PDA

View Full Version: Lahendatud custom template koduleht lingid

MOGmartin
15-09-10, 12:36
Hi,

Mul on olnud luua kohandatud malli nullist (mu laud on väga kohandamata).

Kõik töötab trahvi, välja arvatud kui kasutaja järgmiselt lingi all-keeles, lingid põhikeel (st domain.com) on uuendatud, et koduleht selles keeles (st. domain.com / id /).

Kuidas alistada ümberkirjutamise konkreetne seos, et ma saaksin hoida linki originaalkeeles (inglise keeles), hoides põhiveeb logo kasutades uut linki riigipõhiseid kodulehekülg?

tänan

MOGmartin

MOGmartin
15-09-10, 13:02
kui teil on vaja näiteks

1) minge mu laud @ MOGmartin SEO Forum, tasuta SEO tööriistad ja SEO Blog@seoforums.org (http://tiny.cc/ipq4y)
2) Vajuta peale teine keel
3) nuppu BACK inglise (esimene lipp).

Mul on vaja määrata, mis viitavad, et minna lihtsalt kodulehel peamine kohas.

tänan

vBET
15-09-10, 15:49
Mina seda näen. Milliseid muudatusi sa teha vBET malli lipud põlvkonnale. Samuti - sa teinud vBET kood muutub?

MOGmartin
15-09-10, 16:54
Mina seda näen. Milliseid muudatusi sa teha vBET malli lipud põlvkonnale. Samuti - sa teinud vBET kood muutub?

ei muutu üldse, ma lihtsalt loodud kõva kodeeritud malli html koos keeles ma tahtsin, ja tõi neile õigel kataloog:

ie. Hispaania lipu all = link to / es /
Prantsuse lipu = link to / fr /

mingit loogikat on kasutatud.

MOGmartin
16-09-10, 12:20
ei muutu üldse, ma lihtsalt loodud kõva kodeeritud malli html koos keeles ma tahtsin, ja tõi neile õigel kataloog:

midagi? juhtuma? aidata??

jne

vBET
16-09-10, 15:51

Nii et sa täielikult muutunud nii lippude põlvkonnale. Pange tähele, et vBET tekitab lipud URL tavaliselt ei tõlkelehekülge ja tõlkelehekülge kasutab seal eesliide vbet_flag-mis on käigus eemaldatud tõlge jälgimise (tunne oma lipud lingid ja mitte lisada sinna keele kood). Oled muutnud ja et on põhjus, miks oma lipp lisanud keele koodi.

Nii et palun tagasi vBET malli ning muudab seda, kui te vajate, või oma koodi kontrollimiseks on olemas $ _REQUEST ['keel'] ja sel juhul lisada vbet_flag-alguses lipp URL (mitte pilti - link ümber pildi).

MOGmartin
16-09-10, 16:29
Nii et sa täielikult muutunud nii lippude põlvkonnale. Pange tähele, et vBET tekitab lipud URL tavaliselt ei tõlkelehekülge ja tõlkelehekülge kasutab seal eesliide vbet_flag-mis on käigus eemaldatud tõlge jälgimise (tunne oma lipud lingid ja mitte lisada sinna keele kood). Oled muutnud ja et on põhjus, miks oma lipp lisanud keele koodi.

Nii et palun tagasi vBET malli ning muudab seda, kui te vajate, või oma koodi kontrollimiseks on olemas $ _REQUEST ['keel'] ja sel juhul lisada vbet_flag-alguses lipp URL (mitte pilti - link ümber pildi).

Tere, aitäh vastuse.

Võtsin pilk oma koodi eile õhtul, couldnt töötada, kuidas kohandada seda ... arvan, et ma sukelduda uuesti.

Probleem vaikimisi mall on, et mingil põhjusel kõik kõrgused ja laiused nullitakse, nii lipud lihtsalt ilmuvad dots.

kas sa tead, miks see on?

aitäh!

Martin

MOGmartin
16-09-10, 16:42
edited eespool post lisada probleem default templates,

html ma praegu näen, on height = "0" ja width = "0" kõikide lippude .... ?

MOGmartin
16-09-10, 16:52
OK - leidsin probleemi.

te kasutate clear.gif kui link failinime, see on vastuolus clear.gif et vb kasutab samuti.

Olen täielikult setup kõik pildi suurus atribuudid vbseo, nii et see tekitab konflikti.

Ma soovitan sul nime muuta clear.gif tulevasel vabastamist.

vBET
16-09-10, 19:08
edited eespool post lisada probleem default templates,

html ma praegu näen, on height = "0" ja width = "0" kõikide lippude .... ?

Laius ja kõrgus on kodeeritud kuna numbrid: width = "16" height = "11"
Nii ei saa vBET viga - võib-olla mõned teised mod on töötlen oma pilte.

vBET
16-09-10, 19:11
OK - leidsin probleemi.

te kasutate clear.gif kui link failinime, see on vastuolus clear.gif et vb kasutab samuti.

Olen täielikult setup kõik pildi suurus atribuudid vbseo, nii et see tekitab konflikti.

Ma soovitan sul nime muuta clear.gif tulevasel vabastamist.

Ei ole vastuolu, sest välja clear.gif on teiste kataloogis. Nii et tee on täiesti erinevad. Pildid on kindlaks määrata see on täis tee brauseri mitte ainult nimi. Nii et palun proovige seadistada oma vbseo kasutavad rohkem, et lihtsalt pildi nimi:)

Nagu ma aru saan on küsimus lahendatud. Kas sa vajad rohkem aidata siin? :)

MOGmartin
17-09-10, 09:24
Ei ole vastuolu, sest välja clear.gif on teiste kataloogis. Nii et tee on täiesti erinevad. Pildid on kindlaks määrata see on täis tee brauseri mitte ainult nimi. Nii et palun proovige seadistada oma vbseo kasutavad rohkem, et lihtsalt pildi nimi:)

Nagu ma aru saan on küsimus lahendatud. Kas sa vajad rohkem aidata siin? :)

nope, Im teinud, aitäh!

(Check out integratsiooni muide, MOGmartin SEO Forum, tasuta SEO tööriistad ja SEO Blog@seoforums.org (http://seoforums.org))

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1