Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123
Tulemused 21 kuni 24 kohta 24

Thread: VB 4.1.4 ja vbet 4.2.3 - jama

Senior liige

Nii et sa ei ole kunagi näinud ühtegi stiili välja arvatud üks väike viga (....Tekst on tõlgitud ajax toimetaja (nagu ma eespool kirjeldatud on juba lahendatud 4.4.0 aga paigutus on OK - no css küsimus.)? Ma leian, et raske uskuda. Ma nägin neid Chrome, Opera, Safari, IE ja FF. Vaatasin seda mitu tundi enne niit.

Sa ei ole öelnud, kas sa suutsid reprodutseerida sümptomeid ma kirjeldada. Kas te järgite minu samme post 19?
    Viimati muutis norku; 16-06-11 juures 23:56.

Senior liige

Thumbs up

Pean minema nüüd, aga kõik tundub olevat jälle tööle. Ma jälgima olukorda cache terve päeva homme (täna).

Suur tänu aega paned selle täna õhtul M. Suurepärane toetust nagu tavaliselt ja väga teretulnud!
    Viimati muutis norku; 17-06-11 juures 00:02.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas norku View Post
    Nii et sa ei ole kunagi näinud ühtegi stiili välja arvatud üks väike viga (....Tekst on tõlgitud ajax toimetaja (nagu ma eespool kirjeldatud on juba lahendatud 4.4.0 aga paigutus on OK - no css küsimus.)? Ma leian, et raske uskuda. Ma nägin neid Chrome, Opera, Safari, IE ja FF. Vaatasin seda mitu tundi enne niit.

Sa ei ole öelnud, kas sa suutsid reprodutseerida sümptomeid ma kirjeldada. Kas te järgite minu samme post 19?
    .
    See ei ole raske uskuda üldse - piisas, et läksin teema mis oli juba vahemälus (ja ma usun, küsimus oli murdunud cache). Nii et sel viisil ma nägin kõike seda arvan olevat.

Ausalt - mida ma selleks, et teha ennast 10 korda rohkem tööd? ... Toetus on tasuta - minu töö on siin lahendada küsimus nii kiiresti kui võimalik. Keegi ei maksnud mulle teed ti 10 korda kauem See on lihtne - ma ei näinud ühtegi probleemi. Palun võtke see fakt.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas norku View Post
    Pean minema nüüd, aga kõik tundub olevat jälle tööle. Ma jälgima olukorda cache terve päeva homme (täna).

Suur tänu aega paned selle täna õhtul M. Suurepärane toetust nagu tavaliselt ja väga teretulnud!
    Suur - ma eeldan, et puhastada vahemälu lahendatud küsimus. Ma ei tea, miks cache oli katki. Kui see juhtuks siis me kontrollime, miks see võiks juhtuda - nüüd saab lihtsalt eeldada, et see oli katki enne, kui uuendatud 4.3.0.

Praegu küsimus peetakse lahendatud. Kui see juhtuks siis lihtsalt kirjutage siia ja me võtame uuesti.

Samuti palun update vBET 4.4.0, kui soovid vältida 3 küsimused vBulletin 4.1.4 uus ckeditor (kõik kirjeldatud vBET 4.4.0 release notes )

Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •