saadetud andmeid.
saadetud andmeid.
Aitäh. Ma alustada tööd oma server.
Samuti võite proovida kasutada SEO lingid (ilma vBSEO).
minge admincp-> vBET-> põhi-ja seadke suvand:
Tõlge lingid tüüpi kuni Vastavalt konsensuse SEO URL luua lingi (st "/ en / aadress ')
pärast, et sa peaksid lisama sind. htaccess faili foorumid kausta see reegleid:
Code:#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links) #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Tere,
Palun proovige see nüüd - peaks töötab nüüd. Kas kinnitate seda?
Teiseks - seda teemat võib käsitleda ainult selle test foorum. On peamine foorum, peaks see töötab täiuslik.
tundub korras nüüd.
thanks.
liigub see minu live forum kiiresti.
proovinud, kasutades SEO aga sain 404 error:
Not Found
Soovitud URL / testvb / foorumid / pt / forum.php ei leitud selles serveris.
Lisaks 404 Not Found tekkis viga üritab kasutada ErrorDocument käsitseda taotlust.
lihtsalt setup minu live foorum, ka sama probleem. mida muudeti seda parandada minu test alafoorumisse?
Olen keelanud oma live foorum.
Viimati muutis Schmike; 04-02-11 juures 06:22.
ma edasi seda Kamil, kui Kamil saab me mõtleme
Tänan
Tere,
Palun saatke mulle PM oma admincp andmed - ma võimaldab seda vBET ainult minule ja ma kinnitada seda sinu jaoks.
Niisiis, kui soovid seda muuta manualy, peate:
1. avatud ja teha selle toimiku koopia:
forum root / inlcudes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. selle faili leida:
3. ja asenda:PHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4. salvestada failiPHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
5. test siis
Kuid see ei ole tegelik lahendus. See kõrvaldada mõningaid funktsioone saidil. See probleem on omane oma foorum (I ei saa paljuneda see minu test foorum), nii et ma ainult ei saa seda lahendada oma server (mul on vaja admincp details liiga).
Kui soovite, võite kasutada seda lahendust - see toimib, kuid sooviksin, et kontrollida teine lahendus oma serverisse.
Palun kinnitage see.
Aitäh.
mis töötab minu live foorum nüüd.
kui sa tahad testida muu resolutsioon, palun tehke seda testi kohas. thanks.