Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123
Sonuçlar 21 için 24 , 24

Konu: VB 4.1.4 ve 4.2.3 BB - karışıklık

Kıdemli Üye

Yani küçük bir hata dışında herhangi bir stil sorunları görmedim (....hiçbir css sorunu - metin (4.4.0 zaten çözüldü ama düzeni Tamam önce açıklandığı gibi ajax editörü çevrilmiştir.?) Inanılması güç buluyorum. Chrome, Opera, Safari, IE ve FF onları gördüm. Iplik başlamadan önce saat boyunca baktı.

Sen benim tanımladığım belirtileri çoğaltmak mümkün olup olmadığını söylemedi. 19 sonrası benim adımları takip ettiniz mi?
    Last edited by norku; 16-06-11 at 23:56.

Kıdemli Üye

Thumbs up

Şimdi gitmek var ama hepsi tekrar çalışıyor gibi görünüyor. Ben gün boyunca önbellek yarın (bugün) ile durumu izleyeceğim.

Bu akşam M. Mükemmel destek koymak için çok teşekkürler her zamanki gibi çok takdir!
    Last edited by norku; 17-06-11 at 00:02.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden norku View Post
    Yani küçük bir hata dışında herhangi bir stil sorunları görmedim (....hiçbir css sorunu - metin (4.4.0 zaten çözüldü ama düzeni Tamam önce açıklandığı gibi ajax editörü çevrilmiştir.?) Inanılması güç buluyorum. Chrome, Opera, Safari, IE ve FF onları gördüm. Iplik başlamadan önce saat boyunca baktı.

Sen benim tanımladığım belirtileri çoğaltmak mümkün olup olmadığını söylemedi. 19 sonrası benim adımları takip ettiniz mi?
    .
    Hiç inanmak zor değil - zaten önbelleğe alınmış (ve ben sorun inanıyoruz kırık önbellek ile) konu gittiğini yeterli oldu. Varsayalım, bu yüzden bu şekilde her şeyi gördüm.

Dürüst olmak gerekirse ben kendimi 10 kat daha fazla iş yapmak amacı ne olurdu ... Destek - benim işim, sorunu çözmek için mümkün olduğunca hızlı burada. Hiç kimse bana ödenen ti yapıyor 10 kat daha uzun Çok basit - Ben herhangi bir sorun görmediler. Aslında olarak ayırın.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden norku View Post
    Şimdi gitmek var ama hepsi tekrar çalışıyor gibi görünüyor. Ben gün boyunca önbellek yarın (bugün) ile durumu izleyeceğim.

Bu akşam M. Mükemmel destek koymak için çok teşekkürler her zamanki gibi çok takdir!
    Büyük - temizleme önbellek sorunu çözüldü varsayılmaktadır. Önbellek kırık neden bilmiyorum. Tekrar edersek o zaman neden olabilirdi kontrol eder - şimdi sadece 4.3.0 için güncelleme önce kırık olduğunu varsayalım.

Bu an sorun çözülmüş sayılır. Tekrar olursa lütfen sadece burada yazmak ve biz yeniden olacak.

Ayrıca lütfen powered 4.1.4 ile 3 konuları yeni (açıklanan ckeditor önlemek istiyorsanız 4.4.0 BB güncelleme BB 4.4.0 sürüm notları )

Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •