PDA

View Full Version: Lahendatud VBET HIGH CPU / Memory kasutamise tõttu mysql

magmf
04-06-10, 13:00
Kutid,

Ma tõesti vaja on vbet rohkem optimeeritud oma veebilehel.

VBet muutub mulle palju uusi kasutajaid Ma tõesti meeldis vahend, kuid kasutab liiga palju ressursse.

Minu cpu koormust enne VBET oli lõõtsa 2 ja nüüd on rohkem kui 4 kogu aeg

praegu näiteks
08:32:18 kuni 11 päeva, 2:27, 1 kasutaja, koormus keskmine: 7.45, 8,24, 8,26

lisatud mõned piletid enne ja pärast vbet lubama oma kodulehel

Ma tahan jagada teile, et ma hüppas 70,000 leheküljed indekseeritud Google rohkem kui 500,000

minu positsiooniga Alexa hüppas ka
Under-linux.org - Site Info alates Alexa (http://www.alexa.com/siteinfo/under-linux.org)

ja ma olen saanud rohkem külastusi igapäevane, aga ikka on vaja paremat optimeerimine, kuidas vbet käepide queries.

Heitke pilk minu peal

top - 08:53:46 up 11 days, 2:49, 1 user, load average: 10.77, 9.81, 9.06
Tasks: 423 total, 5 running, 418 sleeping, 0 stopped, 0 zombie
Cpu(s): 15.7%us, 2.4%sy, 0.0%ni, 66.6%id, 9.8%wa, 0.1%hi, 5.4%si, 0.0%st
Mem: 12330536k total, 11619688k used, 710848k free, 24064k buffers
Swap: 995988k total, 994972k used, 1016k free, 2917568k cached

PID USER PR NI VIRT RES SHR S %CPU %MEM TIME+ COMMAND
29384 mysql 20 0 5722m 2.5g 4552 S 99 20.9 3661:46 mysqld

nagu näete mysql tipus, sest vbet

mysql näidata processlist;

mysql> show processlist;
+********-+************+****************-+************+********-+****--+************--+****************************************************************************************************--+
| Id | User | Host | db | Command | Time | State | Info |
+********-+************+****************-+************+********-+****--+************--+****************************************************************************************************--+
| 3102552 | underlinux | localhost:49801 | underlinux | Query | 16 | Sending data | SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbvbenterprisetransla |
| 3102570 | underlinux | localhost:49843 | underlinux | Query | 12 | Sending data | SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbvbenterprisetransla |
| 3102597 | underlinux | localhost:49901 | underlinux | Query | 9 | Sending data | SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbvbenterprisetransla |
| 3102600 | underlinux | localhost:49907 | underlinux | Query | 9 | Sending data | SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbvbenterprisetransla |
| 3102617 | underlinux | localhost:49944 | underlinux | Query | 6 | Sending data | SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbvbenterprisetransla |
| 3102620 | underlinux | localhost:49953 | underlinux | Query | 6 | Sending data | SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbvbenterprisetransla |
| 3102632 | underlinux | localhost:49986 | underlinux | Query | 3 | Sending data | SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbvbenterprisetransla |
| 3102633 | underlinux | localhost:49988 | underlinux | Query | 0 | statistics | SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbvbenterprisetransla |
| 3102636 | underlinux | localhost:49994 | underlinux | Sleep | 1 | | NULL |
| 3102639 | underlinux | localhost:50000 | underlinux | Query | 0 | statistics | SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbvbenterprisetransla |
| 3102641 | underlinux | localhost:50005 | underlinux | Query | 0 | Sending data | SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbvbenterprisetransla |
| 3102648 | underlinux | localhost:50021 | underlinux | Sleep | 1 | | NULL |
| 3102649 | underlinux | localhost:50022 | underlinux | Query | 0 | statistics | SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbvbenterprisetransla |
| 3102651 | root | localhost | NULL | Query | 0 | NULL | show processlist |
| 3102652 | underlinux | localhost:50027 | underlinux | Query | 0 | statistics | SELECT translated FROM vbvbenterprisetranslator_cache_medium_vi WHERE originaltext='Cadastrar+200+cl |
| 3102660 | underlinux | localhost:50044 | underlinux | Query | 0 | statistics | SELECT translated FROM vbvbenterprisetranslator_cache_medium_fa WHERE originaltext='BackTrack+4+%28F |
| 3102661 | underlinux | localhost:50047 | underlinux | Query | 0 | statistics | SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbvbenterprisetransla |
| 3102663 | underlinux | localhost:50051 | underlinux | Sleep | 1 | | NULL |
| 3102664 | underlinux | localhost:50052 | underlinux | Query | 1 | end | UPDATE vbuser SET
profilevisits = profilevisits + 1
WHERE userid = 61484 |
| 3102666 | underlinux | localhost:50056 | underlinux | Query | 0 | update | REPLACE INTO vbdatastore
(title, data, unserialize)
VALUES
('cron', '1275652500', 0) |
20 rows in set (0.16 sec)

mysql>

mysql ja cpu kasutus enne ja pärast vbet

http://under-linux.org/wiki/images/1/14/Mysql-vbet.png

http://under-linux.org/wiki/images/f/f0/Vbetmysql2.png

http://under-linux.org/wiki/images/6/65/Vbet-cpuusage.png

vBET
04-06-10, 14:34
Hello.

Kuna sa kirjutasid vBET andis teile palju uusi liiklust. Nii et võrrelda protsessori ja mälu kasutust enne ja pärast vBET, on tõesti võrrelda protsessori ja mälu kasutust enne ja pärast suurema liiklusega ...
Nii et see võrdlus ei ole asjakohane. Ei ole mingit võimalust, et on sama ressursi kasutamise suuremate liiklust. Samuti palun, et vBET praktiliselt ei võta ressursse normaalne lehekülge (ainult genereerib lipud), et kõik teie täiendav ressursi kasutamise pärineb täiendavat liiklust - liiklus tõlkelehekülge. Rohkem liiklust = rohkem ressurssi vaja

Pange tähele, et vBET päringuid on optimeeritud, kõik kasutavad indeksid ja võtma kõik andmed vähesed queries. Palun kontrollige oma aeglase päringute logi millised tõesti võtab enamiku oma MySQL aega. Lisaks - te võite alati taastada indeksid juhuks, kui midagi kukkus oma MySQL DB.

Palun rääkige, mis on suuruse vahemälu tabelid? Samuti palun öelda, milline versioon vBET te kasutate ja anna oma foorumi URL.

Palun vaadake meie tulemuslikkuse vihjed: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html

Muidugi oleme parandada vBET pidevalt. Järgmise põhiversiooni toetame faili vahemälu:) Nii et jõudlustäiustusi juhtub:) Ikka palun, et teed võrdlus ei ole asjakohane ja ei näita, kui palju ressursse kulub vBET - see näitab, kui palju rohkem ressursse oma foorum võtab oma suurem liiklus.

magmf
04-06-10, 20:49
vBET,

file cache või mysql mitte puhverdatud päringut kasutada palju I / O muutes seadme koormuse kõrge.

Minu soovitus sulle on kasutada Memcache vahemällu asemel o fail ja mysql või Ühenda vbet koos vboptimise et juba on toetada mitmesuguseid caches

Näiteks kasutus vboptimise koos vbet on midagi sellist

if ($cache = vb_optimise::$cache->get('unique language key'))
{
***//use cache
}
else
{
***// get from elsewhere
***vb_optimise::$cache->set('unique language key');
}

miks sa dont proovige rääkida Deceptor alates DragonByte Tech Foorumid - DragonByte Technologies Kodu (http://www.dragonbyte-tech.com/)

Minu kodulehekülg on kokkuhoid rohkem kui 10 miljonit päringut päevas vboptimise ja kui sa temaga koos töötada paremini toetada vbet igaüks saab olla õnnelik

take a look
vB optimeerimine - Resource Statistika (http://www.dragonbyte-tech.com/vboptimisesites.php)

vBET
04-06-10, 21:29
Täname nõu:) ma panen oma viimase postituse TODO nimekirja.

Palun vastus küsimusele - milline on teie foorum URL ja kasutatud vBET versiooni. Me tahame, et kontrollida kas sul on asjakohane paigaldus - eelmine vBET versioonid kasutatud kahekordse ümbersuunamised mida ei kasutata enam, juhul vBSEO Selleks on vaja asjakohaseid integratsiooni.

magmf
04-06-10, 21:38
minu URL on alla linux.org
vbet 4.2.2
vBulletin 4.0.3
vbseo 3,5 lõplik

vBET
04-06-10, 21:49
OK - sa ei pea topelt ümbersuunamised ja viimane vBET versiooni. Praegu võin ainult soovitada teil kasutada meie tulemuslikkuse vihjed (link esimeses vastuses) - eriti blokeerida asjakohatu sisu robots.txt - nagu liige lehekülgedel, kalender ja mõned teised (teadmiseks, et need leheküljed kaovad indeksid, kuid see on hea oma SEO, sest need on enamasti peetakse sisu kattumist).

Samuti - kui Teie server hot tegelema kõigi 52 keeles - Palun mõelge välja lülitada mõned neist. Sel hetkel ma mõistan, et ta tegeleb, on sul lihtsalt oleks õnnelik, kui vähem ressursse;)

Meil töötab ka toetada mitte ainult faili vahemälu, vaid ka olemasolevate cache raamatukogud:) Täname teid veel kord vihje.

magmf
04-06-10, 21:58
VBET,

Ma olen lihtsalt mures tulevaste. Nüüd oma saidi saavad hakkama, kuid kuna vbet töötab ma saan palju uusi kasutajaid ja seda saab teha minu server läheb maha: (

ka ma olen juba blokeerimine asjakohatu sisu minu robots.txt

vBET
05-06-10, 20:27
Hawing palju uusi kasutajaid teeb sind mõtlema mastaapsuse kui teil on vBET või mitte. Meil on tõesti hea meel, et vBET annab teile palju uusi kasutajaid ning võimalikud reklaam sissetulekud:) Nagu ma juba kirjutasin me parandada vahemällusalvestamisele:)

vBET
10-06-10, 22:45
Järgmine release on täielik fail cache, mis teevad teie lehekülgedel genereerida kiirem külalisi - isegi need ei tõlgitud:)

bhanuprasad1981
14-06-10, 18:12
Järgmine release on täielik fail cache, mis teevad teie lehekülgedel genereerida kiirem külalisi - isegi need ei tõlgitud:)

loodan, et saame seda varsti:)

vBET
14-06-10, 23:11
Selle kuu kindel:) Täis faili vahemälu külalistele töötab trahvi meie foorumites, tahan lisada mõned teised uued funktsioonid:)

bhanuprasad1981
20-06-10, 17:03
kõik uuendused:)

vBET
21-06-10, 14:50
Täna on meil vabasse vBET3.x - eest vBET4.x esimese nädala järgmisel kuul:)

bhanuprasad1981
21-06-10, 18:53
ohhh ei ole 15 päeva veel: (

vBET
22-06-10, 22:32
Meil on rohkem teha kui VB4 (toetus Friendly URL-id + mitmest tõlgitud lingid VBSEO). Ka seekord annab meile tagasisidet selle uue funktsionaalsuse (st me saime juba idee ühelt kasutajalt võimaldab blokeerida normaalseks lehekülge). Nii et see võtab veidi rohkem aega, kuid lõpuks saad lahenduse, mis on parem testitud ja lisavõimalusi:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1