Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123
Tulemused 21 kuni 24 kohta 24

Thread: Google on kõrvaldatud kõik indekseeritud tõlkelehekülge

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas pepito69 View Post
    Ma paigaldamata vbet mod, kustutab iga reegel relationed et vbet, oodake, 4 päeva ja installige see uuesti nullist.
    Halb mõte. Sa füüsiliselt teha tõlgitud lingid ei tööta ja ei eksisteeri oma foorum. Aadressid, mis ei eksisteeri ei saa indekseerida.

Quote Algselt postitas pepito69 View Post
    Lihtne, lihtsalt kirjuta google otsingu site:www.yourdomain.com / foorumid / it

Muutused linkide arv indekseeritud Google on tingitud ilmselt erinevate google servereid, nad ei ole indekseerimine sama palju URL, ja seal on üle 50 serverites.

everytime teil teha:
    site:www.yourdomain.com
    see ühendub ühe google server.
    Pea meeles, et:
    1. Just nagu sa ütlesid, Google on palju servereid on kogu maailma ja need on perioodiliselt levitada andmeid omavahel teised. Sellepärast mõned lehed saab nägi juba indekseeritud ühel mandril, kuid seni teistes.
    2. Pea meeles, et Google näitab APROXIMATE tulemuste arv mida tähendab, et:
    a) see ei ole reaalne number
    b) tulemuste arv võib muutuda ka siis, kui tegelikku arvu indekseeritud leheküljed ei
    c) tulemuste arv saab ikka sama isegi siis, kui arvu indekseeritud leheküljed muutunud
    d) kasutab Google heuristika mitte algoritme, nii et tulemusi ei ole tegelikult determineeritud - ilmselt te ei näe selle peal tulemused, kuna puhverdab ja nii edasi, kuid kas see võib olla nähtav, kui saada on tõesti vähe tulemusi
    e) magic võib juhtuda

Tõsiselt - palun loe minu mitu viimast postitust antud teemas - Ma loodan, et see aitab

Ma lihtsalt otsinud metamärke robots.txt (sest vastavalt minu eelnevaid teadmisi ei tohiks olla robots.txt) ja leidsin selle artikkel, mis ütleb, et see peaks töötama:
    Code:
    http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
    Ikka leidsin väga huvitav autorid lause:
    Mõned SEO ei ole nõus kasutamise metamärke või vähemalt nad näevad seda veidi riskantne või kaugel parimaid tavasid.
    Teen mõned rohkem uuringuid selles valdkonnas.

Redigeeritud.
    Siin ma leidsin lähemalt otsid robots.txt:
    Code:
    http://tools.seobook.com/robots-txt/
    - Teabe kohaselt on Google ja Yahoo võimaldab kasutada metamärke.

Veel - palun veenduge, et te ei blokeeri kõiki oma tõlgitud sisu mõned wildcard reegel. Palun kasutage Webmaster Tools kindlaks määrata (esmalt vBET uuesti näitama). Nagu kirjutas autor viimati nimetatud artiklit:
    Mõtle seotud URLid kui te kasutate Robots.txt metamärke: ma kogemata kulu ise üle $ 10.000 kasumit ühe robots.txt viga!
    Viimati muutis vBET; 07-03-11 juures 00:08.

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Halb mõte. Sa füüsiliselt teha tõlgitud lingid ei tööta ja ei eksisteeri oma foorum. Aadressid, mis ei eksisteeri ei saa indekseerida.
    Ma ei ütle talle kohe alguses, et lihtsustada oma robot.txt - ma ei ole ekspert, kuid
    Ma arvasin, et õigus ära nahkhiir on selline hull robots.txt ei
    tegema alates. robot.txt peab olema lihtne, mitte overkill ....

Ma arvan, mainisin talle, et see ei olnud hea mõte, kas
    eemaldada mod sest see ei lahenda probleemi, sest see, mida
    juhtub siis, kui ta hakkab kõik jälle, kas ta siis kaaluda eemaldamist
    mod jälle, sest ta ei lahenda seda esimest korda,
    lihtsalt ei tee, sest lihtsalt un-install mod lahendamata küsimus.

Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •