View Full Version: vBulletin 3.7.1
Tere!Ma tahaksin teada, kuidas ma saan vBulletin 3.7.1?Sest ma oleks paigaldada Foorum, tegelikult olen juba rohkem pole hea ja see ei ole isegi jalamil vBulletin, palun, kui te ei anna mulle sel teemal hoiatuse!Tänulik;) Subis.
Pange tähele, et meie toode on vBET - mitte vBulletin. vBET on plugin vBulletin mis võimaldab tõlkida foorum 52 keeles ning toetab mitmekeelseid kogukonnas.
Kui teil on küsimusi vBulletin minge vBulletin lehe ja küsida vBulletin meeskond. Samuti palun, et vBulletin 3.7.1 on üsna vana versioon - kui sa tahad seda installida siis tuleb ilmselt mõelda uusim versioon seeria 3.x või 4.x
Me rõõmuga aidata, kui teil on küsimusi vBET:)
Kui sa mõtlesid, et sa tahad osta vBET jaoks vBulletin 3.7.1 versioon, siis palun, et ametlikult vBET nõuab vBulletin 3.8, kuid meil on vähemalt 1 klient, kes töötab vBET kohta vBulletin 3.7 edu:) Kui teil on mingeid kahtlusi - palun lihtsalt alustada tasuta versioon ja kontrollida, kuidas see töötab vB 3.7. Kui teil on hea meel, saate alati osta tasulise versiooni ja nautida veelgi rohkem suurepäraseid tulemusi ja palju lisavõimalusi:)
OK, saan seda, saatke meilid kohta rohkem teavet. ;)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):