Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 3 123 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 30

Závit: Google upozornenia e-mailom: Googlebot našiel extrémne vysoký počet adries URL na vašich stránkach

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Exclamation Google upozornenia e-mailom: Googlebot našiel extrémne vysoký počet adries URL na vašich stránkach

Google upozornenia e-mailom: Googlebot našiel extrémne vysoký počet adries URL na vašich stránkach

Dostal som tento e-mail (upozornenie) od spoločnosti Google Webmaster Tools

Upozorňujeme, že nemám vBSEO Installed.

Chcem vyriešiť tento problém skôr, než Google znižuje My page rank a zákazy ma úplne, AdSense výnosy už znížil na polovicu, a Google Bots doslova zaútočil mojej stránky.

Je druhom prípade taký problém s vBET popísané tu: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Poslal som e-mail všetkým vBET admins v PM ako bolo požadované, nemôžem verejne poštou e-mail, ako by ste mali vedieť, pretože to ide proti Googlu TOS s mojou miestne zákony na ochranu súkromia, ako by to bolo určite zákaz môjho účtu Google Adsense, takže nie " t opýtať.

Potrebujem okamžitú opravu tohto problému bez ďalších prieťahov, je to 3 dni, že som hovoril o tom na vyššie uvedený odkaz.

S pozdravom

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Myslím, že preto, že povolíte všetkých 52 jazykoch
    Mám pocit, že v prípade VBE aby jazykoch requst ako Ajax kliknutím langages a tenké priniesť povolené odkazy na iné jazyky môžu pomôcť v tomto

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Mám rovnaké varovanie a ja len 12 jazykoch povolené

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal yahoooh View Post
    Myslím, že preto, že povolíte všetkých 52 jazykoch
    Mám pocit, že v prípade VBE aby jazykoch requst ako Ajax kliknutím langages a tenké priniesť povolené odkazy na iné jazyky môžu pomôcť v tomto
    Žiadna nie je dôvod. Naše a mnoho ďalších fóra zahŕňal všetky jazyky, a to je v poriadku. Takže môžete použiť toľko jazykov, ako môžete. Problém je niekde inde a v tejto chvíli vieme, 2 rôznych dôvodov to.

Úpravy:
    Teraz vieme, že ďalšie dôvody Takže prosím, otvoriť si vlastné vlákno a povedzte nám svoj mail od Google
    Naposledy upravil vBET; 16-01-11 v 21:43.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal tavenger5 View Post
    Mám rovnaké varovanie a ja len 12 jazykoch povolené
    Hi - vytvorte prosím nové vlákno o svoje isue s e-mailom. Máš iný lniks a my Ko 2 dôvody tohto problému. Ak chcete pomôcť, musíme poznať váš prípad. Takže prosím, otvoriť nové vlákno o tom a my Vám pomôžeme

Dátum registrácie
    10. 2009

mario06 - ja som len pri kontrole vaše odkazy. Dám vám odpoveď v krátkom čase

Vezmite prosím na vedomie, že, ako sme popísali skôr - Naši pracovníci sú k dispozícii začať pracovať na otázke, kedy nové začiarknuté príde v podobe novej vlákno o tejto problematike. V opačnom prípade nie sme schopní ju riadiť a budeme informovať zákazníka, že sa musí otvoriť svoje nové vlákno o jeho vydanie. Rovnako ako ste práve urobil, a teraz sme schopní vám pomôcť
    Naposledy upravil vBET; 16-01-11 v 20:19.

Dátum registrácie
    10. 2009

Ahoj

Jeden z dôvodov (tam bude byť iní - ešte v priebehu vyšetrovania) na váš problém, ktorý máte povolené index týchto stránok ako člen strany. To nie sú dôležité a väčšina členských stránky sú z 99% rovnaké - líši sa len členské užívateľským menom. Takže keď to bolo dodatočne preložená ste 52 krát viac takých stránok, ktoré sú takmer rovnaké (rovnaký obsah stránok za preklad bude dávať rovnaké preložený obsah). Sme oficiálne odporúčame bloku irelevantné stránok robots.txt - tu nájdete, ako to urobiť: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Vezmite prosím na vedomie, že to bude robiť tie stránky zmizne formulára Google index, a to je dobré pre SEO, pretože Google bude vidieť a index len príslušné stránky s relevantným obsahom.

Tiež, keď som ťa vidieť vykonané zmeny, pretože Google vytvorené tohto e-mailu, pretože ako vidím, zablokovaný členských stránky pre hostí. Toto tiež rieši túto časť problému. Stále Ak chcete vidieť hosť člen strany, ale Google nie je index je - stačí použiť robots.txt pre tento

Vidím, že sú tu aj odkazy na archív a vlákna - budem analyzovať práve teraz

Dátum registrácie
    10. 2009

Ahoj znovu

Myslím, že viem, čo môže byť iná príčina - ako som sa pozerám na vlajkách spojenie neexistuje žiadne spojenie bez language = vôbec ... Prosím, povedzte to, čo je predvolený fórum jazyk - pre tento jazyk odkaz by mal byť bez language = pretože teraz každú stránku, ktorú si za duplicitné Google. Raz pre normálne URL a druhýkrát s language = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.

Tiež prosím, povedzte to ste sa zmenil náš šablónu s názvom vbenterprisetranslator_flag? Potrebujeme vedieť, je to bug alebo vBET vytvorené zákazníkom zmena.

Dôvod, prečo si myslím, môže byť aj (nedá overiť, že teraz, ale už máme TODO úloha, ktorá umožní pozrieť sa na to v budúcnosti), ktorý ste práve mali vyčistiť cache a tam bol problém s pripojením Google - v tomto prípade stránky, vytvárať bez obsahu ( preto, že preklady nie sú získané) a doslova obsah je rovnaký pre všetky preklady. Ale takéto veci diať, ak sú dočasné a pokiaľ nie sú blokované Google ty zmizne samo o sebe - to sú problémy medzi vami a serverom Google a vBET robiť nič s tým. Nechcem hovoriť, že to bol dôvod. Myslím, že by to mohlo byť. Ako Pozerám sa na odkazy uvedené v Google nevidím opísal problém vôbec. Tak to by mohlo byť ono.

Ešte - prosím, odpovedať na otázky o predvolený jazyk a šablón.

Dátum registrácie
    10. 2009

Ahoj znova znova

Tentokrát som sa kontrolovať svoje odkazy zobraziť vlákno a vidím 2 veci tu
    1. Nikto nie je vinný - ako som videl niekoľko takýchto väzieb (nie všetky pozrite číslo 2) všetky vlákna bola veľmi krátka majú len jednu vetu v ňom. Takže všetky tie boli veľmi podobné východiskové - 99% obsahu bolo usporiadanie. To nemá nič spoločného s vBET - je to len obsah vlastného vlákna. vBET len preloží tak, že v skutočnosti je viac podobných stránok pre tých, ale ak zakážete vBET nie sú preložené stránky, bude stále podobné navzájom, ak máte len jednu vetu, len miesto na niti. Takže sme nič robiť.
    2. Možno, že zabiť fórum sami tým, že obmedzí počet miest vidieť hostí. Teraz sú všetky stránky, pre mňa majú rovnaký obsah s povedať, že by som mal registrovať. Pamätajte, že Google sa pozerá stránky ako hosť - takže ak je vaša obmedzenie mod je hlúpy, že zabije fórum, pretože Google bude vidieť všade rovnaký obsah hovoriť ho registrovať Uistite sa, že obmedzenie mod je dosť chytrý, alebo zakázať.
    Naposledy upravil vBET; 16-01-11 v 21:46.

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Ahoj znova znova

Tentokrát som sa kontrolovať svoje odkazy zobraziť vlákno a vidím 2 veci tu
    1. Nikto nie je vinný - ako som videl niekoľko takýchto väzieb (nie všetky pozrite číslo 2) všetky vlákna bola veľmi krátka majú len jednu vetu v ňom. Takže všetky tie boli veľmi podobné východiskové - 99% obsahu bolo usporiadanie. To nemá nič spoločného s vBET - je to len obsah vlastného vlákna. vBET len preloží tak, že v skutočnosti je viac podobných stránok pre tých, ale ak zakážete vBET nie sú preložené stránky, bude stále podobné navzájom, ak máte len jednu vetu, len miesto na niti. Takže sme nič robiť.
    2. Možno, že zabiť fórum sami tým, že obmedzí počet miest vidieť hostí. Teraz sú všetky stránky, pre mňa majú rovnaký obsah s povedať, že by som mal registrovať. Pamätajte, že Google sa pozerá stránky ako hosť - takže ak je vaša obmedzenie mod je hlúpy, že zabije fórum, pretože Google bude vidieť všade rovnaký obsah hovoriť ho registrovať Uistite sa, že obmedzenie mod je dosť chytrý, alebo zakázať.
    1. Je to taliansky fóra obsah príspevkov je priemer, a to nemá nič spoločné s tým, čo ste povedal.

2. Nie som zabiť, pretože fórum, zaregistrujte sa mod po 3 návštevách (jeden z najpopulárnejších nainštalovaný mods), nemá nič spoločného s robotmi, ako sa prechádzajú, dokonca aj deti vedia, že okrem toho som od tej doby používať vBET Bezplatná verzia vyšla (asi rok??) a nič sa zmenil alebo pridal od tej doby.

Problém je, že moje forum je považovaný za stredne fórum s 368.000 vlákna, keď Google pošle topánky na mojich stránkach, ktoré skutočne vidieť 368.000 vlákna, ale na www.google.52languages boli vidieť 1.540,000 indexované vlákna čo spôsobilo google bot k útoku na moje stránky sa snaží zistiť, kde sú. Moje cache bola stanovená na päť dní so všetkými jazykov sú vo vyrovnávacej pamäti, ALE teraz (testovanie) som nastavte ju na 2 dni s 4 jazykov sú vo vyrovnávacej pamäti, v tejto chvíli môžem potvrdiť, že problém JE vBET, pretože teraz som dole 766.000 indexované vlákna a Google roboty prestali útočiť mojej stránky.

Príklad: Vaše stránky 5.578 efektívne vlákna, ale Google vidí 334.000 indexované vlákna, chápete, kde je problém?

Bez trestný čin, musíte zistiť, čo sa deje s pomocou Google a nájsť riešenie pre problém, pretože Google zistila 52x jazykov je falošný | duplicitné indexované odkazy znamená, že si odkazy nie sú fyzicky neexistujú a nemôžem tvrdiť, že od tej doby je to pravda, je to cache na našich serveroch, je to ako podvod.

Na malých fóra, ktoré nevenujú pozornosť, ale na strednú | veľké fórum nie je okolo nepozorovane.

Mali by ste začať investovať jazyk parameter URL (adresa? Jazyku= En') to je to, čo je aktivácii Googlu roboty na overenie vBET powered stránky. Máte vBSEO (nechcem), čo znamená, že používate iný jazyk parameter, ktorý v čase, keď je okolo Googlu pozornosť.

Mnoho ďalších vBET užívatelia majú rovnaký problém, takže to nie je náhoda!

PS. Google Centrum pomoci vyhlásenie: Všeobecne platí, že sa táto správa zobrazí, ak sa objavia relatívne vysoký počet adries URL pre vaše webové stránky.

S pozdravom
    Naposledy upravil mario06; 17-01-11 v 16:27.

| 1 z 3 123 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •