مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : مسائل مربوط به حافظه

کاربر ارشد

Default مسائل مربوط به حافظه

من نمی دانم که آیا این مربوط به Vbet است اما آن را شروع به اتفاق می افتد پس از من آن را نصب بنابراین من می خواهم در اینجا بپرسید

من گرفتن خطاهای زیر به هنگام کلیک کردن بر روی های مشابه دریافت می باشد و دوست دارد با توجه به دکمه ها در صفحه مشخصات کاربر :

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    همانطور که من می گویند ، این اتفاق می افتد بعد از نصب فعال تصدی های شروع شده اما من فکر می کنم من قصد دارم به نیاز برخی از مربیگری در اینجا به دلیل ارقام علائم متناسب نیست.

اطلاعات حافظه :

phpinfo از : memory_limit را محلی -- استاد 128M -- 128M

از فایل php.ini اجرا شده :
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    اصلی : PHP محدود حافظه 32M

حافظه سرور مورد استفاده در حال حاضر : 25.00 ٪ (262136 از 1048576)

پیغام خطا نشان می دهد که من نیاز به افزایش حافظه اما من هیچ نشانه ای دیگر از حافظه کافی در حالی که با استفاده از انجمن را نمی بینیم و من تا به حال هیچ گزارشی از اعضای من است. من فرض کنیم با این حال که آنها نیز خواهد شد از دیدن خطای مهلک 'مشابه'.

شما بچه ها در سراسر هر گونه مشکلی مانند این در حالی که با استفاده از فعال تصدی می آیند؟ من سپاسگزار برای هر گونه راهنمایی در مورد چه چیزی را امتحان کنید.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،
    خوب من آن را در فروم تست من تست کنید. شما به سادگی می توانید ، سعی کنید که فعال تصدی این موضوع -- غیر فعال کردن فعال تصدی کنید و سعی کنید این کار را انجام دوباره -- اگر stil مسئله وجود دارد و فعال تصدی غیر فعال است -- این موضوع فعال تصدی نیست. اگر مشکل خواهد شد ناپدید می شوند -- این موضوع فعال تصدی است و ما آن را برطرف خواهد کرد.

دوم -- شما می توانید از حد را افزایش می دهد memory_limit را در فایل php.ini اجرا به 64 مگابایت و راه اندازی مجدد سرور شما. (لطفا فقط در مورد این موضوع در گوگل خوانده شده).
    با فعال تصدی شما دارای محتوای 52 بیشتر و 52 بیشتر کاربران در فروم (اگر شما از تمام زبان ها را فعال کنید) -- هزینه از حافظه سرور. ما هنوز workin را فعال تصدی کارآمد تر (منتقدان های جدید خیلی زود).
    در اینجا شما یک لیست از hinst :http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 15-03-11 در 18:41.

کاربر ارشد

ممنون. من به نتايجت علاقه مند ميشم من Vbet را غیرفعال کردم و صفحه 'Likes' را دوباره بارگذاری کردم. در حال حاضر من فقط یک صفحه سفید خالی -- بدون خطای حافظه. همچنین نه کاملا آنچه که من پس از

من منتظر به شنیدن آنچه که شما در سایت آزمون خود را قبل از من کشف تنظیمات حافظه در فایل php.ini.

کاربر ارشد

ویرایش فایل php.ini اجرا شده و افزایش میزان حافظه به 64M و سپس دوباره شروع آپاچی اما اصلی به نظر می رسد به نادیده گرفتن آن تنظیم است و هنوز هم شکایت است که حافظه کافی وجود دارد (از اشتباهات همان که من در پست 1 نوشته شده).
    آخرین ویرایش توسط norku. 16-03-11 در 00:22.

کاربر ارشد

سلام ،

شما قادر به تکرار خطا؟ من نمی توانند درک کنند به همین دلیل اصلی AdminCP از حد حافظه 32M زمانی که فایل php.ini 64M است.

نه ، من می توانم آن را در فروم من (من بر روی دکمه های امثال روی صفحه کاربر کلیک) بسازند.
    آیا شما راه اندازی مجدد سرور شما پس از تغییر در فایل php.ini؟
    لطفا در مورد آن ارائه دهنده میزبان شما

کاربر ارشد

بله ، من آپاچی بعد از اصلاح فایل php.ini اجرا شده دوباره آغاز ، اما آن را به حال هیچ تاثیری. بسیار عجیب است. من چک استفاده از حافظه به طور کلی و آن را به خوبی زیر 32M بود به هر حال بسیار عجیب است که من این خطاهای حافظه است. از من خواسته میزبان من به این نگاه کنید.

کاربر ارشد

حل شده است. من یک فایل php.ini اجرا شده ناقص در ریشه کرده بود. همه در حال حاضر به درستی کار کند.

OK برای این تایید حل

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •