Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 3 FirstEsimene 123 ViimaneLast
Tulemused 11 kuni 20 kohta 21

Thread: hoiatus google

Senior liige

bhanuprasad1981,
    Saatke mulle MSN kontakti PM.

Pärast Google Email Ma deaktiveeritud vBET mõneks päevaks ja tõlgitud lingid (eksemplaris 52x) alustanud rippmenüüst ja Google Crawlers aeglaselt hakkas tagasi ära, kuid minu liikluse ja Google Adsence Tulud hakkas kiiresti vähenema. Nii et ma üritan väike eksperiment nüüd, ma sisse lülitada vBET kõik keeled sisse lülitatud, kuid ainult 4 keeltes on puhverdatud ja mõne päeva pärast ma annan sulle tulemused.

kamilkurczak,
    See on tõsine probleem, mis vajab lahendamist kui midagi on muutunud Googles indekseerimine strateegiaSeisuga aasta algusest kõik tõlgitud niidid (52x) on, mida peetakse duplicate niidid jooksul. See mõjutab mind, sest mul on keskmise suurusega forum 400,000 Postitusi x 52 = Muidugi Death!
    Ma olen hakanud lahti Adsense tulu ja see teeb mind vihaseks!

You Have PM, PS: Ma kustutasin vBET cache pärast hoiatust.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

ok mul on oma PM. Ma check it ja ma ootan tulemusi oma test. Tänan
    Viimati muutis kamilkurczak; 13-01-11 juures 14:40.

Senior liige

Quote Algselt postitas kamilkurczak View Post
    ok mul on oma PM. Ma check it ja ma ootan tulemusi oma test. Tänan
    Ma test minu setup lähipäevil Aga mida te oskate mulle rääkida, mis toimub Google? Mis nad on muutunud? Mis on vBET kavatsete teha? See probleem on kindlasti tabanud kõiki keskmine | suur foorumites varem või hiljem.

Regards

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Palun lakk uus teema seda küsimust - me likt koguda kõik küsimused niidid. saab kleepida sinna sisu oma PM linke? Tahaksin näidata seda meie teine töötaja, saate?
    Viimati muutis kamilkurczak; 14-01-11 juures 14:28.

Senior liige

Miks ma peaksin tegema uue teema, kas probleem on täpselt sama? Ma olen saatnud teile e-postiga koos linke PM vajaduse korral Ma ei taha avalikustada reserveeritud Google Email tõttu Kohalik eraelu puutumatust käsitlevaid seadusi ja kuna see läheb vastuollu Googles TOS. Sul on kõik vajalikud andmed, nii mulle vastata.

Regards

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas mario06 View Post
    Miks ma peaksin tegema uue teema, kas probleem on täpselt sama? Ma olen saatnud teile e-postiga koos linke PM vajaduse korral Ma ei taha avalikustada reserveeritud Google Email tõttu Kohalik eraelu puutumatust käsitlevaid seadusi ja kuna see läheb vastuollu Googles TOS. Sul on kõik vajalikud andmed, nii mulle vastata.

Regards
    Sest:
    1. Sul teisi näiteid URL Google
    2. Põhjus, miks teie puhul võib olla erinev, et siin
    3. Lahendada see küsimus ei saa lahendada oma ühe
    4. Sel hetkel ma ei ole kindel kes on küsimus - kas staatust see on jälle "selgitada", sest see tagastatakse thread autor foorum või tänu teie teadmiseks.
    5. Nagu ma aru saan praegu bhanuprasad1981 kes on autor see teema ei ole see küsimus enam - nii et see küsimus on suletud.
    6. Meie töötajad ei tea, kes aitab kohe ilma lugemine kogu lõime. Me ei saa lubada, et - muidu on olukordi, kui meil on vaja lugeda sadu postitust mõistma, kes vajab veel meie abi

Palun lihtsalt avada uus teema, et oleks lihtsam - kui mõtleb on lihtsad need hakkavad kiiremini
    Viimati muutis vBET; 14-01-11 juures 19:10.

Quote Algselt postitas bhanuprasad1981 View Post
    sa oled õige, i ignoreerida, et e-posti, tulemus oli 75% liiklust kaotus koos Page Rank tilk, olen täielikult eemaldatud VBET kaks kuud tagasi, kuid ikkagi liiklus on ikka liiga madal võrreldes minu saite liiklust enne paigaldamist vbet
    Hello. Palun rääkige, mis on tegelik staatus oma foorum. Ma olen natuke kadunud, sest Kamil lubatud käepide 2 küsimusi üks niit. Nagu ma nägin sind sain vastusest ning ainult üks võimalik põhjus - vale integratsiooni. Sa käideldakse seda kinnitas, et nüüd integratsioon on OK ja lõpetage vastates 2 koid - meie töötajad eeldada, et küsimus on lahendatud oma foorum. Mis siis juhtub?

Senior liige

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Sest:
    1. Sul teisi näiteid URL Google
    2. Põhjus, miks teie puhul võib olla erinev, et siin
    3. Lahendada see küsimus ei saa lahendada oma ühe
    4. Sel hetkel ma ei ole kindel kes on küsimus - kas staatust see on jälle "selgitada", sest see tagastatakse thread autor foorum või tänu teie teadmiseks.
    5. Nagu ma aru saan praegu bhanuprasad1981 kes on autor see teema ei ole see küsimus enam - nii et see küsimus on suletud.
    6. Meie töötajad ei tea, kes aitab kohe ilma lugemine kogu lõime. Me ei saa lubada, et - muidu on olukordi, kui meil on vaja lugeda sadu postitust mõistma, kes vajab veel meie abi

Palun lihtsalt avada uus teema, et oleks lihtsam - kui mõtleb on lihtsad need hakkavad kiiremini
    1. Teil on Google e-postiga. kamilkurczak on Google e-postiga. Ma ei saa postitada Google'i e-posti avalikult tõttu oma kohaliku Country eraelu puutumatust käsitlevaid seadusi ja kuna see on vastu Google'i TOS mis mind keelata otsekohe by Google Adsense.

2. Anna mulle põhjus | määrata minu probleem, sest teil kõigil on materjal.

3. Hoiatus meile, et me mõlemad saanud on samad.

4. Mul on sama küsimus, sest kehv bhanuprasad1981, Nüüd on liiga hilja teda, kuid mitte minu jaoks, kiire vastuse nõudmisel teisiti Ma järgin oma kindel surm.

5. Nagu ma ütlesin punktis 1. Sina ja kamilkurczak on kõik vajalikud andmed nii ei jookse ümber põõsa ja anna mulle tahke kasulik vastus | määrata ja ärge muretsege tõsta oma teemat loeb.

bhanuprasad1981 Vastas paar päeva tagasi (mõned niidid eespool kaevandus) ja kinnitas, mida ma ütlesin ja ühtlasi teatas, et ta oli halvatud, tema tsitaat on all, ma ei tea, kust te loete, et tema küsimus oli fikseeritud??!
    bhanuprasad1981,
    sa oled õige, i ignoreerida, et e-posti, tulemus oli 75% liiklust kaotus koos Page Rank tilk, olen täielikult eemaldatud VBET kaks kuud tagasi, kuid ikkagi liiklus on ikka liiga madal võrreldes minu saite liiklust enne paigaldamist vbet
    Nii et ma pean eeldama, et tema probleemi ei lahendatud vBET, sest ta paigaldamata vBET kõik koos. Enne kui ma lõpuks meeldi talle, et ma tahan vastuseid kiiresti ilma odavad rääkida, sest Ma kaotada raha ja see on muutunud probleemiks.
    Viimati muutis mario06; 15-01-11 juures 07:49.

Nii et palun lihtsalt luua uue teema oma probleemi. Võite kirjutada seal, et sisu on PM, kuid me vajame uusi rist avatud uus teema, et oleks võimalik kontrollida. Palun avage uus teema oma probleemi, kui soovite meie abi. Sel juhul on bhanuprasad1981 ja see on lahendatud, sest ta ei kannata välja enam.

No new thread = mingil juhul meie töötajad. Palun - see pole teema arutada. Me alustame tööd küsimus, kui uue teema jaoks see saabub ja me suudame hallata neid andmeid sobivalt. Me oleme siin, et aidata teil Pakume Sulle meie tasuta tuge. Meil on lihtne protsess, mis võimaldab hallata klientide küsimustele hea viis. Keeldudes alustama (kirjalikult uus teema), siis keeldub meie abi.

Me rõõmuga teid aidata - just siis palun looge uus teema oma probleemi kirjeldus - võite kirjutada sinna mis seob oli saata PM, saate lisada siis link sellele teemale. Ikka peame, et te annaksite meile rist alustades uue teema bugs aruanded vigade lõik. Niipea kui sa seda hakkame selle kallal. Meie klientide andmebaas on suurem ja suurem ja hea, lihtne ja kasutatav protsess võimaldab meil aidata kõiki oma kliente kõige paremini ja võimaldab meil haldab asjakohaselt nende juhtumeid.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •