Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: pärast pikka aega, see ei tööta enam

Hybrid vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus

Default pärast pikka aega, see ei tööta enam

Hi,
    hiljuti sain teada, et vBet ei tööta nii nagu peaks enam.

Warden wird geupdatet??!
    ->
    Warden uuendatakse?

Samuti tahaksin, et eemaldada "Automatic tõlked toetab vBET 3.3.6" jah ostsin branding vaba valik.

Teine asi, mida ma leidsin on see, et ma ei saa midagi teha via admincp, oli alati, et vBET nimega siduda, kuid nüüd oma muutunud .. pilk pildil
    Imageshack ® - Online Photo and Video Hosting

Aitäh igasuguse abi.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tere

Ta töötab jälle Ma tean, et küsimus - see on Google pool nii on see mida sa peaksid tegema:
    1. Saate te blokeeritud Google või saada vale tulemust. Selleks palume kasutada Google tester:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    2. Palun anna meile tulemusi.
    3. Kui kõik tundub OK - siis kontrollige palun tõlget, kui sa oled sisse loginud Kui toimib siis see tähendab, et teil oli ajutine küsimus Google ja vale Tulemused oleks puhverdatud Külaline Cache (ma lihtsalt märgitud TODO nimekirja ei cache see sel juhul ). Nii et palun lihtsalt puhas kogu Külaline cache (parim seda teha käsitsi - vt märkust vBET Tools).

Umbes branding tasuta - Palun vaadake PM ja palun, et järgmise release see eemaldatakse vaikimisi

Ja umbes pole tezt in Admin menüü - näeb, et puudub asjakohane fraas. Palun veenduge, et install on asjakohane - just tehtud uuendus - üles kõik failid uuesti ja import toote fail uuesti. See peaks aitama
    Viimati muutis vBET; 14-01-11 juures 20:07.

Tere, aitäh vastuse.

Ma tryd ja see tundub ok:
    Alustades tõlge test
    Katsetulemus: {"responseData": {"translatedText": "miil widziane"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test error:

Ja ma ka tryd et Reupload, kuid tema ei tööta. Külaline Cache ei ole aktiivne, sest tema on tõesti halb SEO eesmärgil.

Quote Algselt postitas wowglider.de View Post
    Tere, aitäh vastuse.

Ma tryd ja see tundub ok:
    Alustades tõlge test
    Katsetulemus: {"responseData": {"translatedText": "miil widziane"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test error:

Ja ma ka tryd et Reupload, kuid tema ei tööta. Külaline Cache ei ole aktiivne, sest tema on tõesti halb SEO eesmärgil.
    Nii et teie Google ühendus on OK. Ja nagu ma näen, et see töötab hästi nüüd. Nii ilmselt teil oli mõned ajutised küsimus Google ühendus, mis on välja meie sope ja me ei saa midagi teha selles valdkonnas. Suur, et see töötab nüüd

Külaline juhul ei tee midagi kahjulikku SEO. See on isegi parem SEO, sest see muudab indekseeritud leheküljed tekitada palju kiiremini ja Google on see tähtis. See on suur edasiminek ja soovitame seda kasutada.

Palun öelge miks sa arvad, et Külaline Cache on halb SEO? ...

Ma ei tea, miks see tundub töötavat nüüd. Astusin vBet Valikud läbi vBulletin Valikud-see tundub toimib, kuid ma ei saa leida seda otseselt, kuid tundub, et tõlkida nüüd, kuid selle tõesti aeglane. Tundub nagu kõik mu cache kirjutatakse "midagi"

Quote Algselt postitas wowglider.de View Post
    Ma ei tea, miks see tundub töötavat nüüd. Astusin vBet Valikud läbi vBulletin Valikud-see tundub toimib, kuid ma ei saa leida seda otseselt, kuid tundub, et tõlkida nüüd, kuid selle tõesti aeglane. Tundub nagu kõik mu cache kirjutatakse "midagi"
    Ma ei saa aru, mida täpselt sa mõtled, et aare on kirjutatakse "midagi". Kas uusi rekordeid ei tule vahemällu, või cache sul on vale arvestust (tühjade tõlked).

Andmete vahemälu jääb 15 päeva (seadistatav), nii et sinu forum tõesti tekitab kiire

Palun informeerige sa vajad abi just nüüd?

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

vastust-lahendatud. Kui ei, siis palun kirjutage siia ja ma avada see teema uuesti.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •