Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 3 FirstEsimene 123 ViimaneLast
Tulemused 11 kuni 20 kohta 24

Thread: VB 4.1.4 ja vbet 4.2.3 - jama

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Olin seal just nüüd, kuid juurdepääs andmete admin fake konto loonud enam ei tööta.

Senior liige

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Ja see on asi - Olin kontrollimiseks Poola Nagu näete - miski pole selge ... Eriti kui te kirjutate samal ametikohal, kui see juhtub kõigi tõlgete ja ilmselt mitte poola keelde

Mul on 3 öösel kohe, nii et ma vaadata seda hiljem uuesti. Loodan, et see on OK teile

PM on teel uue võltsitud admin

Ma lihtsalt chcked uuesti. Ma võrreldes hoolikalt ei tõlgita newreply.php koos tõlgitud newreply.php ja ma ei leidnud css küsimus ...

Ma tõesti ei näe probleemi. Võib-olla ma ei tea, kust otsida. Palun anda täpseid juhiseid. Samm-sammult. Ilma sõnu nagu "kõik". Lihtsalt anna täpne teema alustada, täpne tõlge minna, täpne väärtus kirjutada kiire vastuse enne üleminekut arenenud üks. Ja kirjeldada, mida sa näed valesti siis - pärast üleminekut.

Senior liige

Kui ma saaksin lihtsalt saata paar pilte ...

Usu mind, ma am on täpne. Probleem on nähtav minu jaoks kõik teemad - see ei ole tähtis, milline sa klikkida.

Sama keele lipud all navriba. See ei ole tähtis, milline neist valida.

Lähme:

Vaikimisi keeleks on seatud poola usercp mannekeeni admin konto, et kui logid sisse siis tuleb vaadata foorum / PL /

Mine forumhome ja kliki iga niit.

Vajuta "Redigeeri postitust" kohta iga post

Vajuta "Mine arenenud"

Te peaksite nägema mingeid probleeme mis tahes etapis.

Nüüd

kliki iga lipu all navriba (mitte Poola lipu ilmselt )

Mine forumhome ja kliki iga niit.

Vajuta "Redigeeri postitust" kohta iga post (näed jama algus ...)

Vajuta "Mine arenenud", et näha, täis puhutud jama.

Edit:

Võite täita sama trikki vastates thread ja siis "go arenenud"
    Viimati muutis norku; 16-06-11 juures 22:14.

Ma ilmselt ei näe, mida sa mõtled ... Aga sain teada, et olete sisse lülitanud võimalus, mis näitab Google taotlused ja ooteaeg - see muudab tulemusi ainult administraatoritele (lisades infot tõlkida ühendusi ees kogu vastuse andmed), nii et võibolla see on põhjus. Palun kontrolli oma tulemusi välja lülitatud võimalus Tõlge reaktsiooniaeg.

Kui ikka juhtub, siis palun saatke mulle kuvakaappauksia terava valdkondades, mis on valesti. Ma lihtsalt võrreldes iga osa tulemust lehekülje poola ja itaalia keelde ning ma ei näe mingit erinevust paigutuse. Kas sa kesa oma juhised konto tegite meile?

Lisaks veel üks asi, mida saab siin kõige tähtsam - mis brauserit sa kasutasid? Nagu ma ütlesin on vaja täpseid juhiseid. Me peame teadma, igal sammul sa tegid. Algusest peale - nii avate brauseris X. ..
    Ka juhised sa andsid praegu ei suuda söötis ... Ma pean külaline mida sa mõtled.
    1. Ei ole ühtegi link nimega "forumhome" poola keeles tõlke (tähele, et sa endale, et ma olen olemas). Kumba sa mõtled? See üks mis on nimega "Home" ingliskeelse versiooni või "Foorum". Kui "Foorum" - milleks - te kirjutasin ma algusega kell / foorum / pl ...
    2. Pärast eelmise samm sektsioonist 1. Ma ei saa teha esimene samm 2. sektsiooni, sest puuduvad lipud kuvatakse ...

About "näete jama algus" - mida sa mõtled? Kui sa mõtlesid, et sisu toimetaja on juba tõlgitud (mitte algtekstis), siis selles küsimuses on teada ja juba parandatud vBET4.4.0 (vt siit infot Selles numbris: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9003). Kui see on midagi muud siis jälle ma ei tea, mis see on umbes ...

Pange tähele, et paljudel juhtudel kirjeldus sa andsid piisaks esimest korda. Ikka siis, kui meil on küsimus näha, mida klient tähendab ja me ei saa paljuneda siis peame teadma täpselt asju, mida ta teeb. Palun esitage meile pilte - võib-olla me praegu küsimus, vaid mööda minna. Kui me näeme veel midagi, mis on pilte siis pean paluma sind jälle juhiseid, kuid väga täpne. Ilma ühegi otseteed. Täpselt, kuhu minna, mida link klõpsatud (mida tegelikult nähtav link nimi - iga tõlke nimi on erinev). Aga võibolla on see lihtsalt üks brauser küsimus, seega palun andke meile nimi brauser oli kontroll. Meil oli kasutada Opera selle eest.
    Viimati muutis vBET; 16-06-11 juures 22:35.

Senior liige

Hi,

Ei ikka sama. Kui sa lähed oma usercp ja uue default keel (ükskõik mis keeles) ja seejärel salvestada. Mida sa näed? Sa tead mida ma mõtlen "jama", kui sa seda näed. See on väga selge. Kasuta Firefox. Kasuta IE - hullem
    Viimati muutis norku; 16-06-11 juures 22:45.

Just nüüd ma olen leheküljel / forum / PL / usercp.php ei teinud mingeid muutusi ei saa, sest puuduvad tõlked tulemused - pooled tekstid on puudu. See näeb välja nagu teil on Google ühendus küsimus. See, mida on juba kuvatud on lihtsalt juba puhverdatud ja puhata ei saa tõlkida, sest Google ühendus küsimus.

/ Do-not-upload/tools kataloog) oma domeeni peamine kataloogis. Mine brauseriga kirjutada url teie_domeen / googletest.php ja ütle näete vigu.

See on põhjus, miks ma kirjutasin teile anda täpset lingid kuhu minna - ma ei suutnud näha selle küsimuse juba Puhverdatud tulemusi, kui see on tõesti Google ühendus välja ja see välja näeb.

Palun öelge, millised on tulemused Google test. Samuti me kontrollime seda ise, kui teil see juba oma server.

Senior liige

Alustades tõlge test
    Katsetulemus: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test error:
    Ühenduse loomise aeg (ms): 47,6909179688

"Täpne" on täpne ainult siis, kui probleem on ilmne. Ma lihtsalt koormatud foorum IE ja see on peamised probleemid, mida ta ei ole paar tundi tagasi. Probleeme ma kirjeldatud teile päevasel ajal olid juhtub, kui ma kirjeldada neid. Mul oli täpselt ...
    Viimati muutis norku; 16-06-11 juures 22:51.

Senior liige

Hetkel probleem leheküljepaigutus on segi on tekitanud, muutes oma vaikekeele muu. Sa näed, mida ma mõtlen kui sa seda koos dummy konto. Mine oma usercp ja muuta oma vaikimisi keeles. Salvesta, et seade. Mida Sinu usercp lehele välja näeb? Muuda oma default langiage tagasi Poola ja salvestada. Exit usercp ja minna foorum nimekirjad. Kliki Hispaania lipu all. Mine tahes post ja proovige seda muuta. Näete mida ma mõtlen.
    Viimati muutis norku; 16-06-11 juures 23:00.

Te jätate ühe olulist teavet - Ma ei saa muuta kasutaja default keeles, sest tõlget testx oli puudu - ei olnud sidemeid ta.

Sul oli katki cache. Ma lihtsalt välja lülitatud andmebaasi vahemälu ja User CP leht näeb välja kena nüüd. Keerasin uuesti sisse ja see on tore. Ma lihtsalt puhastada kogu vahemälu olla kindel, et see ei ole vahemälu probleemi.

Palun kontrollige sa ikka veel küsimus teile kirjeldada. Kui jah, siis minge ja lülitage ajutiselt välja vahemälu. Saate te ikka veel küsimus cache keelatud. Turn cache uuesti sisse.

Vastavalt googletest.php sul ei ole mingit seost küsimustega praegu.

Pärast puhastamist cache ma hinnata oma juhiseid Opera brauseri (versioon 11.11):
    - Alates User CP Muutsin kasutaja vaikekeele vorm poola saksa keeles. Lehekülg näeb kena ja on saksa keelde.
    - Ja siis jälle muutunud Poola - ikka tore ja poola tõlge.
    - Läksin forum noteerida Poola tõlge klõpsates link Foorum lähedal link Dom.
    - Lülitamisel Hispaania (klõpsates lipp).
    - Siis läks teema / Forum/es/f6/sidecap-bueno-o-malo-5103 / # post37724 (Kutsenimetus: SideCap, Bueno o malo?)
    - Ja klõpsatud võimalus muuta post (möödunud post). Ma näen üks küsimus: tekst on tõlgitud ajax toimetaja (nagu ma eespool kirjeldatud on juba lahendatud 4.4.0), aga paigutus on OK - no css küsimus.
    - Siis läksin Advanced klõpsates nuppu ajax toimetaja ja samuti ei näe ühtegi küsimust koos CSS.

PALUN - reageerida sellele postitusele: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9017
    Saada meile pilte. Öelge mis brauserit sa usd ...

Pole mõtet, et me teeme seda uuesti ja uuesti ... Kui tõesti me ei tea, mida teed ja sa ikka ei kesa meie juhiste järgi ning ei andnud meile täpsed juhised. Nii et me tegime seda vastupidises suunas - andsime teile täpne samme tegime. Tegime seda Opera. Ja me ei leidnud CSS probleem. Meil on isegi võrreldes lehel ei tõlgitud lehekülje olla kindel, et tundub, et see peaks olema ja putka lehekülgedel ootab sama (erinevate tekstide muidugi). Nüüd võid teha neid samme, mis on sisse loginud konto andis meile, on Opera brauser ja saatke meile ekraanipildid koos kirjelduse, mis on valesti seal. Kuna me ei näe seda Ja me tõesti tahaks seda näha, õige ja lähedane

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •