Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 9 kohta 9

Thread: vbet ole hea? on õige ...

Banned

Unhappy vbet ole hea? on õige ...

Hi every one ...

Algul ma olen tõesti kahju loomiseks seda keermes.

Ma kasutan vbet kui tasuta versiooni viimase 6 kuu jooksul.
    kui ma uuendada vBulletin alates vb3.x et vb4.0.6 koos vbseo 3.5.2 pärast seda vbet 2.4.3 ei tööta korralikult.
    toetada tegin lõime vbet saidi nimi "" sõna " af " keskel Url"", mille URL on : http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    eespool thread i teha 26-08-2010 jaoks lahenduse ja täna on 15-09-2010 kuid minu probleem veel lahendatud ja ka vbet meeskonna toetamine lõpetada minu jaoks pärast vähe kasu.

ja ka ma kasutan uut eeskirja või istung vbseo allpool thread:
    vBSEO 3,5 Release Candidate 1 on siin! - VBulletin SEO Foorumid

antud teemas ma kasutasin / foorumites (või teise kausta nimi) VB4 install reeglit ja istub nii pärast käesoleva istungi vbet ei tööta korralikult vbseo 3.5.2 uute Reeglid ja istub.

i kaks korda eemaldada vbet minu foorum ja siis ma uuesti paigaldada värske istub aga ei tööta.
    i järgneb kogu juhend, mis on sätestada vbet kuid ikka ei tööta ja ma post kogu juhiseid, mis i järgida allpool thread:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4774

aga ikka ei tööta ja ikka ei vastust vbet meeskond.
    ma olen kaotanud palju liikmeid ja otsingumootorite liiklust.

minu foorum linki:
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    tõlgitud link:
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

nii et miks ma luua selle teema kõigi jaoks, kes kasutab uut vbseo eeskirjad ja istub nagu lahendus.

Mul on väga kahju minu nõrk inglise keel.

tänan
    Viimati muutis newsoftw; 15-09-10 juures 19:18.

Usun, et see foorum on ainult tasulise versiooni, ma lihtsalt kasutades vbet (tasulise versiooni muidugi), kuna paar päeva minna ja piisavalt hea tulemus, ei ole kahtlust, toote kontseptsiooni ja toetust, kõik on suurepärane

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hi. Palun kasutage õige foorum õigus sõnumit - thread kolis osa ligi tasuta versiooni.

Pange tähele, et me ei peatunud toetame teid. Tahan vabandust you - ma ei tea, kuidas me ei jäta oma 2 viimast sõnumit. Ma võitlesin, et küsimus oli lahendatud ja vBulletin ei näita mulle uus sõnum (ei kollasel taustal), et ma lihtsalt kogemata mööda minna. Kaks korda ... Ja Kamil on puhkusel nüüd. Nii et palun võtke mu vabandused. Ma loen kogu lugu uuesti ja anname teile vastuse täna.

Hoolitseme umbes kõik meie kasutajad - tasustatud ja tasuta versioon. Muidugi makstakse versioon on prioriteet, kuid vaba üks toetab liiga
    Viimati muutis vBET; 16-09-10 juures 14:30.

Banned

tänu vastamise sir.

jah ja siis on õige ma olin post see teema vales jaos tõttu, kui ma postitada selle niit tasuta versiooni jagu nii vbet meeskond veel ei tundu see coz tasuta versioon ei ole esimene prioriteet kontrollimiseks toetuse kohta ja nii tõttu i postitada selle niit esile piirkonnas kontrollimiseks toetuse kohta coz vbet meeskond ei toeta mind eelmisel nädalal või üle.

nii Mul on väga kahju sellest, kui oma meelt ja ma vabandan selle eest.

jälle olen väga tänan hr vbet abistamiseks.

Tänan

Mõistan. Ärge appologise - Mul oli üks, kes ei jäta oma eelmise kirja, et ma appologise sind. Küsimus on tegutsemas kohe, nii et loodan, et me lahendame selle varsti

Banned

tänu suureks abiks.

Leidsin parem lahendus on see, et ma eemaldada vbet minu foorum ja nüüd server koormus ja andmebaasi viga mõlemad on lahendatud coz kui tahes organ avatud siis tõlgitakse link minu foorum, seega võta väga palju aega ei ole avatud ja kui link on nii et see ei näita stiile tõlkelehekülge.

nii et nüüd lihtsalt Kuni mulle, kuidas peatada google ümbersuunamine tõlgitud seos tähendab, kui ma ära vbet google ikka otsida tõlgitud link minu foorum.

Noh ma olen väga tänulik kes mind aidata selles küsimuses.

tänan

Lihtsalt kasuta reditect in. Htaccess kõigi lehekülgi keelekood lehele ilma selleta.

Nagu ma aru saan ei ole meil töötada enam oma 2. küsimus stiile.

Banned

tänu vastamise sir.

Ma ei understtand "Just kasutada reditect in. htaccess kõigi lehekülgi keelekood lehele ilma selleta"

ja ka stiili küsimus tuleneb i eemaldada vbet ja pärast vbet eemaldamist vbseo sitemap tööd alustada.

tänan

Ma ei saa aru oma lause umbes sitemap.

Reegel, mis suunab kõik tõlgitud lehti ei tõlgitud üks:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Palun võtta see oma erijuhtum ja seda testida.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •