PDA

View Full Version: Lahendatud ülekoormuse ülekoormus

badawidollah
27-03-10, 02:23
minu foorum cant juurdepääs nüüd

ülekoormuse ülekoormus

badawidollah
27-03-10, 02:29
üks küsimus

minu indeks alla ka nagu enne (see juhtub kui ma installima vbet 2.4.1 ja tagasi normaalseks pärast i uninstall vbet mõne päeva)

badawidollah
27-03-10, 02:29
Foorum NusantaraKu Malaisia - Indoneesia (http://www.nusantaraku.org)

badawidollah
27-03-10, 02:35
tere ************************************************* ***********..
kus on admin??

badawidollah
27-03-10, 03:59
stiile ok nüüd pärast 1. tundi i paigaldamata VBET.

kuid siiski ülekoormus
huh

badawidollah
27-03-10, 05:08
ikka ei ole meeskond siin

badawidollah
27-03-10, 10:48
RewriteEngine

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / forum / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteBase / forum /

RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Nusantaraku \\. Org
RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! / (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
27-03-10, 14:53
minu foorum cant juurdepääs nüüd

ülekoormuse ülekoormus

Palun vaadake tulemuslikkuse vihjed:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html

Eriti confider toetades vähem keeles alguses, kui teil on suur foorum, blokeerida asjakohatu lehti robots.txt ja kõige tähtsam - püsida kursis - järgmisel nädalal me vallandab uue versiooni koos tõesti suur jõudluse vallas. Kui sa lihtsalt paigaldada vBET saate isegi kaaluda seda keelata ning ootama selle uus versioon (tegime palju algoritm muutusi seal ja vabaneda pudelikaelte lingid tõlge). Ära tee seda, kui te kasutate vBET pikka aega - te saate lahti oma SEO siis.

vBET
27-03-10, 14:56
Foorum NusantaraKu Malaisia - Indoneesia (http://www.nusantaraku.org)

Nagu ma näen nüüd see töötab kiiresti:) Kas sul on veel probleem?

Samuti - palun, et vBET on eriline võimalus, et võimaldada tõlkimist vB lugemiseks muutunud JavaScript poolt vBSEO. Leiad selle Misc jagu:)

badawidollah
27-03-10, 16:30
Nagu ma näen nüüd see töötab kiiresti:) Kas sul on veel probleem?

Samuti - palun, et vBET on eriline võimalus, et võimaldada tõlkimist vB lugemiseks muutunud JavaScript poolt vBSEO. Leiad selle Misc jagu:)

Otsin kõike optimeerija, sisaldavad VBSEO.
: P

vBET
27-03-10, 17:14
Ok:) Nagu ma kirjutasin - siis on tõesti hea meel uue versiooni järgmisel nädalal. Tegime tõesti suur jõudluse vahe seal:)

Samuti kui teie server töötleb seda võid lisada uusi keeli ükshaaval aeg-ajalt. Nüüd vahemälu on tangivad nii see peaks olema paremini ja paremini:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations