PDA

View Full Version: vBET 3.5.2 vabastatud

vBET
19-10-11, 20:52
Tere:)

Täna on meil vabastamiseks saate uue. Pärast viimast arvutamist me optimeeritud, kuidas töötab pakkujate järjekorda. Viimane vabastamine märgitud pakkuja on saadaval, kui vigu ei juhtu. Me leiame, et meie vigu, kuid ei tähendab kõnealune kvoot ületati (ajalõpp, server liiga hõivatud jne). Nüüd me märgi pakkuja on saadaval ainult siis, kui me saada teadet, mis ütleb, et piirangud on saavutatud. Loomulikult kontrollib vBET veel, iga 10 minuti jooksul ei pakkuja on uuesti saadaval.

UPDATE LISASAMM - ainult nõutud kui uuendate 3.5.1 madalam versiooni
Kui te ei muuda vbet_translation_options konfiguratsiooni uuesti üles laadida sisu-kord oma serverisse.
Nende konfiguratsioonifailide sisaldab vaikimisi pakkujate järjekorra keelepaaride puhul. Kui ei ole muudatusi teinud saate uuesti laadida ja tehke muudatused uuesti või käsitsi seadmine pakkujate järjekorda (vt siit lähemalt (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post8915)) teie poolt eelistatud.

Uus:

VBET vahemälu kasutatakse RSS tõlked (see ei olnud vaja enne tõttu vBulletin RSS-I vahemälu, see on nüüd, kuna tõlked on makstud)

Bugs parandatud:

Lõikamine väga suur märksõnad (väga haruldane)
Lõikamine "ohutu UTF-8" märkide keskel
Erimärkide Microsoft tõlke purustamise tõlge taotluse

Järgmise plaanid on:
-Kas sama vBET4.x (juba rakendatud, vabastatakse see nädal)
-Lisage makstud Microsoft tõlke API tugi
-Lisada teisi tõlke API tugi võimaluse

Enjoy vBET! :)

furnivat
20-10-11, 00:55
Puudub seos postitus osas "(vt siit lähemalt)". OK sain: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post8915

Ma ei ole kindel kohe, kui üles laadida sisu on "üleslaadimise-kui" kataloogi, kuid ma olen kindel, et ma tulen kohe tööd selle välja.

vBET
20-10-11, 02:17
Lingi lisada - tänu:) Märkus

Sisaldus arvutatakse üleslaadimise-foorum kataloogi kord üles laadida.

iboibo
31-10-11, 09:41
Tahaksin teada, milline versioon vb on Palun Tänan teid ja märgin, et te kunagi panna versiooni saate teha oma VB

r.dziadusz
31-10-11, 09:56
Üldjuhul vBET 3.x versioonid tehakse vBulletin 3.x ja vBET 4.x vBulletin 4.x
Meil on katsetamise vBET hiljemalt vBulletin keskkonda viimiste kohta nii vBET 3.5.2v töötab teie vBulletin 3.x foorum:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1