Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 13

Thread: Vajad abi vähendades serveri koormus

Senior liige

Default Vajad abi vähendades serveri koormus

Tere, Mul on probleeme mu server koormus, olen juba kolinud pühendatud püüda ravida seda, kuid ikka suur server koormusi, kui ma välja lülitada vbet server koormus langeb.

Saab keegi aidata?

@ Kamil, siis juba täielikku juurdepääsu üksikasjad saadetakse teile PM kui te soovite kontrollida.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

tere,
    siin on vBET loetelu vihjeid: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Pea meeles - kui olete kõik keeled lubatud - Teil on 53 rohkem sisu (teemad, postid jms) oma foorum, ja muidugi suure liiklusega foorum.

Saab keelata teatud keeli ja ootama kui vahemälu lubatud keeles täidetakse pärast seda - saate lubada järgmise osa tõlkeid.

Teiseks, sel VIIMINE meil suur parandada (väga suur üks) - see on mälu cache süsteemi (4 erinevaid võimalusi). Te saate seda oma admincp-> vBET Cache. (Pidage meeles - te tuleb integreerida oma serverit kasutada sellist cache)

Senior liige

Olen rakendanud kõik, et ma saan oma töös soovitusi, mul oli ka kõik keeled lubatud (ka kõige) alates ostmise vbet umbes 6 kuud tagasi, koormus on ühtlaselt kõrge kogu aeg. Nagu Memory Cache (beta) Ma ei usu, mul on ükskõik cache kiirendi minu server, kuid evrything muu on seadnud ühe oma juhised.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

meie viimane VIIMINE me töötasime selle vahemälu süsteem - see peaks olema suur üks täitmisel. Sa pead olema oma server konfigureeritud seda cache süsteemi (võibolla juba - küsi serveri tugi)
    Viimati muutis kamilkurczak; 26-05-11 juures 22:25.

Senior liige

Hi Kamil, ma lihtsalt kontrollida php info ja ma ei ole seda, aga ma saan neid paigaldada xcache või midagi sellist

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hi. Miks teil on probleeme oma serveri koormus? Ma näen oma foorum on tõlkimine väga kiiresti, nii et kui on probleem?

Pange tähele, et tõlked on tehtud väliste teenuste Google. See tähendab, et tõlge juhtub teie niidid ootavad vastust Google. Ja see on miks teie server koormus on suurem, kuid see ei mõjuta süsteemi, sest ootab niidid ei võta CPU ega lisamälu (just juba kasutanud). Nii et on, miks teil on alati suurem Server Load koos vBET lubatud (kui see on keelatud ei ole thread ootab tulemusi Google) ja samal ajal oma foorum ikka töötab kiire, sest ootab niidid ei võta CPU.

Niisiis, mida on tõesti vaja võtta Server Load väljavalitu on tagada, et niidid ei oota tulemusi Google, kuid kahjuks Google võimaldab cache tulemusi ainult 15 päeva. Võid proovida seda ise - kui jätad vahemälu, või lihtsalt oma aega, et elada väiksema siis se Server Load kasvab - sest vähem tulemusi puhverdatud ja rohkem taotlusi ootab Google vastuseid. Ei ole magic - tõlked pärineb kuskil ja see võtab aega, et saan seda Google.

Kasutades Vahemälu aitab mingil moel. Teemade ootab Google tulemused ikkagi oodanud (sa ei edasta seda kuni olete vahemällu kõik tõlked, ja sa ei ole, sest see on puhastatakse vastavalt Google TOS). Ikka Puhverdatud tulemused tekivad kiiremini, seda nõuab ei oota tõlked lähevad kiiremini taotlused järjekorda.

Siin saate teada, mida täpselt server koormus on: Serveri koormuse ja teada, et nii kaua kui teil on vabad vahendid Server Load ei ole küsimus.
    Teades, milline väärtus server koormus ei ole väga oluline küll. Teades, kuidas tõlgendada väärtus on see, mis loeb.
    mäletan määratlus: serveri koormust esindab protsesside arvu ootab juurdepääsu CPU. Kuid mitte kõik protsessid on sama! Kui protsessid on madala prioriteediga, kui uus server taotluse (lk taotlus) ilmub, võib siiski käsitleda peaaegu koheselt.
    Rääkimata sellest, et serveri koormus on vaid üks tegur läbi paljude teistega (mälukasutus, CPU kasutus, suurus swap fail)
    Nagu ikka, ja nii palju inimesi otseselt kaasatud hosting äri öelda, see kõik taandub tegelikus elus käitumist. Kas lehekülgedel laadimine kiire? Kas protsess nagu otsivad andmebaasi kaudu võtma mõistliku aja jooksul? Siis sa ei tõesti on probleem, mis iganes server on koormus
    Nii ülim test on nii, et server käitub. Kui server on kiire, number, isegi kui seda nimetatakse "server koormus", tõesti ei tähenda palju
    Seda sellepärast, et teie server on kiire ja ma näen oma foorum vastuste kiireTeie küsimus on ainult virtuaalne - puudub reaalne küsimus. Server Load on väärtus, mis annab sulle mingit infot tegelikud töötulemused, just vihjed kui tead, kuidas seda tõlgendada (st kui server töötab hästi server koormus X, siis saate alustada kontroll, mis toimub, kui kiiresti kasvab 2X või midagi sellist). Lihtsalt staatiline number annab sulle midagi, parem vaadata oma protsessori ja mälu olla kindel, et see väärtus on OK oma server ja kui see on OK siis ei ole asi, mida Server Load väärtus.

Ikka, kui soovite mõned täiendavad vihjed:
    - Teha suurem cache TTL kui sa seda alandada (default on maksimaalne lubatud Google TOS).
    - Kui sul pole kettaruumi küsimused lülitada cron puhastamiseks külaline cache - see ei pea olema puhastatud üldse, sest see värskendab tulemusi kui vaja, ikka eemaldamist palju vanu faile võib võtta tõesti kaua aega php.
    - Kasuta mälu cache
    - Lõpus (aga ma tõesti ei näe mingit tunnet, sest sa ei pea tulemuslikkuse küsimus) start puuet keeles, mis annab sulle vähem liiklust

Muide - milline on teie Server Load keskmine CPU ja mälu kasutust, ja mida riistvara sul on (kui palju CPU, mälu)? Kas swap faili kasutatakse?

Senior liige

Järgnevalt on toodud andmed on ühe oma küsimustele
    1) Server Load
    08:22:53 kuni 44 päeva 13:31, 1 kasutaja, koormus keskmine: 4,07, 5,09, 5,26
    USER TTY LOGIN @ IDLE JCPU PCPU MIS
    root pts / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) protsessori ja mälu kasutust
    Kokku kasutati tasuta jagatud puhvrid Puhverdatud
    Mem: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Puhvrid / cache: 550 3490
    Vaheta: 8001 24 7976
    3) Mitu protsessoriga
    3

EDIT: lihtsalt võttis snapshot siin http://www.thecodecage.com/forumz/server.png minu server on niimoodi kogu aeg, see hetkeseis on pärast võimaldades memcahce.
    Viimati muutis Simon Lloyd; 27-05-11 juures 08:47.

Senior liige

Mis on lisatud info siin on Top Processes logi:
    xxxx 93,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 83,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 75,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    mysql 6,8% / usr / sbin / mysqld - baaskataloogi / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-external- kesklukustus
    mysql 6,7% / usr / sbin / mysqld - baaskataloogi / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-external- kesklukustus
    mysql 6,6% / usr / sbin / mysqld - baaskataloogi / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-external- kesklukustus
    root 6,0% / bin / sh / usr / local / bin / rkhunter-c - cronjob
    Viimati muutis Simon Lloyd; 27-05-11 juures 17:21.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Simon Lloyd View Post
    Järgnevalt on toodud andmed on ühe oma küsimustele
    1) Server Load
    08:22:53 kuni 44 päeva 13:31, 1 kasutaja, koormus keskmine: 4,07, 5,09, 5,26
    USER TTY LOGIN @ IDLE JCPU PCPU MIS
    root pts / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) protsessori ja mälu kasutust
    Kokku kasutati tasuta jagatud puhvrid Puhverdatud
    Mem: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Puhvrid / cache: 550 3490
    Vaheta: 8001 24 7976
    3) Mitu protsessoriga
    3

EDIT: lihtsalt võttis snapshot siin http://www.thecodecage.com/forumz/server.png minu server on niimoodi kogu aeg, see hetkeseis on pärast võimaldades memcahce.
    Ma ei ole kindel, kuidas tõlgendada oma mõõtmisi. Nagu ma näen oma protsessorit kasutatakse 185% ... Nii või midagi on kuum õige mõõtmise või see kehtib 1 CPU - kui teil on 3, siis saad kasutada 300%. Kui see on õige siis tähendab see seda, et sul on ikka palju vaba CPU ressursse. Kui mitte siis parandage mind ja öelge, kuidas tulemusi tõlgendada.

Ma olen ka ei tea, kuidas tõlgendada serveri koormuse andmed:
    koormus keskmine: 4,07, 5,09, 5,26
    Kas need 3 erinevat aja mõõtmisel või iga üks on eraldi CPU? Mis on võimu oma CPU?

PS. Cache vajab aega, et täita sisse

Senior liige

Michal taas tänu vastuse koormuse keskmist näed (ja snapshot) muutub iga kord, kui värskendada, see on nagu sa meelde sybmolic number, kui koormuse keskmisi näidanud, on umbes 6 või 7, siis sait on aeglane kuid enamiku ajast ükskõikse mis omakorda annab vea.

Siin on cpu andmed, mida küsitakse
    Protsessor # 1
    Müüja

GenuineIntel
    Nimi
    Intel (R) Xeon (R) CPU X3430@2.40GHz
    Kiirus
    2394.030 MHz
    Cache
    8192 KB

Kui ma kontrollida WHM mul on 1 quad core cpu, arvestades, et server inimesed ütlevad mulle, mul on 3 cpu oma??

Ma ei tea, või teeselda, et teada, kuidas server koormuse keskmist on välja töötatud (viimasel ajal on viimase 2 päeva jooksul see on umbes:
    Load keskmised: 4,49 4,04 3,95

Foorum on keskmine kiirus ja see ei tundu põhjustavat küsimus just praegu, kuigi liiklus on ümber:
    271 (3 liiget ja 120 külalist ja 148 Spiders)
    Kui ülemine näitaja on tavaliselt umbes 500-600, aga siis on nädalavahetusel nii liiklus on väiksem.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •