Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 6 123 ... ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 56

Thread: Google Translate API isključiti ili će biti plaćeni? Ne smeta - vBET podržava druge API

Junior Member
    Registracija
    Siječanj 2011

Default Google Translate API isključiti ili će biti plaćeni? Ne smeta - vBET podržava druge API

Jeste li vidjeli ovo?
    Google Translate API - Google Code

Google Translate API službeno je zastarjela od 26. svibnja 2011. Zbog znatne ekonomske teret uzrokovan velikim zlostavljanja, broj zahtjeva možete napraviti po danu će biti ograničen i API će se isključiti u potpunosti 1. prosinca 2011. Za web stranicu prijevode, savjetujemo Vam da koristite Google Translate element.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Hvala puno za ove informacije. Mi ćemo to provjeriti s detaljima.
    Sada dati brz odgovor. Kao što smo vidjeli Google daje alternativni način za prevođenje (Google Translate element) - mi ćemo gledati zatvoriti tamo.
    Također imajte na umu da u slučaju ako je alternativni način (Google Translate element) neće biti dovoljno, onda vBET će tražiti druge usluge prevođenja omogućiti podršku prijevod nakon Google zatvoriti svoje API-ja.

Tako brzo - dat ćemo sve od sebe da vBET ostane živ

Ako netko ima prijedloge o drugim prevoditeljskim uslugama koje vBET treba podržati, slobodno ga usmjerite. Ionako ćemo napraviti vlastito pretraživanje, ipak je uvijek bolje dati rješenja koja zahtijevaju naši korisnici
    Zadnji uredio vBET; 28-05-11 na 12:22.

Član
    Registracija
    Ožujka 2010

da je stvarno jako tužno vbet nas obavještavajte o ovoj temi ....

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Default Google Translate API će se isključiti u potpunosti 1. prosinca

Text automatically translated from: German to: Croatian
    Translated text
    Moin,
    Google je najavio planove za zatvaranje API za prijevode:

Proljeće čišćenje za neke od naših API - službeni Google Code blog
    Original text

Važno: Google Translate API službeno je zastarjela od 26. svibnja 2011. Zbog znatne ekonomske teret uzrokovan velikim zlostavljanja, broj zahtjeva možete napraviti po danu će biti ograničen i API će se isključiti u potpunosti na 1. prosinac 2011. Za web stranicu prijevode, savjetujemo Vam da koristite Google Translate element.
    Text automatically translated from: German to: Croatian
    Translated text
    Christian
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Mi smo već svjesni toga (to je razlog zašto niti su spojene) - vidi odgovor: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8679.

Naravno, mi ćemo vas obavijestiti o situaciji. Kao što sam pisao prije nego što smo neke druge opcije da otkrijete - kao što je opcijski rješenje dao Googleu i drugim prijevod API-a.

Registracija
    Listopada 2009

Upravo sam napravio neke testove s alternativno rješenje dao Googleu - Google Translate element - a to nije dovoljno za potporu stvarne vBET funkcionalnost. Prije svega njegova ideja je da se graditi u u stranici i napravio prijevode na zahtjev bez bilo kojoj stranici reload. Dakle, ovo rješenje neće učiniti dostupnim promijeniti URL za različite jezike i indeks takvih stranica (jasno je opisano u Google Translate element dokumentaciju rezultati neće biti indeksirana).

Bio sam u potrazi za Google Translate element Uvjeti pružanja usluge saznati će biti moguće koristiti svoje API iz Google Translate element djelokruga. Nisam pronašao TOS za ovu uslugu i sumnjam da korištenje API-ja ako je izvan Google Translate element bi bilo moguće / pravno - Google je upravo napravio odluku da zatvoriti prijevod API.

U tom trenutku sam počeo tražiti alternativne prijevode API. Već sam ideju kako promijeniti vBET konfiguracije promjene jednostavan. Dakle, kada smo pronašli drugi prijevod tehnologijama koje će se samo promijeniti okvire za potporu prijevodima za odabir popisa - tako da ćete biti u mogućnosti odabrati prevođenje za svaki jezik zasebno. To je ideja sada. Mi ćemo raditi na tome i provjeriti mogućnosti i ograničenja (uključujući Uvjeti pružanja usluge od drugih prijevoda API).

Mi ćemo vas obavijestiti o bilo kojoj odmah vijesti na ovom području.

Registracija
    Listopada 2009

O da - jedna stvar će biti lukav - prijevod svih za sve. Google je dao najviše jezika. Ostali API ne podržava toliko jezika, tako da neke kombinacije prijevoda vjerojatno će nestati. Još uvijek je potrebno provjeriti s detaljima.

Član
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    O da - jedna stvar će biti lukav - prijevod svih za sve. Google je dao najviše jezika. Ostali API ne podržava toliko jezika, tako da neke kombinacije prijevoda vjerojatno će nestati. Još uvijek je potrebno provjeriti s detaljima.
    Mate, Yahoo API - podržava dosta langauges, je "skoro" kao dobar kao google je jedan.

Mi smo imali ovaj razgovor mjesec ili dva prije

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by MOGmartin View Post
    Mate, Yahoo API - podržava dosta langauges, je "skoro" kao dobar kao google je jedan.

Da nismo Trenutno prioriteti promijenili dramatično Tada je podrška drugim motorima bila samo mala stvar koja je napravila puno komplikacija i ne daje ništa krajnjem korisniku, pa smo radili na stvarima koje su stvarna poboljšanja. Sada je podrška drugim API-jem za prijevod najvažnija stvar za vBET

Također, u slučaju da nekim jezicima će biti podržane samo djelomično prijevodi API - u najgorem slučaju možemo samo će učiniti dvostruko prijevod. Odnosno ako je X podržava kao prijevod na engleski, ali ne i Y, onda ćemo je dvostruko prijevod. Naravno, takav pristup će degradirati kvalitetu i performanse, tako da sam napisao - to je najgori scenarij. Mi još uvijek moramo provjeriti mogućnosti ostalih API.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by MOGmartin View Post

Samo provjereni Yahoo i zaključio da nema API ... Samo Yahoo Babelfish koji je alat. Pogledajte ovdje: Yahoo Babel Fish - Tekst Prijevod i web-stranice prevođenje - Može se dodati kao prijevod mjesto ili prijevod odaberite izbornik. Dakle, to je isto kao Google Translate element. Ako sam nešto propustio, a zatim pošaljite link na yahoo prijevod API.

Stranica 1 od 6 123 ... ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •