
    Nagu ma ütlesin töötame ideid, mis võiks aidata meil parandada meie toodet iga päev, on probleem endiselt olemasolev?
    Siin on, mida ma arvan.

MS piirmäär on saavutatud juba.

Nii ...

Milline lahendus on seal nüüd? Mul ei ole nii, et tõlkida ei mina!
    Quote Algselt postitas r.dziadusz View Post
    Kui olete kindel, et on tõkestatud google (kui sa ei saa teha tet siit: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728) Saab kirjutada neile reaccess teie IP (see on ka öelnud post andsin teile), kui sa kasutad ei ole "ainult google" nii peamiselt Microsoft API jõuate oma piire aeglasem

Samuti pidage meeles, et vbet ei saa muuta google / MS piire, praegu pakume ka google api V2 comercial kasutajatele, kuid me otsime muul viisil tõlkimise
    Mis juhtub kui Google välja lülitada v1 API?

Milline on siis lahendus?

See ei ole pikemas perspektiivis parandada, on see.
    Ma tahan jagada oma alternatiivset lahendust

Arvan, et see mod ei ole kunagi surnud, ja on edasi minna, sest tema põhiline potentsiaal: suuremad meie foorum, liiklus-ja tulu, ja nii kaua vBulletin kasutatakse endiselt esimene valik foorumi tarkvara. Seal on alati lahendus ning alati ei ole üksi

pakun jälle mu funktsioon taotluse siin:

Käsitsi toimetamine muus keeles tõlke tulemus / cache, by admin

tema ei pea mootor tõlge seal üldse (nii ei breaking keegi tos või piiratus), lihtsalt käsitsi tõlkinud inim-, piiramatu, ohutu ja parima tõlke tulemusSõltuvalt sellest, kui palju inimene tõlkimine abillity. Admin / staff / moderaatoreid / liikmed saavad osalevad aidata käsiraamatu tõlkimine

tegelikult sest ikka ei anna see funktsioon palus eelmisel aastal veel üle thread, mina ja üks mu töötajatest juba teinud mõned post, umbes 20,000 ametikohale paar kuud on lisatud käsitsi tõlkida, tema töötab koos google tõlkida ametikohale. Tema ei ole täiuslik METHODE, kuid ma olen veendunud piisavalt ning ta kõigil mõista, tõlkimine tulemus, kuni funktsioon taotluse eespool antud

Nii et ma olen lihtsalt muuta posti teel admin / personali, sest neid saab muuta igaüks, ametikoht ja lisada see madalam esialgsest post (eemaldage tühik / notranslate ja / tsitaat) teha seda tööd oma enda post

[Quote]
    See on käsitsi tõlkida teksti (või käsitsi tõlkida teavet image)
    [Notranslate]
    Oma käsitsi tõlkida tekst siin
    [/ Notranslate]
    [/ Quote]

tulemus on selline

sest eksperiment ja kogemus siiani, mu personal sain vähe trikke ka teha käsitsi tõlkimine palju kiiremini, isegi ma ei mõistnud seda enne, nii et pole probleemi käsitsi tõlkimise kiirus mind, kui see omadus taotluse võib antud
    Viimati muutis basketmen; 30-09-11 juures 18:48.

Hi. Ma just lugesin kogu teema algusest peale ja sain ka veidi rohkem infot küsimus.

Google Tõlge API v1 valmistub olema suletud, et nad panna rohkem piiranguid, mis ei ole üllatav - see kuulutati kuud tagasi.

Kustutamine kogu vahemälu ei olnud tark mõte. Võite kurdavad nüüd, et see on kallis, et sa gor tõlked (mis sa juba vaba), kuid see on mõttetu - see on Google Tõlge API v2 kes Teid mitte meie. Palun punkt oma kaebab Google. Siin võib ainult öelda, et oleme märganud oma arvamus ja meil pole mingit mõju selles valdkonnas.

Palun kasutage Microsoft tester kindlaks, milline on see midagi viga Microsoft ühendus. Kui ei, siis palun saatke juurdepääsu üksikasjad nagu Radek palusin sul enne nii et me saaks kontrollida, mis toimub.

Palun informeerige sa teras vajad abi selles valdkonnas? Kui toode on juba eemaldatud, siis ma eeldan, et seal ei ole enam vaja abi selles valdkonnas - õige?

Senior liige

Niisiis, kuidas te kavatsete teenuse Uued kliendid Michael?

Kuidas nad mine tõlkida BIG uusi foorumeid nullist.

Sinu tarkvara on nüüd kasutu, kui te ärkate ja leida viis, kuidas inimesi seda kasutada.

Ausalt i suva, ma ei võta või jäta.

See on sulle, et ei ole enam äri.

Samamoodi nagu siiani. vBET alates algusest pakub tõlkeid välistõlgetele poole. Nüüd saame toetada mitmeid pakkujad - nii me teenust meie klientidele veelgi parem kui enne.
    Igaüks, kasutades vBET on teadlik välistõlgetele pakkujad ja ta teab, et tal oleks võimalik kasutada neid teenuseid. See sisaldub vBET Litsents - meil on selge about it.

Kes nad on? Ja miks sa minult küsid teiste kohta otsuseid? Kui te küsite minult vihjed selliste foorumid siin on mõned:
    1. Lisa vBET ignoreeritakse lehti nii palju sisu kui te arvate, pole tähtis tõlkeid
    2. Kasutage tasuta tõlke teenuseid esimesena
    3. Et vältida jõudes tasuta tõlkeid piir liiga kiiresti - limit toetatud keeltest. Lisada uusi aeg-ajalt, kui vahemälu on täis.
    4. Isegi kui te kasutate makstud tõlked - limit toetatud keeltest neid, mis on teie arvates kõige olulisem oma foorum. Ja isegi siis piirata seda enam - pärast aega saab lisada keeled, kui sa leiad, et kulud on OK teile.
    5. Kui te ei kasuta Google Tõlge API v1 - ei ole selge, oma andmebaasi cache ja välja lülitada automaatne puhastus, või vähemalt muuta cache aega elada palju kauem (vältida tasumist sama tõlked)
    6. Vältida tõlget SPAM, kontrollides postitust kuni need on avaldatud.

Need on mitmeid vihjeid, mis tuli mulle kohe.

Meie tarkvara ei ikka sama asi nagu eelnevalt (ja isegi parem), seega on väga kasulik. See võib olla kallim, kuid see on nii kasulik, sest see oli enne ja isegi rohkem, sest me lisada uusi funktsioone

Kas sa vajad rohkem abi antud teemas?

Vastust - eeldatakse, siin on vaja rohkem abi. Juhul kui on - Palun kirjutage siia, meil on olekuks Avatud uuesti.

Leht 5 kohta 5 FirstEsimene ... 345

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •