Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Keelamine teatud funktsionaalsust

Senior liige

Default Keelamine teatud funktsionaalsust

Oletame, et ma tahtsin lülitada post / PM tõlge funktsioone, langtitle BBCode ja lang BBcode. Mis plugins ma peaksin keelata?

Ma ka ei taha vBET kommentaarid minu postituse sisu, kui võimalik.

Aitäh igasuguse abi eest!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Sellisel juhul võid lihtsalt kasutada tasuta versiooni - see ei ole sellise tegevuse kohta, kuid see on endiselt kiire ning tegi lihtsalt tõlked.

Kui soovite, et uus funktsioon vBET 3.x teha lang ja langtitle BBCodes toetust konfigureeritav - Palun Avage uus lõim http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/

Senior liige

Ma ei pea tulemuslikkuse minu foorum on üsna suur. Samuti, ma ei teadnud, et tasuta versiooni kasutada tooteid!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Niikaua kui sul ei ole veel ühtegi postitust teistes lugemiseks siis BBKoode lang ja langtitle ei kasutata - neil puudub mõju tulemuslikkust.

Samuti palun, et 3.x tegime palju jõudluse parandusi ja järgmisel 3.3.0 versioon on täis jõudlustäiustusi.

Meil on terve sub-foorumi kasutaja free versioon ja kuulutused teil on kleepimiseks niit, mis kirjeldab erinevusi vaba ja kaubik versioonis.

Kui sa oled juba omanik vBET 3.x siis Langus vBET 2.x blokeerida lang ja langtitle BBKoode, vaid ka kasutab halvim aeglasem DB struktuuri ja koodi ilma palju jõudlust.

Soovitame teha mõned jõudluse tunning samme. Siit leiad mõned vihjed (vt ka postitust allpool see üks paremini mõista):
    Performance vihjed
    Viimati muutis vBET; 11-12-09 juures 23:12.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •