Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 2 kohta 2

Thread: Väga huvitatud VBET. Mõned küsimused

Junior Member

Default Väga huvitatud VBET. Mõned küsimused

Ma varsti ümberehitamise vBulletin 4.1.4. Kas tasulise versiooni VBET töö viimane versioon vBulletin?

Mul on ka Photopost kuulutused sivustoni. Kas tasulise versiooni VBET tööd Photopost kuulutused?

Paari nädala pärast ma ka lisades Visichat alates gchats.com minu koduleheküljel. Sa tead, kui tasulise versiooni VBET töötab ka Visichat?

Täname oma aega.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tere. Jah tasulise versiooni vBET töötab vBulletin 4.1.4. Me juba testinud meie test foorum (varsti me liikuda ka meie foorum vBulletin 4). Soms täiendavaid üksikasju vBET ja vBulletin 4.1.4 leiad siin (Üks meie klientidest küsis uus toimetaja vB4.1.4).

Praegu ma ei saa kinnitada, siis vBET toetab tõlge lehti loodud Photopost Kuulutused ega Visichat. Kõige mods ei nõua erilisi integratsiooni ja vBET lihtsalt tõlgib tulemusi. Siiski mõningatel juhtudel eriline on vaja integratsiooni. Siin te võite leida rohkem üksikasju integratsiooni vBET teiste modifikatsioonid: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    On selge juhend kuidas seda teha PhotoPost, ikka me ei kasutanud Photopost Kuulutused ja me ei tea seda toodet, seega ei saa me eeldada, et see töötab ka. Me ei saa vastutada teiste Modifikatsioonid koodi ja paljud Modifikatsioonid murda vBulletin arhitektuur (mistõttu täiendavaid Integratsiooni tuleb mõnikord - enamasti Modifikatsioonid mis loob oma lehekülge).
    Samuti ei saa me kinnitada, et Visichat tõlgitakse. vBET toetab vBulletin AJAX tõlge asjakohaste konks - veel teisi Modifikatsioonid peavad kasutama vBulletin arhitektuur sobivalt (muidu vBulletin ei täitma hook) ja Taotlus tuleb minna koos keele koodi. Nii et siin ma arvan, et mingit erilist integratsioon on vaja toetada tõlge. Jällegi - ei saa öelda täpselt, sest me ei kasuta seda mod ja ei tea seda. Ikka ei tohiks tekitada mingeid vigu.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •