Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 13

Thread: Probleemid leheküljevormingu vaid liikmetele

Senior liige

Default Probleemid leheküljevormingu vaid liikmetele

Minu koduleht on 100% tõlgitud külalistele, kuid kui liikmed sisse logida ja lehti vaja mingi "ekstra" tõlge, sest rohkem teksti lehekülgedel.

See on päris normaalne välja, kui vaatate lehe liige olete värskendada (F5) lehele 2-3 korda enne asjal õige.

Olen lisanud mõned pildid seletada.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif
    Viimati muutis Snake; 12-09-11 juures 19:58.

Pensionär;)

Tere
    Probleem näib olevat tõlkes api, sest kui tõlgitud tekst on salvestatud vahemällu, et ta saaks kasutada korralikult, kuid "ekstra" tõlke vajadus ühendada google / microsoft api.
    Kas Google või Microsoft API tõlge?
    Kui Microsoft palun veenduge, et teie Microsofti api id on õige, kui google palun loe seda post: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    Samuti võib probleem olla oma server, siis teada, kui on blokeeritud Väljundühendus

Senior liige

Olen nõus, tundub api on peatunud ja see võtta 2-3 läheb saada täielikku tõlget.

Im kasutades google api, halva loe faq ja aru, aitäh.

Senior liige

Ok, et ma olen ei varja google, see lihtsalt tundub nad piiravad summa querys korraga.

Kuidas seda parandada?

Pensionär;)

Kui sa ei ole blokeeritud google ja teie Väljundühendus ei blokeerita ja samuti puudub ümbersuunamine probleem. Äkki võiks proovida kasutada Microsoft API ja siis näed kas on olemas mingi parendused.
    Samuti olema teadlikud, et varsti, pead maksma kasutades google api.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Snake View Post
    Ok, et ma olen ei varja google, see lihtsalt tundub nad piiravad summa querys korraga.

Kuidas seda parandada?
    Nagu Radek wrote saate Microsoft API. Pange tähele, et Google paneb piirid Tõlge API v1 valmistada kasutajad sulgemise detsembris. Nii saab ka minna makstud (ma tean, te ei taha oma teistest post).

On ka teine lahendus! Me avastasime, mõni aeg tagasi, et kui liiga palju tõlketellimuste ei kavatse Google liiga tihti siis Google muudab aeg karistusi. Nagu näeme, see on nüüd ka teenuse eitamine karistus, kuid ... Meil on spetsiaalne parameeter seda! Palun minge Admin CP -> vBET -> Tõlge Pakkuja ja seadke Delay tõlgete vahel. See lisab määratletud viiteajaga tõlketellimuste, nii et kui põhjus on liiga palju taotlusi lühikese aja jooksul, siis see tuleb lahendada. Pange tähele, et isegi see viivitus määratud võite lasta tõlkeid kiiremini! Nii nagu ma kirjutasin Google võib anda aega karistused, nii ootab väike ka serveri saab teha kogu tõlkimine kiiremini

Ka siis, kui ilmneb, et Google piiratud maksimumpikkuse üks päring, või maksimaalne segmendi ühe päringu, siis piisab kehtestada madalamad väärtused konstandid klass vBET_Translator_Google (Vt faili / includes / vbenterrpsietranslator_class_translator.php)

Palun informeerige sa vajad rohkem abi selles valdkonnas või küsimus on lahendatud.
    Viimati muutis vBET; 16-09-11 juures 21:27.

Senior liige

Sa loe mu muud töökohta valesti ma tahan kasutada makstud.

Niisiis, kuidas ma saan seda teha? Palun vastake minu teisi thread korralikult!

Vabandust. Ma tegin vea (just kontrollisin arutelu http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9965 - See oli vorm teine kasutaja - kasutajanimi ka algab S ). Ei ole vaja karjuda - ma lähen kõik teemad, mis ootab endiselt vastust. Võite mulle täpne URL siia, kui soovite Ma kontrollin ükshaaval postitusi viimase 2-3 päeva - minu laptop oli kukkus ja Radek oli hoolitsemiseks foorum.

Kui soovid kasutada Google Tõlge API V2 - lihtsalt installida uusim vabastamist vBET4.x, minge Admin CP - > vBET - > tõlke pakkujad ja seadke valikud sobivaks. Leiad on kogu kirjeldust koos asjakohaste sidemete, kuidas saada Google API võti ja nii edasi.

Palun informeerige sa vajad rohkem abi küsimus on kirjeldatud käesolevas thread

PS. Lihtsalt meeles pidada, et see on 3.x alam-foorum. Anname Google Tõlge v2 toetus varsti vBET3.x - see on katsetamise järgus nüüd. Kood muudatused on juba tehtud.
    Viimati muutis vBET; 16-09-11 juures 21:42.

Senior liige

Tean, et see on vb3 foorum im töötab vb3 thats miks ma postitus siin

Millal vb3 toetust apiv2?

http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10086

Ma olin toimetamine minu viimane postitus, kui saadate oma vastus - nii et vaadake seal lingile. Vabandame hädas - ma igatsen, et see on 3.x sub-foorumi alguses - minu süü: P

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •