Mul on installitud mood NLP-er - automaatne thread sildistaja ja vBET tasuta versioon. Kuna ma paigaldatud vBET märganud, et langes välja Google indeks mu siltide põhikeel (Poola). Mida ma näen seda oma foorum on indekseeritud vaid 50 tags: sisestada site: aadress foorum Google, sest ma ei saa ma kleebi link. Võibolla see on, sest seal on vigu Sitemapie (nii nad mulle webmasterile tööriistad)? Täpsemalt, nad näitavad, et mõned lingid viivad samasse asukohta. Võib-olla aega mõelda rohkem selle NLP-er? Külastuste arv päevas vähenenud mind 13-10000 asjaolu, et koodid on välja langenud indeks.
Esitada link leheküljele, siis näeme, mis juhtub, kui on mingeid ümbersuunamisi ega linke end hästi. Nagu portaal on lihtsalt NLP annab vale informatsiooni, mis on praegu esmane keel Google indekseeritakse ligikaudu 275 tulemusi seal, ja ma arvan, need on kõik sildid, mis on olemas selles foorumis (on väiksem kui 120, kuid mõned on mõned leheküljed tulemused) . Lihtne kontroll - viska see päring Google: Code: site:forum.simple-nlp.pl/tags/ Seoses sellega viga oma osa, ma kahtlustan, et võiks ka mõned ekslikult indekseeritud siltidega oma foorum - upload lingi, mis kontrollib seda esimesena. Sa kirjutad viga - annab eripära. Me ei ole võimelised reageerima määramata vead või abi ilma konkreetset teavet. Täiesti äärealadel - vBET ei muuda lehekülgi loomuliku keele (anna lisatud lipud) nii et kui tõesti sildid kaovad indeks, siis pakun, et kontrollida, kas nad mõnikord ei olnud blokeeritud robots.txt faili Palun saatke vajalikku teavet.
site:forum.simple-nlp.pl/tags/
Viimati muutis vBET; 18-05-11 juures 20:14.
Vaata Tag Cloud
Foorumi reeglid