Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 3 kohta 4 FirstEsimene 1234 ViimaneLast
Tulemused 21 kuni 30 kohta 32

Thread: 404 Faili ei leitud PhotoPost

Banned

Samme:
    1. asendada SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH minu forum tee
    2. asendada kõik [L] minu htaccess on [QSA]
    3. lisatud eeskirjad nii htaccess
    4. lisati reegel ülaosas foorumid htaccess ja asendada ADDITIONAL_DIRECTORY galeriisse mis on minu alamkaust

Ma ikka tekib sama probleem. Kui ma vajaka varem, see on minu testvb Katsekoht setup.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ma tunnen, et me oleme lihtsalt keerates ümber kogu aeg ... Sa ei saa vastata kõige olulisematele teemadele.
    Sa ikka ei saatnud siia oma foorumi URL, nii et ma ei saa kontrollida küsimus.

Ma kirjutasin teile, et on olemas eraldi juhend foorumeid, mis on alamkataloogis ja foorumeid, mis ei kasuta alamkataloogi URL. Te kasutate nõuanded foorumid, mis ei ole alamkataloogi URL, kuid esimene postitus sa andsid tee "/ testvb / foorumid / gallery /" nii et ma arvan, et teil on alamkataloogi URL ja kasutatud vale vihjed ...
    Ma kirjutasin seda teile ja jälle sa ei saatnud URL, isegi kui tean, et ma ei suuda kontrollida, kas sa leidsid asjakohaseid samme, ilma et kontrollida foorumi struktuuri. See on kriitiline. Ma ei suutnud sind aidata, kuni teil pakkuda vajalikku teavet.

Olen ka panna teie tähelepanu erineva integreerituse vastavalt oma foorum struktuuri (see, mida ma vaja vaadata). Aga sa ignoreeris seda uuesti. Ma sain mingit vastust üldse. Sa lihtsalt korrata milliseid samme te võtsite - Ma tean seda juba oma eelmise sõnumeid. Asi on selles: kas ÕIGE sammud? Ja me ei saa seda sulle öelda, kuni te pakkuda kõige olulist teavet oma foorum struktuuri.

Veelkord:
    Ma kirjutasin teile, et on olemas eraldi juhend foorumeid, mis on alamkataloogis ja foorumeid, mis ei kasuta alamkataloogi URL. Te kasutate nõuanded foorumid, mis ei ole alamkataloogi URL, Kuid esimene postitus sa andsid tee "/ testvb / foorumid / gallery /" nii et ma arvan, et teil on alamkataloogi URL ja kasutatud vale vihjed ...
    Ja veel kord: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1785 Siin on kirjeldatud 2 erinevat juhtudel - Ja ma asi, mida kasutatakse valesti, aga ma ei saa öelda, enne kui oled palunud teavet. Palun saatke foorumi URL, kus näeme küsimus. Ka lihtsalt palun PM ligipääsu võimaldavaid andmeid FTP ja Admin CP - me kontrollime teil on see komplekt nagu see peaks olema.
    Viimati muutis vBET; 02-06-11 juures 22:10.

Banned

Kas pm sa vajalikud üksikasjad.

Just seal oli - sul ei ole sisse lülitatud SEO lingid ... Integratsioon juhised eeldades, et SEO lingid on sisse lülitatud ... See oli küsimus. Sellepärast sa ei pea seda tõlkida, sest teie linke ei lähe reegleid.

Me ei saa eeskirju muuta - ei ole probleem. Esiteks - lõplikus foorumis (siin on test) soovitud kohta SEO lingid sisse lülitatud või mitte? Kui jah, siis võtke palun esmalt pöörduda SEO lingid oma foorum ja vaadata, kuidas see töötab. Kui mitte - andke meile teada anname teile modifitseeritud reeglitele.

Banned

Palun andke mulle muudetud eeskirjade asemel. Aitäh.

Ma valmistada need ja saadab selle teile. Praegu - nagu mina seda näen hetkel sa ei pea. Htaccess faili galerii folder ... Selle asemel olete htaccess faili. Palun veenduge, et see on OK oma server.

Jaoks. Htaccess sisse Foorumid kataloog:
    1. Teil on ikka seal katki reegel / ADDITIONAL_DIRECTORY /, mida meile oli muutunud ... Me ei saa teid aidata, kui pakkuda valeandmeid.
    2. Kui SEO lingid ei kasutata, siis ei vaja vBET reegleid seal üldse - saad lihtsalt eemaldada.

Jaoks. Htaccess sisse galerii kataloog:
    1. Sul ei ole IT. Sul on vale nime asemel - palun õige htaccess to. Htaccess
    2. Reegli muutusi oleks vaja - nagu mina seda näen on eeldus seda reeglit juba muutunud SEO link language = link nii et see peaks tegema trahvi.

Palun informeerige tegi seda aidata ning millised on probleemid, kui mitte.

Banned

Olen ära selle reegli foorumites. Htaccess ja ümber galerii htaccess to. Htaccess.

url:
    http://www.predatoryfishkeepers.com/...language=zh-CN

error:
    Not Found

Soovitud URL / testvb / foorumid / vbet_flag-/ testvb / foorumid / gallery / index ei leitud selles serveris.

Lisaks 404 Not Found tekkis viga üritab kasutada ErrorDocument käsitseda taotlust.

URL teil on katki - ikka midagi ei ole õige ja tundub, et taotlusi ei tule meie ees lennujuht. Ma lähen sinna kontrollida.

Quote Algselt postitas Schmike View Post
    Olen ära selle reegli foorumites. Htaccess ja ümber galerii htaccess to. Htaccess.
    Ei, sa ei teinud seda. Sa olid just rääkinud, et muuta nime htaccess to. Htaccess. Täpselt:
    õige htaccess on. htaccess
    Selle asemel muutunud. Htaccess ja jälle andis valeinfot samme, mis sa võtad, kirjutades, et see on muutunud. Htaccess

Palun kesa suunas täpselt ning ei anna valeandmeid enam - see on põhjus, miks ta nii kaua, sest te teete ühte asja ja kirjalikult, et sa tegid midagi muud.

Palun öelge seda tegi aidata?

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •