Näiteks e-mail:
Kallis Bart,
rparmar on just vastanud thread olete tellinud õigus - FA Limited Club - in Pentax SLR Lens Foorum of PentaxForums.com. Kui soovite vastust postitada, siis ava teemat, järgides linki. Palun ärge vastake sellele e-posti teel.
See teema asub aadressil:
FA Limited Club - Page 32 - PentaxForums.com
Siin on sõnum, mida on äsja Postitatud:
<!--ALUSTA vBET EI ole TÕLGITUD ALA-->
--- Tsiteeri (algselt brecklundin) ---
Plus ma olen sunnitud seda kasutada, sest ma lihtsalt veetakse 35ltd maha 43ltd ... täiesti suurepärane koopia 35ltd ja ma ikka ei suutnud vastu panna ahvatlusele rohkem hõbedat.
--- End Quote ---
<!--LÕPUKS vBET EI ole TÕLGITUD ALA-->ma ei puuduta! Ma kaubelda minu DA35 jaoks DA12-24, sest see oli tähtsam, et mul on neid fookuskaugusi kaetud. Kuid hoidsin FA43. Kuigi see on vähem praktiline kui DA35 ma leian, et see täidab eriline nišš.
See ei pruugi olla parim tehniline näiteks objektiivi kasutada, eriti pärast töötlemist, kuid see meeldib mulle. (Ja nii ei tantsija.) FA43 lööb uuesti, kui FA77 oleks olnud liiga lähedale saaki.
Angie Smalis tantsud Miski Fields
Pilt:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis tantsud Miski väljad Flickr - Photo Sharing!)
Samuti võib teiste vastuseid, aga te ei saa enam teateid, kuni te külastate foorumit uuesti.
Kõike head,
PentaxForums.com
Mitte kõik e-mailid näeb välja selline.
fi üks postitus Eaglerapids ei näita seda.
Üks postitus pcarfan tegin samuti.
Võibolla rparmar ja pcarfan ei seadnud oma keelt veel?
Samuti ei I.