Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Viga avamisel uus teema

Junior Member

Default Viga avamisel uus teema

Text automatically translated from: Turkish to: Estonian
    Translated text
    Ma saan selle vea avamisel uus teema
    Original text

Hoiatus: require_once () [function.require-once]: ei saa kasutada [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php in [path] / includes / functions_newpost.php (400): eval () 'd code on line 4

Hoiatus: require_once ([path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php) [function.require-once]: failed to open stream: Sellist faili või kataloogi [path] / includes / functions_newpost.php (400): eval () ' d code on line 4

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening vaja "/ home/nokiafor2/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_detection.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/nokiafor2/public_html/includes/functions_newpost.php (400): eval ()' d code on line 4
    Viimati muutis vBET; 21-11-09 juures 21:02. Põhjus: Vale BBKoode

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Uuendamise käigus pead laadida uusi faile serverisse. Palun kesa uuendused ja laadige vajalikud failid serverisse.

Samuti - oled kiindunud väike bug - quote tehtud Google tunda vales keeles. Ma teen kiire vabastamine seda bug korrigeerimine (jutumärgid on mitte saata ajal keele tunnustamine).
    Viimati muutis vBET; 21-11-09 juures 21:15.

Ma seda uurima veast QUOTE. Nagu ma näen, me oleme jutumärkidesse enne küsida Google avastamiseks. Sel juhul ei tööta. Ma arvan, et põhjuseks võib olla siseneb sees tsiteerida. Teeme seda parandada kohe

OK - teema oli koos uut liini tsiteerida. Juba parandatud. Me ootel uus vabastamist kuni mõned teised küsimused selgemaks muuta konfiguratsiooni küsimused või vead. Veel uus, millega release ilmub kiire

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •