Tere,
Vbet Full Külaline Cache on kena idee.
Aga oleks võimalik keelata seda robotid, sest Google armastab minu foorum ja lehti saada indekseeritud kiiresti pärast thread oli reedel, ei oleks hea oodata 1h või kauem, et saan seda indekseerida.
Tere,
Vbet Full Külaline Cache on kena idee.
Aga oleks võimalik keelata seda robotid, sest Google armastab minu foorum ja lehti saada indekseeritud kiiresti pärast thread oli reedel, ei oleks hea oodata 1h või kauem, et saan seda indekseerida.
Sellisel juhul võite lihtsalt blokeerida külaline vahemälu oma foorum ja sub-foorumi lehekülge. Nii et need tekivad iga kord kõigi jaoks ja Google näed kohe, et uus teema on avatud. vBET juba võimaldab määratleda lehekülgi, mis ei ole puhverdatud by täis külaline cache.
Kas selline lahendus on OK?
I dont kasutada külaline cache sel hetkel, sest tema ei ole reguleeritavad dont kasutada cache kui spider külastuste thread / forum.
Sa peaksid oma plugin rohkem seo mugav ->
kui ma võimaldada täielik külaline cache i saab vaadata [] kõigi või [], mitte ämblikud
Nii ...
kui külaliste lugemas foorum nad saada täielikku puhverdatud väljund, kuid kui ämblik külastab veebisaiti nad saavad reaalse lehele (kui seal külastab spider ignoreerida "Külalist Cache Time To Live")
Kas sa tead mida ma mõtlen?
Jah ma tean mida sa mõtlesid. Ikka palun, et ämblikud luua palju liiklust foorumeid ja nad ei kontrolli tavaliselt sama lehtedel iga mõne minuti jooksul. Nii et see ei ole nii oluline, kui ämblik saada thread lehele vahemälu, kui see on puhverdatud 1 tund. Teil on võimalik salvestada palju serveri ressursse tänu, et - eriti kui tegemist ei ole märkimisväärne lehekülgi, mis puhverdatud täis 14 päeva (täielikult seadistatav).
Sel hetkel võite kaotada külaline vahemälu foorum / sub-foorumi lehekülgedel kõigile külastajatele (ka ämblikud). See võimaldab ämblikud näha uusi teemasid kohe, sest avaneb link kohe foorumis lehel.
Võite ka välja lülitada külaline vahemälu niidid kõigile. Külaline cache ikka cache teistele lehekülgedele (näiteks liikme lehekülge), mida on siiski mõningane paranemine. Enamik liiklus läheb ümber külaline cache, kuid nüüd on kõik oma liiklust läheb ümber külaline cache.
Kaalume teie taotlust lisada uus konfiguratsioon valik. Nagu ma arvan, et see on peaks tunnistama spider poolt päiseid või mõned muud andmed. Nii et me teeme mõned prototüüp ning kui küsimusi on nähtav saame lisada see järgmise vabastamist. Me teavitame teid, kui me leiame mõned küsimused selles valdkonnas (ei tohiks - ma ikka ei tundnud ämblikud enne seda ei saa öelda just nüüd).
Okei, järgmine mõte:
[X] Full Külaline cache
[X] ignoreerida "Külalist Cache Time To Live" eest indeksoijat
Kui roomik külastab koha (thread, foorum), mis ei ole muutunud, siis esitab täis html.
Kui roomik külastab koha (niit, foorum), mis on muutnud siis ignoreerida "Guest Cache Time To Live" ning luua uus html väljund külalist.
Võite tunda indeksoijat kaudu kasutaja agent: http://www.user-agents.org/ (Lihtsalt otsida google, ma arvan, et meil on vaja ainult otsida "Googlebot / *.* (http://www.google.com/bot.html)", see ei ole parim -, kuid kiireim viis, kuid i dont arvad, et keegi tahaks seda kuritarvitada.
Ma arvan, et otsida ainult enginge kus see võiks olla tulus oleks google, sest teised SE ei ole nii kiiresti kui Google indekseerimine, nii et teised saaks lihtne kasutada vana html väljund.
Kas see mõttekam ju?
Viimati muutis wowglider.de; 28-04-11 juures 22:11.
Suurepärane mõte värskendav Külaline vahemälu roomik - kui meil vaja genereerida vaadata niikuinii saame ka seda säilitada Külaline cache
OK - taotlus rahuldada. Me kontrollime konfiguratsiooni võimalusi ja Fink bout andmed, kui hakkame rakendamisel. Kui leiad midagi uut lisada - vastake
Kust ma täpsemalt lugeda Külaline Cache funktsioon? Eeldan, et see on võimalus osta versioon vBET, õige?
Sa loe siit: http://www.vbenterprisetranslator.co...-features.html.
Full faili vahemälu külalistele on ainult tasulise versiooni.