من نمی دانم که آیا این مربوط به Vbet است اما آن را شروع به اتفاق می افتد پس از من آن را نصب بنابراین من می خواهم در اینجا بپرسید
من گرفتن خطاهای زیر به هنگام کلیک کردن بر روی های مشابه دریافت می باشد و دوست دارد با توجه به دکمه ها در صفحه مشخصات کاربر :
PHP Code:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458
همانطور که من می گویند ، این اتفاق می افتد بعد از نصب فعال تصدی های شروع شده اما من فکر می کنم من قصد دارم به نیاز برخی از مربیگری در اینجا به دلیل ارقام علائم متناسب نیست.
اطلاعات حافظه :
phpinfo از : memory_limit را محلی -- استاد 128M -- 128M
از فایل php.ini اجرا شده :
PHP Code:
; Suhosin Settings.
suhosin.post.max_vars = 2048
suhosin.request.max_vars = 2048
suhosin.cookie.encrypt = Off
suhosin.memory_limit = 32M
suhosin.session.encrypt = Off
اصلی : PHP محدود حافظه 32M
حافظه سرور مورد استفاده در حال حاضر : 25.00 ٪ (262136 از 1048576)
پیغام خطا نشان می دهد که من نیاز به افزایش حافظه اما من هیچ نشانه ای دیگر از حافظه کافی در حالی که با استفاده از انجمن را نمی بینیم و من تا به حال هیچ گزارشی از اعضای من است. من فرض کنیم با این حال که آنها نیز خواهد شد از دیدن خطای مهلک 'مشابه'.
شما بچه ها در سراسر هر گونه مشکلی مانند این در حالی که با استفاده از فعال تصدی می آیند؟ من سپاسگزار برای هر گونه راهنمایی در مورد چه چیزی را امتحان کنید.