PDA

View Full Version: Milline Modifikatsioonid tuleks toetada vBET?

vBET
10-11-09, 05:30
Parim lahendus on - kõik võimalik;)

Muidugi palju Modifikatsioonid ei vaja integratsiooni. Aga iga mod, mis võimaldab kirjutada teatud liiki sõnumid või kasutab post pealkirjad vajan integratsiooni.

Mis Modifikatsioonid sa arvad peaksime integreerima esimesena?

Anna meile vihje ja oma foorum on täielikult integreeritud vBET palju kiiremini! :)

dai-kun
10-11-09, 07:41
Tänan väga, et sa oled integreerides seda vBADynamics. Ma kasutan seda oma foorum, mis siis ilmselt nägid juba. Ma püüan läheb see lõik koos tõlge kuid ta naaseb mind tagasi kodulehele. Ma tahtsin küsida, kuid oli liiga laisk ja unustasin. Mul on umbes 250k + post selle mod nii oleks tore, kui et saab integreerida vBET.

Tahaks ka soovitada PhotoPost PHP Photo Sharing Galerii vBulletin foorum Integratsioon (http://www.photopost.com/). Noh, seal on palju pilte seal, aga ma tahan liikmeid vähemalt oskama lugeda kommenteerimast oma emakeeles. Praegu ei ümbersuunamised tagasi avalehele, kui ma üritan vaadata tõlked ta.

Tänu!

Cybershaolin
16-11-09, 06:04
Mulle meeldib, kui see hack tuleb toetada: CYB - ChatBox (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201283)

See oleks tore, kui kõik sõnumid sisu tõlgitakse samuti. Ma ei tea, kas see on võimalik, kuid ma olen palunud. :)

Kolbi
18-11-09, 14:49
CYB - Advanced Statistics

m_k
03-12-09, 05:08
sain mod installitud ja töötab, kuid ei ole selge, kas on kuidagi on see töö minu kaks peamist pluginad, PhotoPost vBGallery v2.5 ja vBadvanced Lingid v3.2.0

keegi mingit õnne üks neist veel?

simit patel
03-12-09, 23:24
vbadvertise ja kõik valmistatud toodete vbcredits. Ma arvan, et kui äri teile kasu leida stabiilne partnerite vBulletin ökosüsteemi töötada. Ma arvan, vbcredits võib just sobiv, nad on olnud juba mõnda aega ja teeb suurepäraseid tooteid. Reklaami moodul eriti on nõudlust tuleb tõlkida.

yahoooh
14-12-09, 22:40
vbolg versioon 2.0.2 ja vanemad
ka
see suur addon:
Lingid ja Downloads Manager
Lingid ja Downloads Manager - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=216118&highlight=links)

El Caballo
18-09-10, 14:44
Hi, peamine Modifikatsioonid kasutame me oleme;
vb krediiti deluxe
vb bookie
photopost pro-ma näen, see töötab! Suur
Turniirid ja redelid
mikro-uudiskirja

Mul oli lingid neile, kuid ei saa kasutada linke siin. Kas need kõik töötavad suurepäraselt VB Enterprise? Kui jah, siis ma osta VB Enterprise täna!

Oops sorry, ma kasutan vBulletin 4.0.5

vBET
20-09-10, 12:50
Hi, peamine Modifikatsioonid kasutame me oleme;
vb krediiti deluxe
vb bookie
photopost pro-ma näen, see töötab! Suur
Turniirid ja redelid
mikro-uudiskirja

Mul oli lingid neile, kuid ei saa kasutada linke siin. Kas need kõik töötavad suurepäraselt VB Enterprise? Kui jah, siis ma osta VB Enterprise täna!

Oops sorry, ma kasutan vBulletin 4.0.5

Hi. Pange tähele, et me toetame VB4:) Isegi Publishing Suite (nii blogides ja CMS ka!):)

Sinu plugins. Ei oska öelda lõplikult sel hetkel see kõik toimib ilma täiendava integratsiooni, kuid pidage meeles, et kõige plugins töid ilma täiendava integratsiooni sammu. Täiendav integratsioon on vajalik ainult erijuhtudel, nagu lehti täiesti loodud mod mis ei toeta global_complete konks, või mod mis loob lehekülgedel väljaspool foorumit kataloogi URL.

Samuti võite lihtsalt kontrollida ei mingeid küsimusi ilmub kasutades vBET tasuta versioon. See on palju aeglasem, aga näitan sulle ei küsimusi olemas. Ja pärast seda saad osta kiiremini tasulise versiooni koos palju lisavõimalusi:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1