Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 6 123 ... ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 56

Thread: Google Translate API välja lülitatud või makstakse? Ei ole tähtis - vBET toetab teisi APIs

Junior Member

Default Google Translate API välja lülitatud või makstakse? Ei ole tähtis - vBET toetab teisi APIs

Kas olete näinud seda?
    Google Translate API - Google Code

Google Translate API on ametlikult iganenud seisuga 26. mai 2011. Tõttu olulist majanduslikku koormust põhjustavad ulatuslikku kuritarvitamist, taotluste arv võite teha päevas on piiratud ja API saab välja lülitada täielikult 1. detsembril 2011. Veebisaitide tõlkeid, soovitame teil kasutada Google Translate Element.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Suured tänud selle artikli eest. Me kontrollime seda üksikasju.
    Nüüd annab kiire vastuse. Nagu näeme Google annab alternatiivsed teed tõlke (Google Translate Element) - vaatame lähedal seal.
    Samuti palun, et juhul kui alternatiivne võimalus (Google Translate Element) ei piisa, siis vBET otsivad teised tõlketeenused võimaldada tõlkimist toetavate pärast Google sulgeda oma API.

Viimati muutis vBET; 28-05-11 juures 12:22.

see on tõesti väga kurb

Junior Member

Default Google Translate API saab välja lülitada täielikult 1. detsembril

Text automatically translated from: German to: Estonian
    Translated text
    Moin,
    Google on teatanud kavatsusest sulgeda API tõlked:

Suurpuhastus mõned sovellusliittymiemme - Ametlik Google Code blogi
    Original text

Tähtis: Google Translate API on ametlikult iganenud seisuga 26. mai 2011. Tõttu olulist majanduslikku koormust põhjustavad ulatuslikku kuritarvitamist, taotluste arv võite teha iga päev saab olema piiratud ja API on välja lülitatud täielikult kohta 1. detsember 2011. Veebisaitide tõlkeid, soovitame teil kasutada Google Translate Element.
    Text automatically translated from: German to: Estonian
    Translated text
    Kristlane
    Original text

Oleme juba sellest teadlik (ehk miks niidid on ühinenud) - vt vastus: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8679.

Muidugi me hoiame teile teatada olukorrast. Nagu ma kirjutasin enne, kui oleme mõned teised valikud, et avastada - nagu vabatahtlik lahendus antud Google ja teised tõlge API.

Ma lihtsalt teinud mõningaid teste Alternatiivne lahendus antud Google - Google Translate Element - ja see ei ole piisav, et toetada tegelik vBET funktsionaalsust. Esiteks selle idee on olla ehitada arvesse lehe ja teinud tõlkeid nõudluse ilma lehekülge uuesti laadida. Nii et see lahendus ei kättesaadavaks muuta URL erinevate keelte ja indeks nendel lehekülgedel (see on selgelt kirjeldatud Google Translate Element dokumentatsiooni tulemused ei indekseerita).

Ma otsisin Google Translate Element Kasutustingimused leida oleks võimalik kasutada oma API välja Google Translate Element ulatust. Ma ei leidnud TOS selle teenuse eest ja ma kahtlen, et sellist kasutamist, kui tema API väljaspool Google Translate Element oleks võimalik / legal - Google just tegi otsuse sulgeda tõlge API.

Sel hetkel ma hakkan otsima alternatiivseid tõlked rakendusliideste. Mul on juba idee, kuidas muuta vBET konfiguratsiooni muudatusi teha lihtne. Nii et kui me leida teisi tõlke tehnoloogiate me lihtsalt muuta märkeruudud toetanud tõlkeid vali nimekirjad - nii on sul võimalik valida tõlketeenistus iga keele jaoks eraldi. See on idee nüüd. Me teeme seda ja kontrollida võimalustest ja piirangutest (sh Teenuse teiste tõlkeid API).

Me teavitame teid koheselt kõigist uudiseid antud valdkonnas.

Oh jah - üks asi on keeruline - tõlkimine kõik kõigile. Google andis enamikus keeltes. Muud API ei toeta nii palju keeli, nii mõnede kombinatsioonide tõlgete ilmselt kaob. Meil on vaja veel vaadata seda üksikasjad.

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Oh jah - üks asi on keeruline - tõlkimine kõik kõigile. Google andis enamikus keeltes. Muud API ei toeta nii palju keeli, nii mõnede kombinatsioonide tõlgete ilmselt kaob. Meil on vaja veel vaadata seda üksikasjad.
    Mate, yahoo API - toetab üsna vähe langauges, on "peaaegu" sama hea kui google omasse.

Meil oli see vestlus kuu või kaks tagasi

Quote Algselt postitas MOGmartin View Post
    Mate, yahoo API - toetab üsna vähe langauges, on "peaaegu" sama hea kui google omasse.

Jah, me tegime Just nüüd prioriteedid muutunud

Ka juhul, kui mõnes keeles toetatakse vaid osaliselt tõlked API - in halvimal juhul me lihtsalt teha topelt tõlge. St kui X on toetatud nagu tõlge inglise kuid mitte Y, siis me teinud kahekordne tõlkimine. Loomulikult selline lähenemine lagunevad kvaliteedi ja tulemuslikkuse, et ma kirjutasin - see on halvim stsenaarium. Meil on veel vaadata võimalusi teisteks rakendusliideste.

Quote Algselt postitas MOGmartin View Post

Lihtsalt kontrollida yahoo ja ei leidnud API ... Lihtsalt Yahoo Babelfish mis on vahend. Vaata siin: Yahoo! Babel Fish - teksti tõlkimine ja Veebilehekülje tõlkimine - See võib olla lisatud tõlge koht või tõlke valida menüüst. Nii et see on sama Google Translate Element. Kui ma igatsen midagi, siis palun saatke link to yahoo tõlge API.

Leht 1 kohta 6 123 ... ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •