Man ir bijis, izmantojot vbet kopš 2.x filiāles, un ir pārkārtošanās pa ceļu. es tikai modernizētas, lai 3.2.2.
tagad, kad es noklikšķiniet uz karogiem, i paziņojums URL izmaiņas, kā arī. Tomēr dažreiz lapas ielāde pareizi, bet citreiz, es vienkārši saņemt baltu lapu, kas saka "page not found". mana vieta ir informedtrades.com. Man ir vbseo uzstādīta arī.
Es redzēju dažus cilvēkus ziņošanas līdzīga pieredze, bet es neredzēju kāds runā par to kas notiek tikai kādu laiku, nedz arī es redzu cilvēkus, kuri bija tikai problēma pēc šī pēdējā jauninājums. žēl, ja tas jau tika apskatīts un es nokavēju to.
Hi. Es domāju, es atklāju rakstu. Uz jūsu forums saitēm, kas ir speciālās rakstzīmes tiek apgalvots, ka tas nav atrasts. Es nezinu, kāpēc vēl.
Mēs nevaram atveidot uz mūsu serveriem (kā jūs varat redzēt šeit tā strādā labi), tādēļ, lūdzu, PM man piekļuves informāciju, lai jūsu Admin CP un FTP.
Man ir bijis, izmantojot vbet kopš 2.x filiāles, un ir pārkārtošanās pa ceļu. es tikai modernizētas, lai 3.2.2.
tagad, kad es noklikšķiniet uz karogiem, i paziņojums URL izmaiņas, kā arī. Tomēr dažreiz lapas ielāde pareizi, bet citreiz, es vienkārši saņemt baltu lapu, kas saka "page not found". mana vieta ir informedtrades.com. Man ir vbseo uzstādīta arī.
Es redzēju dažus cilvēkus ziņošanas līdzīga pieredze, bet es neredzēju kāds runā par to kas notiek tikai kādu laiku, nedz arī es redzu cilvēkus, kuri bija tikai problēma pēc šī pēdējā jauninājums. žēl, ja tas jau tika apskatīts un es nokavēju to.
i atgriezta vbet 312, kas darbojas naudas sodu. jā, jautājums ir saistīts ar kādu atšķirību starp 312 un 322. Arī, kad es atgriezās pie 312, pirmā lieta, ko es tomēr bija produkts pārrakstīt. problēma joprojām pastāv. Tad, kad es augšupielādēt failus ir 312, kas šķita, lai atrisinātu problēmu. jā, varbūt problēma ir saistīta ar failu, rediģēt starp 312 un 322.
arī vērts pieminēt, ir tas, ka man ir vbblogs uzstādīta. tas nebija ietekmējis visu; URL blogos netika rakstīts ārvalstu rakstzīmes. ne 322, ne 312.
Es tiešām vēlētos, lai izmantotu jaunas iespējas 322. ir tur anyway es varu darīt, ka, ņemot vērā situāciju?
paldies
simit
Pievienots: un, protams, man ir jaunākā versija vbseo uzstādīta.
Bet nemaina to manuāli. Šāds modelis ir daudzviet vBSEO konfigurācijā. Lūdzu PM man piekļuves informāciju savam vBSEO CP, un es uzzināsiet, kādi konfigurācijas parametru ir atbildīga par šo.