Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 10 kohta 10

Thread: Juhtumisi Probleemid URL Conversion

Junior Member

Default Juhtumisi Probleemid URL Conversion

Tere,

Ma olen kasutanud vbet alates 2.x filiaal, ja on ümberehitamise teel. Ma lihtsalt uuendatakse 3.2.2.

nüüd, kui ma vajutan lipud, märkan URL samuti muudatused. Kuid mõnikord leht laeb korralikult, kuid ma teinekord lihtsalt saada valge leht, mis ütleb "lehekülge ei leitud." Minu koduleht on informedtrades.com. Olen vbseo paigaldatud samuti.

Ma nägin mõned inimesed aru sarnaseid kogemusi, kuid ma ei näinud keegi räägib see aset alles mõne aja, ega ma näen inimesi, kes alles oli probleem pärast seda viimastel upgrade. vabandan, kui see oli juba tegelenud ja ma igatsesin.

ideid, kuidas lahendada probleemi?

tänan
    simit

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hi. Ma arvan, et ma leidsin mustri. Oma foorum sidemeid, mis on erimärke on väidetavalt ei leitud. Ma ei tea, miks veel.

Me ei ole suutnud reprodutseerida meie serverid (nagu näete siin see toimib hästi), seega palun PM mulle juurdepääsu üksikasjad teie Admin CP ja FTP.

Junior Member

Quote Algselt postitas simit patel View Post
    Tere,

Ma olen kasutanud vbet alates 2.x filiaal, ja on ümberehitamise teel. Ma lihtsalt uuendatakse 3.2.2.

nüüd, kui ma vajutan lipud, märkan URL samuti muudatused. Kuid mõnikord leht laeb korralikult, kuid ma teinekord lihtsalt saada valge leht, mis ütleb "lehekülge ei leitud." Minu koduleht on informedtrades.com. Olen vbseo paigaldatud samuti.

Ma nägin mõned inimesed aru sarnaseid kogemusi, kuid ma ei näinud keegi räägib see aset alles mõne aja, ega ma näen inimesi, kes alles oli probleem pärast seda viimastel upgrade. vabandan, kui see oli juba tegelenud ja ma igatsesin.

ideid, kuidas lahendada probleemi?

tänan
    simit
    Text automatically translated from: Spanish to: Estonian
    Translated text
    Tere,

Olen ka juhtus üks kord, aga kui sa asendusostu lehekülge uuesti ja see ka.

Tõde, et on haruldane, tervitusi.
    Original text

Tõde on, et see ei ole tähtis nii on see harv - seda ei tohiks juhtuda üldse ja me teeme oma parima, et see töötab kogu aeg

Junior Member

i läinud vbet 312, mis töötab hästi. nii, küsimus on seotud mõne vahe 312 ja 322. Samuti, kui ma läinud 312, esimene asi, mida ma ei olnud toote kirjutada. probleem ikka olemas. Siis, kui ma üles laadida faile 312, mis tundus, et probleemi lahendada. nii, siis probleem on seotud fail: vahel 312 ja 322.

Samuti väärib märkimist, et mul on vbblogs paigaldatud. see ei mõjutanud üldse URLid blogid ei ole kirjutatud tähe. ei 322 ega 312.

Ma tõesti ära uusi funktsioone 322. Kas niikuinii ma saan teha, et olukorda silmas pidades?

tänan
    simit

Lisatud: ja muidugi mul on viimane versioon vbseo paigaldatud.

See ei ole parim mõte teha uuestiinstallitakse kui toetus on oma pardal ...

Samuti leian, et see on küsimus vBSEO konfiguratsioon. Mustrid, mis on teil thread ei võimalda välismaise märke:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',
    see peaks olema midagi sellist:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',
    Kuid ei muuda käsitsi. Selline muster on paljudes kohtades vBSEO konfiguratsioon. Palun PM mulle juurdepääsu üksikasjad teie vBSEO CP ja ma teada, milline konfiguratsioon parameeter on selle eest vastutav.

Põhjus on vale vBSEO konfiguratsioon.

SET OPTION "Asenda Non-inglise Tegelased URLid?" to "Hoia Non-inglise Tegelased Aadressid".

See müstiliselt kaovad meie integratsiooni käsiraamat. Vabandame mured lihtsalt seatud parameeter ja ta saab trahvi

Junior Member

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Põhjus on vale vBSEO konfiguratsioon.

SET OPTION "Asenda Non-inglise Tegelased URLid?" to "Hoia Non-inglise Tegelased Aadressid".

See müstiliselt kaovad meie integratsiooni käsiraamat. Vabandame mured lihtsalt seatud parameeter ja ta saab trahvi
    Translated text
    Hispaania on probleem tähtedega
    Original text
    SELLE TEEL N, O, I, jne jne (Tõlgi REMOVE n, o, ma .
    Translated text

Võttes on "mitte-inglise tähemärki asendada" asendab selle vBSEO täht N või i URL. SEO on see väga hea.

Mis "Hoia Non-Español Tegelased Aadressid" tegelased on asendatud ~. Midagi, mis oluliselt mõjutab SEO.

Miks vBET edaspidiseid muudatusi on "lahendatud" või tehniliselt võimatu?.

Aitäh.
    Original text
    Viimati muutis jorgejgm; 26-11-09 juures 17:32.

Quote Algselt postitas jorgejgm View Post
    Translated text

Võttes on "mitte-inglise tähemärki asendada" asendab selle vBSEO täht N või i URL. SEO on see väga hea.

Mis "Hoia Non-Español Tegelased Aadressid" tegelased on asendatud ~. Midagi, mis oluliselt mõjutab SEO.

Miks vBET edaspidiseid muudatusi on "lahendatud" või tehniliselt võimatu?.

Aitäh.
    Original text
    See on tehtud vBSEO - vBET ei ole teinud selliseid asendamisi. Teil on sobivalt konfigureerida vBSEO. Sul võib olla võimalus, et hoida ei Espagnol tähemärki ans seadistada ka käsitsi FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php parameeter $ Vbseo_custom_char_replacement. Thanks, et teil on võimalik töötada tõlgitud URL ja hoida oma olemasolevaid URL jaoks emakeeles kui need, kus.

Vaata siin:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html
    See on URL, kus Poola tähed (näiteks SAEC) oli muutunud tänu $ Vbseo_custom_char_replacement ja see on jätkuvalt kõik muud ole inglise tähti. See on sama lingi jaapani:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html
    Ka see on hea näide, miks sa peaksid meeles ei ole inglise keel / Espagnol tähemärki - mõned keeled on noly ole inglise keel / Espagnol tähemärki.

See on näide, kuidas saate $ Vbseo_custom_char_replacement väärtus (Poola tähed):
    PHP Code:
        $vbseo_custom_char_replacement = array(
    'ˇ' => 'A',
    '¦' => 'S',
    '¬' => 'Z',
    '±' => 'a',
    '¶' => 's',
    'Ľ' => 'z',
    'ą' => 'a',
    'ę' => 'e',
    'ć' => 'c',
    'ż' => 'z',
    'ś' => 's',
    'ź' => 'z',
    'ó' => 'o',
    'ł' => 'l',
    'ń' => 'n',
    'Ą' => 'A',
    'Ę' => 'E',
    'Ć' => 'C',
    'Ż' => 'Z',
    'Ś' => 'S',
    'Ź' => 'Z',
    'Ó' => 'O',
    'Ł' => 'L',
    'Ń' => 'N'
    ); 

Loodan, et see aitab juhul, kui mõni teistele küsimustele lihtsalt küsida - me oleme siin, et aidata teil
    Viimati muutis vBET; 26-11-09 juures 20:16.

Junior Member

Translated text
    Tänan teid väga jällegi, töötab täiuslik.

Aitäh.
    Original text

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •