Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 30

Thread: Google Email Hoiatus: Googlebot leitud ülisuur arv saidi URL-ide

Senior liige

Exclamation Google Email Hoiatus: Googlebot leitud ülisuur arv saidi URL-ide

Google Email Hoiatus: Googlebot leitud ülisuur arv saidi URL-ide

Sain selle e (hoiatus) alates Googles Webmaster Tools

Pange tähele, et mul ei ole vBSEO paigaldatud.

Ma tahan probleemi lahendada enne google alandab minu leht auaste või keelud mulle üldse, mu adsense tulu on juba vähenenud poole võrra ja Google Bots on sõna otseses mõttes ründas sivustoni.

On teisel juhul selline probleem vBET kirjeldatud siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Olen saatnud emaili kõik vBET administraatoritel on PM nõutud, ei saa ma avalikult post e-posti kui sa peaksid teadma, sest see läheb vastuollu Googles TOS minu Local eraelu puutumatust käsitlevaid seadusi, sest see oleks kindlasti keelustada minu Google Adsense konto, siis ärge t ask.

Mul on vaja kohe probleemi lahendada edasiste viivitusteta, see on 3 päeva, et olen rääkinud seda linki.

Regards

Ma arvan, et põhjus, et te lubate kõik 52 keeles
    Ma tunnen, et kui VBE teha keeled requst nagu ajax poolt kliki langages ja õhuke tuua lubatud linke teistesse keeltesse võib aidata seda

Senior liige

ma saan sama hoiatuse ja mul on ainult 12 keeles lülitatud

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas yahoooh View Post
    Ma arvan, et põhjus, et te lubate kõik 52 keeles
    Ma tunnen, et kui VBE teha keeled requst nagu ajax poolt kliki langages ja õhuke tuua lubatud linke teistesse keeltesse võib aidata seda
    Kahjuks pole see põhjus. Meie ja paljud teised foorumid lisanud kõikides keeltes ja see on fine. Nii saab kasutada nii paljudes keeltes kui võimalik. Probleem on kusagil mujal ja praegu me teame, 2 eri põhjustel seda.

Redigeeritud:
    Nüüd me teame rohkem põhjusi Nii et palun avage oma Niit ja anna meile oma kiri Google
    Viimati muutis vBET; 16-01-11 juures 21:43.

Quote Algselt postitas tavenger5 View Post
    ma saan sama hoiatuse ja mul on ainult 12 keeles lülitatud
    Hi - siis palun looge uus teema teie isue oma e-posti. Sul on erinev lniks ja me Kow 2 põhjust sel teemal. Et aidata, peame teadma oma keel. Nii et palun avage uus teema selle kohta ja me aitame teid

mario06 - Ma lihtsalt ajal kontroll oma lingid. Ma annan sulle vastuse lühikese aja

Pange tähele, et kui me varem kirjeldatud - meie töötajad on valmis alustama tööd väljastamisel, kui uus rist jõuab vormi uus teema kohta küsimus. Vastasel juhul ei ole meil võimalik hallata ja me teatada meie kliendile, et ta vajab avada oma uus teema kohta oma teema. Just nagu sa just tegid ja nüüd oleme teid aidata
    Viimati muutis vBET; 16-01-11 juures 20:19.

Tere

Üks põhjustest (seal on teised - veel ajal uurimine) oma küsimus oli, et teil lubatud selline indeks, lehekülgi liige lehekülge. Need ei ole asjakohased ja enamik liikmesriike lehekülge on 99% sama - ainult erineb liige kasutajanimi. Nii et kui ta oli lisaks tõlgitud sa tegid 52 korda rohkem selliseid lehekülgi, mis on peaaegu sama (sama lehekülge sisu pärast tõlge annab sama tõlgitud sisu). Me ametlikult nõu blokeerida asjakohatu lehti robot.txt - siit leiad, kuidas seda teha: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Pange tähele, et see teeb need leheküljed kaovad kujul Google indeks ja see on hea oma SEO sest Google näed ja indeks ainult vastavatele lehekülgedele vastavate sisu.

Samuti nagu ma näen sind muutnud, sest Google loodud selle e, sest nagu ma näen sind blokeeritud liige lehekülgi külalist. See lahendab ka selles osas küsimus. Ikka kui soovite külaline vaata liige lehekülgi, kuid Google ei indeks seda - lihtsalt kasutada robots.txt et

Ma näen, et seal on ka lingid arhiiv ja niidid - Ma lähen analüüsida seda just praegu

Tere taas

Ma arvan, et ma tean, mida on võimalik muul põhjusel - kui ma otsin lipud lingid puudub seos ilma language = üldse ... Palun rääkige, mis on vaikimisi foorumi keel - selle keele link tohiks language = sest nüüd igal leheküljel tuleb dubleeritud Google. Kui tavaline URL ja teist korda koos language = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.

Samuti palun rääkige sa muutnud meie malli nimeks vbenterprisetranslator_flag? Me peame teadma, on see vBET veast või loodud klient muuta.

Põhjus, miks ma arvan, et võiks ka (ei saa seda kontrollida nüüd, aga meil on juba TODO ülesanne, mis võimaldab vaadata seda tulevikus), et sa lihtsalt oli puhastada vahemälu ja seal oli küsimus Google ühendus - sel juhul lehekülgedel genereerida ilma sisu ( sest tõlge ei ole saadud) ja sõna otseses mõttes sisu on sama kõigi tõlked. Aga selliseid asju, kui juhtub, on ajutine ja kui sa ei ole blokeeritud Google need kaovad ise - need on küsimused, vahel teie ja Google serveris ja vBET ei saa midagi teha sellega. Ma ei ütle, et see oli põhjus. Ma arvan, et see võiks olla. Nagu ma otsin nüüd lingid antud Google ei näe ma mingit kirjeldatud küsimus üldse. Nii et see võiks olla see.

