Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 9 kohta 9

Thread: Mälu probleemid

Senior liige

Default Mälu probleemid

Ma saan järgmisi vigu, kui klõpsates Vbseo "meeldib saanud" ja "Likes Arvestades" nupud kasutaja profiili lehekülg:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Nagu ma ütlesin, see algas juhtub pärast paigaldamist Vbet kuid ma arvan, ma lähen vajada juhendamist siin, sest arvud ei sobi sümptomeid.

Memory info:

Alates phpinfo: memory_limit Kohalik - 128M Master - 128M

Alates php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    VBulletin: PHP mälu limiit 32m

Server Mälu hetkel: 25,00% (262136 ja 1048576)

Veateated on oletada, et mul on vaja suurendada mälu aga ma ei näe mingit muud sümptomid ebapiisava mälu kasutamise ajal foorumis ja ma ei ole olnud aruannete mu liikmetes. Eeldan siiski, et nad on ka näha "meeldib" saatuslik viga.

Olete te kohanud mingeid probleeme, nagu see kasutamise ajal Vbet? Ma oleksin tänulik igasuguse nõu, mida proovida.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

tere,
    Ok ma katsun see minu test foorum. Võite proovida, et vBET tegemine selles küsimuses - just keelata vBET ja proovige seda uuesti teha - kui küsimus stil olemas ja vBET on blokeeritud - see pole vBET küsimus. Kui küsimus kaob - see on vBET küsimus ja me seda parandada.

Teiseks - saate suurendada piiri memory_limit in php.ini 64 MB ja taaskäivitada server. (Palun just lugesid seda küsimust google).
    koos vBET sul on 52 rohkem sisu ja 52 rohkem kasutajaid foorumis (kui sul on kõik keeled lubatud) - kulud serveri mälu. Oleme ikka töötad teha vBET tõhusamaks (uus VIIMINE väga kiiresti).
    Siin on nimekiri hinst:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Tänan
    Viimati muutis kamilkurczak; 15-03-11 juures 18:41.

Senior liige

Ma ootan kuulda, mida sa avastad oma Katsekoht enne kui ma üles mälu seadistust php.ini.

Senior liige

Ma redigeerisin oma php.ini ja suurenenud mälu piir 64M ja siis uuesti alustada Apache kuid vBulletin tundub olevat Arvestades, et seade ja on ikka kaebab, et ebapiisav mälu on olemas (sama viga nagu ma postitatud post 1).
    Viimati muutis norku; 16-03-11 juures 00:22.

Senior liige

Hi,

Kas suutsite korrata vea? Ma ei saa aru, miks vBulletin AdminCP näitab 32M mälu piir kui php.ini on 64M.

ei, ma ei saa paljuneda see minu test foorumis (Napsautin meeldib nuppe kasutaja lehele).
    Kas sa taaskäivitada server pärast muutus php.ini?
    Palun küsida, et teie võõrustaja poole

Senior liige

Jah, ma uuesti Apache pärast, millega muudetakse php.ini kuid see ei mõjutanud. Väga veider. Ma kontrollisin minu üldine mälu kasutust ja see oli tunduvalt alla 32m niikuinii, nii väga imelik, et ma saan need mälu vead. Olen küsinud mu host uurida seda.

Senior liige

Lahendatud. Mul oli puudulik php.ini sisse root. Kõik töötab korralikult nüüd.

ok selle kinnitus lahendatud

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •