Vbet ei toeta tõlked otsingutulemustes. Kui kasutaja teeb päringu mõnes muus keeles, kui foorumi vaikimisi tulemusi ei tagastata, kuigi tingimused on olemas oma keel. Kas seda saab kõrvaldada tulevikus release palun?
Vbet ei toeta tõlked otsingutulemustes. Kui kasutaja teeb päringu mõnes muus keeles, kui foorumi vaikimisi tulemusi ei tagastata, kuigi tingimused on olemas oma keel. Kas seda saab kõrvaldada tulevikus release palun?
Jah. Me ei toeta seda nüüd. Ja ma arvan, et see on oluline küsimus, et anda sellist toetust. Nii et taotlus rahuldatakse.
Pange tähele, et lahendus peab olema piiratud. Me oleme võimelised tõlkima otsingud, mis ei ole foorumi vaikimisi keel to forum vaikimisi keele, et otsingud on parem ikka:
1. Tõlgitud päringu saab ole õige kasutaja kavatsusi nii tulemused ei saa olla täiuslik, kuid peaks olema palju parem kui nüüd
2. See ei toimi niidid kirjutatud teistes keeltes - andmed salvestatakse vBulletin andmebaasi originaalteksti (nagu kirjutas autor) nii et see algtekst on indekseeritud otsingumootor. Tõlkimine päringu foorumi default ei jää need niidid, mis on kirjutatud muus keeles
Ka meil on mõelda, kui tõlkida:
- Kas me kasutame kasutaja vaikimisi keel, milles seda (ei tööta külalist)
- Kui me tõlgime otsingud, kui need lähevad tõlkelehekülge
- Kas me igakordselt kontrollima by Google avastamise keeles, mida päringu keel ja seejärel tõlkida?
Pange tähele, et päringute keeletuvastuse ei ole hea mõte, sest need on väga lühikesed stringe. Nii avastamise tõenäoliselt ei anna häid tulemusi. Ma arvan, et me võiks lihtsalt eeldada, et kui keegi otsib lehelt tõlkida st saksa keeles, siis eeldame, et päring on ka saksa ja alati tõlkida seda foorumit default (isegi kui see - ilma avastamine). See on lihtsaim lahendus ja peaks olema sobiv vähemalt 90%, kui selliseid päringuid. Nagu ma kirjutasin võiksime ka proovida avastada tõeline keel, kuid 1-2 sõna päringuid Google on tõenäoliselt anda ei ole liiga häid tulemusi. Nagu ma mäletan, Google ei käidelda hästi avastamise liiga lühike sõnum. Te saate seda ise kirjutades test sõnumeid katserajal, mis on teistes keeltes ning on vaid 1-2 sõna. Kui see ei ole läbipaistmatu sobivalt lang bbcode - see tähendab, et Google avastada ei õnnestunud nii lühikese lausega.
Palun anna meile tagasisidet, kuidas sa seda näed![]()