Veel - palun vastata küsimustele vaikimisi keele ja malli.

Tere jälle uuesti

Seekord ma kontrollisin oma show teema lingid ja ma näen, 2 asja siit
    1. Keegi pole süüdi - nagu ma nägin mõned nendest linkidest (mitte kõik näha, number 2) kõik need niidid oli väga lühike ainult üks lause selles. Niisiis kõik need olid väga sarnased vaikimisi - 99% sisu oli paigutuse. See on midagi pistmist vBET - see on lihtsalt sisu oma niidid. vBET vaid tõlgib seda nii see tõesti on rohkem sarnaseid lehekülgi neile, aga kui jätad vBET ei tõlkelehekülge ikkagi omavahel sarnasemad kui teil on ainult üks lause ainult postituse teema. Nii et meil pole midagi teha siin.
    2. Äkki on tappa oma foorum ise, piirates ametikohtade arvu, et näha külaliste poolt. Nüüd kõik lehed minu jaoks on sama rahul suhelda, et ma peaks register. Pea meeles, et Google otsib oma lehele külalisena - nii et kui piirata mod on loll see tapab oma foorum, sest Google näed kõikjal sama sisuga ütlen talle registreeruma Palun veenduge, et piirata mod on piisavalt targad, või blokeerida.
    Viimati muutis vBET; 16-01-11 juures 21:46.

Senior liige

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Tere jälle uuesti

Seekord ma kontrollisin oma show teema lingid ja ma näen, 2 asja siit
    1. Keegi pole süüdi - nagu ma nägin mõned nendest linkidest (mitte kõik näha, number 2) kõik need niidid oli väga lühike ainult üks lause selles. Niisiis kõik need olid väga sarnased vaikimisi - 99% sisu oli paigutuse. See on midagi pistmist vBET - see on lihtsalt sisu oma niidid. vBET vaid tõlgib seda nii see tõesti on rohkem sarnaseid lehekülgi neile, aga kui jätad vBET ei tõlkelehekülge ikkagi omavahel sarnasemad kui teil on ainult üks lause ainult postituse teema. Nii et meil pole midagi teha siin.
    2. Äkki on tappa oma foorum ise, piirates ametikohtade arvu, et näha külaliste poolt. Nüüd kõik lehed minu jaoks on sama rahul suhelda, et ma peaks register. Pea meeles, et Google otsib oma lehele külalisena - nii et kui piirata mod on loll see tapab oma foorum, sest Google näed kõikjal sama sisuga ütlen talle registreeruma Palun veenduge, et piirata mod on piisavalt targad, või blokeerida.
    1. See on Itaalia Forum, sisu postitust on keskmine ja see on midagi pistmist sellega, mida sa ütlesid.

2. Ma ei tapa foorumis sest palume registreeruda mod pärast 3 külastust (üks populaarsemaid paigaldatud Modifikatsioonid) pole midagi pistmist robotid, sest need lähevad läbi, isegi lapsed teavad, et lisaks ma olen kasutanud vBET ajast tasuta versioon tuli välja (umbes aasta??!) ja midagi ei ole muutunud või on lisatud ajast.

Probleemiks on, et minu foorum peetakse keskmise foorumi 368000 niidid, kui Google saadab robotid sivustoni nad tegelikult näha 368,000 niidid kuid www.google.52languages nad olid näinud 1.540,000 indekseeritud niidid mis põhjustas google bot rünnak minu sait, mis püüab leida kus nad on. Minu vahemälu oli määratud viis päeva, kõik keeled on vahemällu, AGA nüüd (testimine) ma olen seada see, et 2 päeva 4 keeled on puhverdatud, siinkohal võin kinnitada, et probleem ON vBET, sest nüüd ma olen alla 766000 indekseeritud niidid ja Google robotid on peatunud rünnata sivustoni.

Näide: Sinu sait on 5578 tõhus niidid Aga Google näeb 334000 indekseeritud niidid, sa aru, kus probleem on?

Ilma et see kuritegu peate teada, mis toimub google ja leida lahendus jaoks probleem, sest Google on teada, 52x keeltesse on võltsitud | eksemplaris indekseeritud linkide tähendab, et tõlgitud lingid füüsiliselt ei eksisteeri ja ma ei saa väita, et kuna see on tõsi, see on puhverdatud meie serverites, see on nagu petmine.

Väikestes foorumeid nad ei maksa palju tähelepanu, kuid keskmine | suur foorumites ei mööda märkamatu.

Sa peaksid alustada investeerimist keeles parameeter URL (aadressi? Keel= En') see on see, mis käivitab Googles robotid, et kontrollida vBET powered saite. Teil on vBSEO (ma ei tea), mis tähendab, et teil on, kasutades erinevat keelt parameeter, mis hetkel on möödaminnes Googles tähelepanu.

Palju muid vBET kasutajad on sama probleem nii see ei ole kokkusattumus!

PS. Google Help Center avaldus: Üldiselt see teade kuvatakse siis, kui me avastame, suhteliselt suur arv URLid saidile.

Regards
    Viimati muutis mario06; 17-01-11 juures 16:27.

Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •