RSS tõlge on toetatud. Me ei ole suutnud reprodutseerida teema meie foorumis - palun anna meile link RSS-sööt, mis sa kirjeldad.
Samuti palun selgitada, mida te mõtlete "title malli" ja "keha template"? Mis tüüpi RSS sa kirjeldatakse?
Ma räägin vasakul menüüs admincp: "RSS" -> "Add New RSS Feed", kus saab import freeds välistest allikatest ja on toidab postitas automaatselt kui niidid oma foorum.
Proovige ja lisage feed mis tahes allikast ja näed keeles sildid puuduvad tulemuseks niidid (Lets öelda sööt on inglise ja oma foorum on poslish, siis post vajadustele sildid corrosponding keele seadmine kasutaja (inglise keeles) robot kasutab lähetustele feed).
Viimati muutis krisp; 20-12-09 juures 18:48.
Nii et sa tahad tõlkida ad hoc välise RSS kanal?
Te ei saa kasutada lang BBKoode sel viisil. See ei toeta (liigutada see teema funktsioon taotlusi).
Kui importida mõne muu sisu lihtsalt importida seda samas keeles teie foorum on. Nii lihtsalt see tõlkida ülejäänud leht - kui keegi tõlkida oma lehele ta ka tõlkida sisu RSS kanal, kuhu lisada.
Kas see mida sa mõtled?
Noh probleem on, et kui RSS on inglise keeles - see näitab, inglise keeles allikas URL. Aga selle õige see tõlgitakse muukeelsete URL.
Ei saa aru. Kuidas näete selle allikas lehtedel? Kui leht on inglise keeles, siis peaks olema OK, et seda näha inglise keeles.
Kas sa annad näide sellest, mida sa mõtled / vaja / tahad?
********************....
Viimati muutis krisp; 17-01-10 juures 17:00.
Minu foorum on Taani.
Nii et kui rss bot postitust seda postitust nagu kasutajale keele valik set = Taani kuid postitad inglise keeles.
Mis siis juhtub?
Noh kõik keeled on tõlgitud just fine .... välja arvatud Taani ... puudub taani keelde võib leida kõikjal ... seal on inglise keel, kus kõik on taani keeles.
Lahendus: Kui ainult rss bot posted nagu kasutajale keele valikut inglise siis oleks kõik fine. Aga rss-bot ignoreerib keele seadeid rss-bot-kasutaja ja käitub nagu tema seatud Taani alati.
Ma saan aru nüüd. Võib-olla tulevikus toetame ka tõlke välisele sisule. Praegu lahendus sulle on lisada RSS kanalid Taani. Ma mõistan, et see võib olla raske leida neid. Praegu oleme palju plaane vB4.0 seega peab ootama.
Madala prioriteediga, kuid aktsepteeritud
vB4.0 on prioriteet muidugi. Siiski, kui te ei hoia ühtivad hääli, siis pean seda Teine hääletada teiselt kasutajalt, öeldes, et abi tõlkimisel välise sisu oleks abiks.